Wandej Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Wszystko jest w tym temacie... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=201113.0 Czy wedlug was to sterownik silnika?? czy wlasnie poprzez zwarcie sterownik poduszek wyslal sygnal do ECU o ich wybuchu i unieruchomil auto?? Mozna to skasowac crash data?? Texa za 15k zl nie dala rady :gwizdanie: pomozcie bo mechanicy rozkladaja rece a auto stoi ;(
hubcik121 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Kolego ja miałem wystrzelone poduszki crash data zapisana i auto odpalało wiec nie sadze zeby u ciebie było to przyczeną.
Wandej Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 Kolego ja miałem wystrzelone poduszki crash data zapisana i auto odpalało wiec nie sadze zeby u ciebie było to przyczeną. Ale jest tylko ten blad Odpinalem sterownik od airbagow no i nie pomoglo ;(
Wandej Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 A sprawdź czy czujnik Halla nie padł.. Jak? i gdzie on jest??
probi101 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Miałem w swojej A3 taki sam problem i przestał odpalać.. Napisz mi czy rozrusznik kręci. Bo z tym czujnik jest tak że rozrusznik kręci a świece nie podają iskry..
Wandej Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Miałem w swojej A3 taki sam problem i przestał odpalać.. Napisz mi czy rozrusznik kręci. Bo z tym czujnik jest tak że rozrusznik kręci a świece nie podają iskry.. auto dziala :kox: Brat je odpalil ale nie chce mi powiedziec co bylo nie tak Ale nic nie padlo tylko cos grzebal przy elektryce
Stichy Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Pewnie miales dokladany alarm , albo zapomniales kluczykiem przekrecic
Wandej Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Pewnie miales dokladany alarm , albo zapomniales kluczykiem przekrecic Nic z tych rzeczy az takim laikiem nie jestem
Rekomendowane odpowiedzi