Binek1.8T Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 długi weekend już był, więc ta impreza pewnie też Andrzej , Binek może w niedziele się gdzieś zjedziemy ? Jestem za. Sobota/niedziela pasuje mi cały dzien. Także jakieś szczegóły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Mi jedynie niedziela bo sobota w robocie. jakieś ciekawe miejsce trzeba znaleźć Tylko Ciekawe czy Andrzej w garażu nie będzie siedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Skoro jedni z thuringen, drudzy Hannover no to widzimy sie w braunschweigu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 żebym miał kolejna fotkę? nie dawno mi przyszło za czerwone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 żebym miał kolejna fotkę? nie dawno mi przyszło za czerwone To teraz ostrożniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 trzeba będzie czekam co na to spotkanie powie Andrzej. Napisze jeszcze do jednego chłopaka z hanoweru tylko nie wiem czy jego 1.9 jeszcze jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ja moze wezmę jeszcze kolegę z a5'tka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 A kierowców bierzemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Pierwszy raz na spokojnie poczekajmy za reakcja kolegi Andrzeja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Andrzej w polsce siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcunited Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Fcunited - Krefeld. Nadrenia westfalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Przy niedzielnej nudzie dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Czas pomysleć powoli o czymś większym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 siema chłopaki jest ktoś z okolic Regensburga Straubing lub coś koło tego z kabelkiem ? chętnie podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 przyjedz do hanoweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 kurcze 500 mam do Ciebie bliżej mam do pl chętnie ale nie tym razem bo tylko jutro mam czas a to prawie cały dzień jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 3.2 masz i cały dzień jazdy?:Decayed:mam teraz 1.6tdi i szybciej przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 3.2 masz i cały dzień jazdy?:Decayed:mam teraz 1.6tdi i szybciej przyjadę argument przekonujący!!! wiesz korki na autostradzie i baustelle! tak.na prawdę dziękuję za zaproszenie ale trochę za daleko jak na taki spontan dla mnie ale będę pisał i odzywał się jak będę miał chwilę wolnego jak będziesz w de to przyjadę na pifffko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 nie ma problemu. Wpadaj numer telefonu masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Binek1.8T Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Wpraszam sie rownież ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi