Polko_V Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ładnie to wszystko poflokowane i zrobione
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 nieźle to wyglada, ale mam rozumieć juz tej kieszonki w drzwiach nie masz
cymek28 Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 Kieszonki nie mam.Powiem szczerze że i tak z niej nie korzystałem,a tylko brud się w niej gromadził.Więc wpadłem na takie rozwiązanie. Piotr.Jakie masz czujniki parkowania u siebie? Na allegro znalazłem coś takiego. http://allegro.pl/oryginalne-czujniki-parkowania-firmy-valeo-na-tyl-i1897531276.html
Kowi87 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Kieszonki nie mam.Powiem szczerze że i tak z niej nie korzystałem,a tylko brud się w niej gromadził.Więc wpadłem na takie rozwiązanie.[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 18:52_________________________________________________Piotr.Jakie masz czujniki parkowania u siebie? Na allegro znalazłem coś takiego. http://allegro.pl/oryginalne-czujniki-parkowania-firmy-valeo-na-tyl-i1897531276.html jeśli chodzi o mnie to ja mam fabryczny parktronic, czujnik kosztuje od 50zł/szt
cymek28 Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 Ale do tego czujników jeszcze trzeba zapodać sobie jakąś centralkę czy jak się to zwie.
Kowi87 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Ale do tego czujników jeszcze trzeba zapodać sobie jakąś centralkę czy jak się to zwie. tak jest tam jakiś moduł i wiazka do tego, zobacz do michal_s87 ostatnio rezał u siebie
cymek28 Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 Muszę zapodać coś u siebie bo dokładka pusta.
Inkognito Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 prezentuje się świetnie no a tapicerki ktoś Ci robił czy sam??
cymek28 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 Ja tylko tłumaczyłem jak ma to wyglądać.
junior_tdi Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 świetny Avant brak relingów idealnie tu pasuje
Olaf Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 wszystko pięknie ladnie ale nie podoba mi sie tylko te listwy chrom na drzwiach ;/ szpeci to caly efekt
marcintuchola Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Dokładnie zostawiłbym auto bez relingów bo wygląda zacnie
cymek28 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 Relingi będę zakładał razem z czarną podsufitką.Mam zamiar wyjąć podsufitkę i przykleić alcantare wtedy będę miał dobry dostęp do dachu i będzie można przykręcić czarne relingi.Jedna robota a dwa mody.
moskal Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 powiedz mi czy masz coś zmodzone z silnikiem oprócz chipa ??? pytam bo widze ogromnego fmica co sie wiąże z ogromnym lagiem. mam racje ???
cymek28 Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 Chyba masz rację.Zauważyłem że jak jadę 50 km/h na trzecim biegu i walnę gaz do końca to turbo się tak zachowuje jakby pompowało i puszczało zaraz.Zastanawiam się czym jest to spowodowane.Może jakaś nieszczelność w układzie dolotowym.A jak ją poprzeciągam na biegach to wszystko ok.
marcindlug Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Chyba masz rację.Zauważyłem że jak jadę 50 km/h na trzecim biegu i walnę gaz do końca to turbo się tak zachowuje jakby pompowało i puszczało zaraz.Zastanawiam się czym jest to spowodowane.Może jakaś nieszczelność w układzie dolotowym.A jak ją poprzeciągam na biegach to wszystko ok. a n75 masz zdrowy ?
moskal Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Może jakaś nieszczelność w układzie dolotowym. gdybyś miał nieszczelność to auto szarpałoby , przepływka mierzy ilośc powietrza i do tego ustala ilość paliwa. gdyby była nieszczelność to zmierzona częsc powietrza idzie w atmosfere i auto szarpie itp. czułbys to
cymek28 Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 Błędów żadnych nie ma.Jak n75 mogę sprawdzić?
Rekomendowane odpowiedzi