domjenick Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 ...umnie caly dzien leje,a mnie tylko brudzik zmylo ;(,jeszcze jutro sprobuje...
tomaszu Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Panowie, nic na siłę. Liczy się jakość a nie ilość. Zleżały brud będzie nisko punktowany. To musi być świeży, a intensywny.
domjenick Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 nie no Tomek,nie da rady raz a dobrze.po deszczu na jakies bagno-auto ujebane,ale Ty rowniez,a moze mocniej podczas jego wyciagania,kiedy sie zakopiesz w blocie
tomaszu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jest ryzyko jest zabawa. A tak serio to dla mnie półroczny brud traci na wartości. To musi być taki brud zrobiony w ciągu jednego weekendu.
domjenick Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 brud traci na wartości. To musi być taki brud zrobiony w ciągu jednego weekendu i mnie ten pomysl sie podoba,bo sasiedzi zaczynaja na mnie jakos dziwnie patrzec
michu93 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 brud traci na wartości. To musi być taki brud zrobiony w ciągu jednego weekendu i mnie ten pomysl sie podoba,bo sasiedzi zaczynaja na mnie jakos dziwnie patrzec bo sąsiedzi nie wiedzą jak się jeździ a-czwórkami
soolek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 No dobra - ja dzisiaj umyłem autko, więc zaczynam nowy projekt
michu93 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 No dobra - ja dzisiaj umyłem autko, więc zaczynam nowy projekt przykleję sobie taśme na dole i taki fajny wzorek mi wyjdzie
soolek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 No dobra - ja dzisiaj umyłem autko, więc zaczynam nowy projekt przykleję sobie taśme na dole i taki fajny wzorek mi wyjdzie To jest myśl
michu93 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 To jest myśl kuźwa chyba komuś pomysł podsunąłem
soolek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Już siędzę nad szablonem do klejenia
tomaszu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Panowie, przypomniało mi się coś. Wstyd się przyznać, ale jak byłem młodszy (bardzo dużo młodszy ) to z papieru wycinałem łyżwę NIKE, przyklejałem na piersi i wychodziłem na słońce się opalać. Po takim zabiegu moja reputacja automatycznie rosła.
soolek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Panowie, przypomniało mi się coś. Wstyd się przyznać, ale jak byłem młodszy (bardzo dużo młodszy ) to z papieru wycinałem łyżwę NIKE, przyklejałem na piersi i wychodziłem na słońce się opalać. Po takim zabiegu moja reputacja automatycznie rosła. ...i w piz*... cały ten misterny plan, w piz*... A już miałem "łyżwę" na jeden bok wyciętą Muszę wymyśleć coś nowego, bo widzę, że to pospolite BTW: Piłeś coś, czy tak na trzeźwo z takimi wyznaniami wyskakujesz w świat - a może za dużo Drzyzgi ???
tomaszu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Jak najbardziej na trzeźwo. Po pijaku musiałbym się zastanawiać czy to na pewno może iść w świat.
wit.s Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Panowie, przypomniało mi się coś. Wstyd się przyznać, ale jak byłem młodszy (bardzo dużo młodszy ) to z papieru wycinałem łyżwę NIKE, przyklejałem na piersi i wychodziłem na słońce się opalać. Po takim zabiegu moja reputacja automatycznie rosła. Tomek - prze*uj jesteś :D
tomaszu Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Myślę, że gdyby każdy wymienił swoje sekrety z dziecięcych lat to mielibyśmy tu niezłą kupę śmiechu. Dodam jeszcze, że ja zapoczątkowałem nowy trend w miejscowości, gdzie rodzice mieli działkę, bo później nie tylko ja tak robiłem... Aha, jeden sezon miałem zjebany, bo odwrotnie przykleiłem łyżwę i miałem lustrzane odbicie...
Kolkov Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Myślę, że gdyby każdy wymienił swoje sekrety z dziecięcych lat to mielibyśmy tu niezłą kupę śmiechu. Dodam jeszcze, że ja zapoczątkowałem nowy trend w miejscowości, gdzie rodzice mieli działkę, bo później nie tylko ja tak robiłem... Aha, jeden sezon miałem zjebany, bo odwrotnie przykleiłem łyżwę i miałem lustrzane odbicie...
krzyniek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 ale OT robicie (zresztą jak zwykle i jak w każdym temacie)
domjenick Opublikowano 15 Grudnia 2008 Opublikowano 15 Grudnia 2008 ale OT robicie (zresztą jak zwykle i jak w każdym temacie) wszyscy juz do tego przywykli...
Rekomendowane odpowiedzi