Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4-KLUB.GERMANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może być 50 km wyżej, ale żeby było po co jechać :naughty: mówiłem, na zawodach breka BOTY byłem w Brunszwiku, wyspałem się i wróciłem na 15 w niedziele

Opublikowano

no brunszwik bardzo ladne miasto. Jest gdzie sie spotkac a i fajne miescowki sa zeby furmankom zdjecia porobic :P

Opublikowano

mało quattro jest, ale zimowy spot byłby kozak.... tyle , że podobno psy ścigają bardzo na marketach. Byłem w PL w na świetach, to zajechali aby popatrzeć i nielegalne auta zdjąć, a my dalej :D

Proponuje... końcówka pażdziernika, wolna sobota, od 14 godziny

Opublikowano

Panowie zapraszamy na kolejnego spota w Hessen.

Niedziela 13.09 godzina 15:30

Aral

Bahnhofsplatz, 65185 Wiesbaden

szkoda że znowu tak daleko...a nawet dalej niz ostatnio co byłem

Opublikowano
  • Autor

ja do wurzburgu mam prawie 400 :wink: jak dla mnie troche za dużo km

Opublikowano

A jakby przyjąć jeden spot na rok dla całych DE, gdzie typowo jest środek państwa i całość ludzi z Audi. Przewiduję, że bedzie tylko wiecej aut...

Opublikowano
  • Autor

Może inaczej niech wszyscy co są chetni na spota napiszą i wtedy się znajdzie odpowiednie miejsce żeby nikt nie byl poszkodowany

Opublikowano

Jest taki spot co dwa lata audi treffen akurat przypada na.przyszły rok bodajże w Kronach i ja napewno będę Slavko tak samo.

Opublikowano
  • Autor

Mam namyśli jakiegoś naszego spota :)

Opublikowano

Za daleko to wszystko, ale raz na rok może bym sie skusił paręset km dymac jeszcze...

Opublikowano
  • Autor

RS u nas można zrobić jakiegoś lokalnego ;p

Opublikowano

mam pytanie...jest tu ktoś kto meldował auto z polskich blach na niemieckie?potrzebna mi mała pomoc..wiem że domialex to robił ale dawno sie nie logował a nie mam do niego kontaktu :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

sąsiad to robił . Co potrzebujesz wiedzieć to sie zapytam

Opublikowano

sąsiad to robił . Co potrzebujesz wiedzieć to sie zapytam

jak sprawa wygląda...co sie robi?gdzie?jakie koszta?no i mam tez założone eibachy -30mm a niby tutaj to do dowodu rejestracyjnego biją i tez nie wiem jak to wyglada z przegladem i kosztami..byłbym ci wdzięczny jakbyś sie coś dowiedział

Opublikowano
  • Autor

na moje oko to tak jak normalnie rejestrujesz auto tylko nie wiem czy trzeba jakoś papiery tłumaczyć. ale tego się dowiem. jeździesz do Zulassungsstelle i powinieneś normalnie zarejestrowac. Jak nie musisz tłumaczyc papierow czyli odchodzą koszta tłumaczenia to jak sie nie myle ze zwykłymi tablicami nie swoimi 72€. z tymi sprężynami mozesz miec problem, ale w niemczech da się też załatwić tak jak w polsce znajdz tylko jakiegoś gościa w dekrze w porządku i bedziesz miał TUV bez problemu :)

Opublikowano

papiery mam niemieckie bo auto kiedys tam było z niemiec sprowadzone..co do sprezyn to nie wiem czy to wazne ale wszystkie te papierki co były w pudle ze sprezynami to mam

Opublikowano
  • Autor

bedziesz musial je wbic w brief a to koszt kolo 100€. chyba ze tak jak mowie znajdziesz jakiegoś w porządku gościa

Opublikowano

Laki- najpierw musisz zrobić TÜV.

Jak masz widoczne numery na sprężynach to nie ma problemu- on sobie znajdzie po tym numerze czy możesz je mieć.

Pózniej z tym do zulassungstelle i tyle. Jakieś 350€ powinno wyjsć.

Opublikowano

Andrzej ale te 350e to na gotowo tak?same meldowanie z blachami i przegladem?jaka jest w ogóle kolejność załatwiania tego wszystkiego?tuv potem meldunek i ubezpieczenie i steuer czy jak?jak wiesz cos na ten temat to dawaj bo wole byc do wszystkiego przygotowany niż potem obudzić sie z ręką w nocniku

Opublikowano
  • Autor

tuv musisz pierwszy zrobic.musisz mieć numer z ubezpieczani żeby zarejestrowac. a podatek ściągają nie raz od razu albo jak mi po prawie 3 miesiącach