Skocz do zawartości
IGNOROWANY

I Twoja A4 może być największym brudasem tej zimy - KONKURS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dsc00260sh6.jpg

w800.png

dsc00266sh1.jpg

w800.png

dsc00267ja8.jpg

w800.png

:decayed:

Opublikowano

Ragga z myjni wyjechałeś? :mysli::polew::tongue4: Co Ty tu pokazałeś? Przecież ten paździoch jest czysty :naughty: Sorry za OT.

Ja wczoraj dostałem od anonimowego życzliwego piękny napis: "brudas" na klapie :polew::kox:

Opublikowano

Ragga z myjni wyjechałeś? :mysli::polew::tongue4: Co Ty tu pokazałeś? Przecież ten paździoch jest czysty :naughty: Sorry za OT.

Ja wczoraj dostałem od anonimowego życzliwego piękny napis: "brudas" na klapie :polew::kox:

jak nie bedzie mogl nic napisac-to znaczyc bedzie,ze jest :good:
Opublikowano

raggaman, co Ty za prowokację tu robisz? To ma być konkurs na BRUDNEGO PAŹDZIOCHA. :decayed:

Opublikowano

Jest brudny ..wczoraj padało i po trasie specjalnie jechałem za Mercem Vito co by sie bardziej zasyfić :naughty:

Jade na myjnie .. pierd..będe sie brudził o własne auto :polew:

Opublikowano

...Ragga , odkryłeś przepis na sukces...zrobić z 1.9tdi , 1.6 lub 1.8 teraz to jest lanserka na maxxa :naughty::tongue4::polew:

Opublikowano

...Ragga , odkryłeś przepis na sukces...zrobić z 1.9tdi , 1.6 lub 1.8 teraz to jest lanserka na maxxa :naughty::tongue4::polew:

Niedługo będe mógł Ci odsprzedać tego "suta" ... bo mnie juz powoli irytuje :tongue4:

Opublikowano

Niedługo będe mógł Ci odsprzedać tego "suta" ... bo mnie juz powoli irytuje :tongue4:

a na cholerę mi kolejna historia motoryzacji w moim życiu, wolę jakieś nowocześniejsze wynalazki
Opublikowano
dsc00004tx1.jpg
Opublikowano

taaa choinke wsadzil w.... bagazniik i mysli ze ma modnie auto ubrudzone :evil:

Opublikowano

Yelo, kiedy Ty ostatnio auto myłeś, że Ci już drzewa na nim zaczynają rosnąć..? :decayed:

Opublikowano

Dzisiejsza wycieczka na działkę

20081123227sf1.jpg

i Quattro daje radę inaczej zostałbym tam do wiosny :kox:

20081123226ml1.jpg

20081123225ze9.jpg

Opublikowano

Yelo, kiedy Ty ostatnio auto myłeś, że Ci już drzewa na nim zaczynają rosnąć..? :decayed:

Dzisiaj. Umyłem najpierw sam, stwierdziłem że jest dalej strasznie brudne, pojechałem na myjnię i dalej nie jest domyte. Chyba lekko przesadziłem z syfem :przebiegly:[br]Dopisany: 24 Grudzień 2008, 00:16_________________________________________________Trzeniu, dlaczego pokazujesz czyste auto? :mysli: :>
Opublikowano

[/size]_________________________________________________Trzeniu, dlaczego pokazujesz czyste auto? :mysli: :>

właśnie? to nie jest konkurs na brudne opony :no:

Opublikowano

Pany, ma być ładnie, a Trzeniowe opony są śliczne. :decayed:

Opublikowano

Trzeniek , szybki boczne z akcentem trawa+błoto , wyglądały by cudnie :polew::tongue4:

Opublikowano

Trzeniek , szybki boczne z akcentem trawa+błoto , wyglądały by cudnie :polew::tongue4:

To fakt. :decayed:

Pany, a kto z Was umył auto na święta? Ja jak co roku będę oryginaly i nie mam zamiaru stać w kolejkach do myjni.. :decayed:

Opublikowano

Ja myłem w poniedziałek i oczywiście po przejechaniu 500 km auto jest takie, jakie było przed myciem. :decayed:

Opublikowano

Wczoraj stałem w kolejce 40 min, ale auta nie udało się domyć. Wcześniej pojechałem na samoobsługową, nie było kolejki, tylko akurat trafiłem na wichurę i gradobicie :confused4: