Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4-KLUB.GERMANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moge wam tylko zaproponowac 3 Pazdziernika. Mamy u nas zakonczenie sezonu w Paderborn. Tysiace aut sie zjezdzaja u nas z regionu. Niektorzy jada nawet i 150km. tez tam bede z kumplami.

https://www.facebook.com/events/1473037533009699/

Edytowane przez RS

Opublikowano
  • Autor

ja 3 października odpadam, lece do polski w czwartek na 2 tygodnie

Opublikowano

....a reszta za daleko...

Opublikowano
  • Autor

Andrzej z chęcią bym wpadł :) ale siła wyższa, na ślub musze jechać...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak się przygotowujecie na mecz z Irlandią?

max to 1:1, albo 3 pkt. Dawajcie ja macie rozeznanie w temacie

Opublikowano

Kuszący event w Padeborn. Około 100km mam. Może się skuszę. Czy jest ktoś kto wbijał w DE autogas do auta ? Kupiłem autko juz z instalacją (założona tutaj lecz widać że jest to instalacja na polskich podzespołach KME). Kończy mi się TUV w tym mieiącu. Pojechałem sobie do Dekry. Pan diagnosta nie dopuścił auta do przeglądu, ponieważ auto nie ma wbitej w instalacji w brief. Instalacja montowana przez poprzedniego właściciela w lipcu 2013 TUV robiony w październiku 2013. Jak to możliwe że poprzedni właściciel przeszedł przegląd na samych zaświadczeniach i fakturach o zabudowie gazu a teraz żądają ode mnie żeby wbić instalacje w brief. Zastanawiam się czy możliwe jest, że przy zmianie blach urzędnik zapomniał przepisać instalacji z briefu do briefu. Czy po prostu poprzedni właściciel zrobił jakiś wałek u znajomego diagnosty. Nasłuchałem się takich legend m.in. od jednego Węgra że tutaj kiedyś chciał zrobić TUV w starszym oplu. Wszędzie wołali około 1tys euro za zrobienie wszystkiego co należy i dopiero podbicie przeglądu oraz takie legendy że wbicie haka łącznie z założeniem to koszt 1000Eur. To że ktoś załatwia schwarz TUV czyli typowe w PL "dowód pojechał na przegląd" już też słyszałem i już nic mnie tutaj nie zdziwi. Czy spotkał się ktoś z takim przypadkiem ? Czy wie ktoś jakie są koszta wbicia instalacji w brief ?? O auto dbam jak tylko mogę wszystko jest robione na tiptop. Może jest ktoś z NRW lub Niedersachsen kto by coś podpowiedział poradził ? Bardzo proszę o pomoc

Opublikowano
  • Autor

jeśli chodzi o podbicie tuv to jest już tam tak jak w polsce czyli podbija Ci jak znasz gościa. jak gaz z polski to wiem ze muszą być jakieś przeróbki zrobione w niemczech żeby pasowało wszystko. koszt raczej duży nie jest może 100€ może więcej trochę

Opublikowano

Sprawa wbicia gazu w brief już załatwiona. Przy okazji zmiana adresu zamieszkania. Łącznie 15,60 Eur. Nie jest źle. Teraz został już tylko sam TUV. Instalka spełnia wszystkie normy i wymogi. Zobaczymy czy auto przejdzie czy tylko mnie ktoś chciał nastraszyć z tym TUVem. Jak czasem widzę co jeździ tutaj po drogach to oczy przecieram że to do ruchu dopuscili heh

Opublikowano
  • Autor

adres w burgeramt zmieniłeś? tez musze zmienić. ..

Opublikowano

U mnie akurat w strassenverkehrsamt. Może w większym mieście to w burgeramt się zmienia. Nie wiem bo ja z małego miasteczka

Opublikowano
  • Autor

ok. w poniedziałek będę wiedział ☺ co w końcu z tym spotem ☺?

Opublikowano

Nigdy nie bylem na żadnym spocie nawet w Pl. Nie licząc VW manii. Chętnie bym wpadł zobaczyć, ale dziecko się urodzi lada chwila. Będę śledził wątek

Opublikowano
  • Autor

a gdzie Ty siedzisz ?

Opublikowano

hehe zabrzmiało jakby to była odsiadka za jakąś zbrodnie w DE, chociaż czasami się tak czuję tutaj.Miejscowość Rahden

Edytowane przez Leon_17

Opublikowano

hehe zabrzmiało jakby to była odsiadka za jakąś zbrodnie w DE, chociaż czasami się tak czuję tutaj.Miejscowość Rahden

no to jest nas juz 3 w okolicy od Bielefeld do Hannover. Jest dobrze. Cos moze sie udac! :)

Opublikowano
  • Autor

dokladnie;)

Opublikowano

Moguai logował się jako mieszkaniec Straubing ... :hi: nudno na maxa

Opublikowano
  • Autor

Andrzej może coś myślimy na następny weekend ?

Opublikowano

Wszystkich świętych. Mam tu zmarłych- nie dam rady...

Opublikowano
  • Autor

To może za dwa tygodnie?

Edytowane przez TOM3K