Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Olej MOTUL- oryginał i podróbka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie powinno być podwójnej etykiety z tyłu butli ?Naklejka z przodu również jest naklejona jak na fake

Opublikowano

W Specificu 504-507 i Specificu LL -04 tylnie etykiety nie są odklejane. Tak wychodzą z fabryki. Jakiś czas temu pokazałem to przedstawicielowi Motula i może niedługo się coś zmieni. Obecnie na rynku 504-507 jest dostępny jeszcze zarówno w starych i nowych etykietach. Sam różnie dostaje od dystrybutora.

Pozdrawiam

Opublikowano

Najważniejsze ze nie fake dzięki za info :)

Opublikowano

Ze zdjęć wygląda jak oryginał. Jak chcesz mieć pewność to podaj numer który masz na butelce po dacie produckji. Albo wyślij do kogoś z przedstawicieli Motula :P

Opublikowano

1756m1

Opublikowano

Spróbuje się dowiedzieć coś od przedstawicieli Motula. :)

Opublikowano

będę czekać na odpowiedz dzięki za fatygę :)

Opublikowano

przedstawiciele motula nie za bardzo odpisuja ja pisalem w sprawie oleju i nie odpisali do mnie.

Opublikowano

Ja się kontaktowałem ale trzeba trafić na dobrego gościa, który odpisze...

Przekonałem się, że sklep PRO-CHOICE ma wyłącznie oryginalny olej ;)

7469823400_1359394071_thumb.jpg 4909558000_1359394072_thumb.jpg

Opublikowano

http://obrazki.elektroda.pl/7469823400_1359394071_thumb.jpg http://obrazki.elektroda.pl/4909558000_1359394072_thumb.jpg

a filterki ?:D

Opublikowano

http://obrazki.elektroda.pl/7469823400_1359394071_thumb.jpg http://obrazki.elektroda.pl/4909558000_1359394072_thumb.jpg

ja też polecam zakupy u kolegi "dzik-a" doradzi,podpowie a zakupione w moim przypadku olej+filtry szybko dotarły i nawet rabacik dostałem:banan:

Opublikowano

U kolegi "dzik-a" zawsze sprawdzone atykuły sie znajdą :) Ja tam jestem zadowolony :) choć dziś jak otworzyłem paczkę lekko zdębiałem bo nie wiedziałem/nie doczytalem nic o tym ze przednie etykiety sie pozmienialy :) Tak czy siak - polecam!

Opublikowano
U kolegi "dzik-a" zawsze sprawdzone atykuły sie znajdą :) Ja tam jestem zadowolony :) choć dziś jak otworzyłem paczkę lekko zdębiałem bo nie wiedziałem/nie doczytalem nic o tym ze przednie etykiety sie pozmienialy :) Tak czy siak - polecam!

bo dobre imię jest więcej warte niż każda kasa.

Opublikowano

bo dobre imię jest więcej warte niż każda kasa.

Dałbym "lajka" ale to nie FB :)

Opublikowano

Sklep PRO-CHOICE ma konto na FB

Tutaj zdjęcia MOTUL'a które wysyłałem do producenta, tak wygląda oryginalny Specific (chyba już ma nową szatę) :

Oczywiście kupione w PRO-CHOICE

5123866800_1360250251_thumb.jpg 2981686300_1360250254_thumb.jpg 5691254500_1360250257_thumb.jpg 4714337200_1360250261_thumb.jpg 3760830800_1360250264_thumb.jpg 2139884200_1360250267_thumb.jpg 5062844100_1360250270_thumb.jpg

Opublikowano

Zamówiony przeze mnie wygladal inaczej ;)

20130207_140843.jpg

20130207_140848.jpg

20130207_140854.jpg

20130207_140900.jpg

20130207_140932.jpg

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ----------

Sklep PRO-CHOICE ma konto na FB

no to pedze looknac ;)

Opublikowano

Witam wszystkich! Ja kupuję olej na Lasówka w Krakowie. Chłopaki mają też sklep internetowy motul.krakow.pl. Od środka sklep wygląda tak jak magazyn, półki wypełnione olejem motul rożnych gatunków i w różnych pojemnościach od litrowych do beczek chyba 60L. Wszystko wygląda na ori i wierzę, że takie jest gdyż od 2009 r leję do niuni motul 505 01, w dyfrze i skrzyni też mam gear300, chociaż mój mechanik zalecał tylko ori no ale cena była w ten czas zaporowa, więc zaryzykowałem - niunia lata i nic jej się nie dzieje (od strony oleju:-) Czemu motul? bo jest tańszy. Zapłaciłem w tym tygodniu powołując się na klub A4 za 5l oleju, filtr i płyn do spryskiwaczy zimowy też 5l - 172 zł. A taki castrol edge ze specyfikacją 505 01 kosztuje w SElgros prawie 200 za 4L+1gratis. To jest też okazja, bo niunia wymaga dolewki tak trochę ponad pół litra między wymianami. Nie wiem jak wygląda to cenowo przy wysyłce, ale wszystkim z okolicy Krakowa polecam podjechać przy okazji. Natomiast nie kupuję oleju ani masła na allegro. Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

Ja biorę w Oil-land. Jestem zadowolony z jakości obsługi i ceny towaru.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja przykładowo poleciłbym kilka miejsc do kupna 100% ori, są to miejsca które ja osobiście znam gdzie kupimy pewny olej :

- Sklepik PRO-CHOICE (forum)

Pro Choice - części samochodowe, VAG, Motul, Mann ma też skromną ofertę na allegro Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

- Sklepik Oil-Land (forum)

Pytania można składać poprzez http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/www-oil-land-pl-tanie-oleje-filtry-czesci-motul-millers-mann-febi-itp-138727/index5.html

Widziałem też, że działają na necie, nie wiem czy sprzedają na allegro.

- Sklepik Jaro-Oil (jest na stronie Motula w sekcji Autoryzowani Imporetrzy) Motul - Produkty do samochodu (po lewej stronie)

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I oczywiście lokalni Autoryzowani Importerzy którzy są na stronie Motula (ale jest nie kiepska przebitka w cenie :

Ja przykładowo kupiłem Motula 5W40 Specifica za 145 zł + wysyłka w PRO-CHOICE, a mój lokalny Autoryzowany Importer (R.K. Niedziałek) krzyczał 229 zł !

Motul - Produkty do samochodu

Przy następnej wymianie skorzystam chyba z Oil-Land bo ma chyba najkorzystniejszą ofertę cenową :hi:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Ja przykładowo poleciłbym kilka miejsc do kupna 100% ori, są to miejsca które ja osobiście znam gdzie kupimy pewny olej :

- Sklepik PRO-CHOICE (forum)

Pro Choice - części samochodowe, VAG, Motul, Mann ma też skromną ofertę na allegro Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

- Sklepik Oil-Land (forum)

Pytania można składać poprzez http://a4-klub.pl/sprzedam-ogloszenia-komercyjne-firm-157/www-oil-land-pl-tanie-oleje-filtry-czesci-motul-millers-mann-febi-itp-138727/index5.html

Widziałem też, że działają na necie, nie wiem czy sprzedają na allegro.

- Sklepik Jaro-Oil (jest na stronie Motula w sekcji Autoryzowani Imporetrzy) Motul - Produkty do samochodu (po lewej stronie)

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I oczywiście lokalni Autoryzowani Importerzy którzy są na stronie Motula (ale jest nie kiepska przebitka w cenie :

Ja przykładowo kupiłem Motula 5W40 Specifica za 145 zł + wysyłka w PRO-CHOICE, a mój lokalny Autoryzowany Importer (R.K. Niedziałek) krzyczał 229 zł !

Motul - Produkty do samochodu

Przy następnej wymianie skorzystam chyba z Oil-Land bo ma chyba najkorzystniejszą ofertę cenową :hi:

ja od zawsze biorę od filtry_gdansk z allego i zawsze dostaję orginał i swiezy olej ! A cena jest chyba najlepsza z tych wszystkich co podałeś bo nigdy nie przekracza 150zł z przesyłka kurierska :hi: