Idzi Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Chciałbym wam przedstawić moją A4 z 2004r. Kupiłem ją po sprzedaży b5 w kwietniu zeszłego roku. Gdy ją kupiłem miała zrobione 160 000km. Miała być czarna z quattro ale ciężko było trafić na zadbany model. W miarę możliwości będę się starał coś modzić Wyposażenie fabryczne: -silnik 1.9 TDI AVF 131KM -6 biegowa manualna skrzynia biegów -ABS, ESP, EDS -zawieszenie 1BA -kierownica S-line -gałka zmiany biegów S-line -Climatronic dwu strefowa -pakiet oświetlenie (podłokietnik, kratki nawiewów, popielniczka z przodu) -podłokietnik (przód i tył) -nawigacja RNS-E -bi-xenon(samopoziomujące + spryski) -6x poduszka powietrzna -relingi w chromie -Pełny i kolorowy FIS -Elektryczne i podgrzewane przednie siedzenia S-line -szyberdach Modyfikacje: Zakończone: -felgi 17" 18" rs6 -hamulce przód z b7 3.0TDI (320mm) -blaszki s-line -przyciemnienie szyb -oświetlenie wnętrza auta żarówkami LED -chip na 176KM by seat -wgranie polskiego menu do RNS-E Planowane: -dopełnienie pakietu oświetleniowego(podświetlenie drzwi i przestrzeni po nogami) -interfejs z DVD -listwy drzwiowe S-line -wydech na 2 końcówki -lotka S-line -chromy wokół szyb Zaraz po kupnie: Felgi 17": hamulce 320mm + blaszki S-line ------> ------> środek:
Chuck Norris Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Nie widać fotek, poproś moderatora żeby zlikwidował jeden temat .
Idzi Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 Właśnie coś mam chyba z komputerem :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Linki po wrzuceniu w przeglądarkę działają. Jednak na forum coś blokuje - Imageshack daje Ci kilka linków do danego foto, m.in. z przeznaczeniem na fora internetowe (pewnie użyłeś nie tego linka co trzeba).
probi101 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Ładne auto.. Ile masz miejsca w 16 calowej feldze po założeniu większych zacisków?? Bo mam takie same felgi i bałem się że nie zmieści się zacisk w taką felgę..
Młody_drog Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 S4 na klapie, s line na zaciskach a diesel pod maską Poza tym auto ładne
badboy Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 S4 na klapie, s line na zaciskach a diesel pod maską Poza tym auto ładne a niech se znaczą, przynajmniej laicy sikają w gacie :polew:
Bart-S Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Wrzuć fotki środka... Opis zawieszenia (S line -20) nie zgadza mi się z tym co widzę tutaj: Na wlepie w książce nie masz czasem wbite 1BA? No i wrzuć jakieś foty środka
greg2505 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 ladne auto coraz więcej granatowych oooo na forum ,a propo zawiechy mam 1be i sporo niżej stoi
tolek85 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 Wrzuć fotki środka... Opis zawieszenia (S line -20) nie zgadza mi się z tym co widzę tutaj: Na wlepie w książce nie masz czasem wbite 1BA? No i wrzuć jakieś foty środka Może to miało być w planach. Hamulce z tymi blaszkami fajnie wyglądają
ppw13 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 hejo gdzie można dostać te blaszki s-line na zaciski do audi a4 b6??
dziadek Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 no nawet nawet te blaszki, ale zawiecha to to na bank nie jest 1BE :gwizdanie: w tytule masz "176PS" dawaj wykres
Młody_drog Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 hejo gdzie można dostać te blaszki s-line na zaciski do audi a4 b6?? One podejda tylko na zaciski pod 320mm tarcze
Idzi Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Opublikowano 4 Maja 2011 Ładne auto.. Ile masz miejsca w 16 calowej feldze po założeniu większych zacisków?? Bo mam takie same felgi i bałem się że nie zmieści się zacisk w taką felgę.. Dokładnie nie mierzyłem ale tak na oko to z 5mm. hejo gdzie można dostać te blaszki s-line na zaciski do audi a4 b6?? Blaszki kupiłem od kolegi hexx a naklejki ściągnąłem z Anglii Zawieszenie rzeczywiście jest 1BA :gwizdanie: A co do znaczka S4 to już go z nim kupiłem i mam zamiar go ściągnąć
Rekomendowane odpowiedzi