NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Witam Zakup mojego auta wiąże z tym iż Audi A4 spodobała mi się od chwili gdy ją zobaczyłem po prostu miłość od pierwszego wejrzenia ) Audi A4 b5 zakupiona 29.8.2010r Silnik 1.6 ADP Climatronic podgrzewane fotele podgrzewane lusterka elektryczne lusterka elektryczne szyby podłokietnik Wspomka ABS 2x poduszka powietrzna Audika w total seri użytkowana do tej pory przez jednego właściciela który sporowadził ją na własne potrzeby w 2008roku z niemcowni :przebiegly: Tak wyglądała świeżo po zakupie 30.08.2010 listopad czas na poprawki lakiernicze dodatkowo zmiana lamp tyl na 1 fl oraz demontaz znaczkow audi .. przymiarka alu na lato Styczeń Zmiana lamp Angel Eyes ** ( wiem że na tym forum owe lampki nie są uważane za dobry krok jednak według mnie wygladają i świecą o niebo lepiej jak zwykłe lampki przedliftowe .. jednak nie ukrywam ze są zupką hińska i je z czasem zmienie xD ** Luty zima za pasem czas na kolejne mody :audi: Sportowe zawieszenie Przyciemnienie szyb wszystkich równą folią 35% przyciemnienia Marzec Czas na fele z letnimi oponkami i efekt wszystkich dotychczasowych zmian :beer1: :beer1: :beer1: zapraszam do komentowania :wink4: Ps mam nadzieje ze 90% komentów nie będzie dotyczyć LAMP PRZÓD SONAR ANGEL EYES :polew: :polew: Wypad na działkę :gwizdanie: :gwizdanie: :drunk: :drunk: :drunk: Styczeń 2012 :tongue4: Zmiana lampek przód na Dayline + polerka lakieru więcej fotek na wiosnę + prawdopodobnie nowe felgi s line 17 + ksenon 6000 K Jakieś propozycje ? :gwizdanie:
Vandit Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ale i tak powiem SONAR ANGEL EYES tak to spoko i plany tez
martin_rs4 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 fajna fela, mialem takie w Coupe, ktore tez bylo czerwone i zawsze bede powtarzal: CZERWONY JEZDZI SZYBCIEJ
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 przy swapie na 1.8T to chyba hamulce seryjne nie ujadą a tak auto kox
jedrekx Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Remik, auto ogólnie ładne ale... te lampy.. weź je wymień na poliftowe
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 Remik, auto ogólnie ładne ale... te lampy.. weź je wymień na poliftowe wymienie to jest pewne spokojnie bd FL
Kierownik Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 przy swapie na 1.8T to chyba hamulce seryjne nie ujadą a tak auto kox wydaje mi się że inne elementy też ... przeguby , łozyska itp kiedyś mocno się orientowałem w sprawie swapa na 1.8 T jak nie mogłem dostać auta z tym silnkiem ... wyrwać dobry silnik w dobrej kasie to loteria ... a dobre 1.8 T to ponad 3 k gnoja trzeba mieć zmiany jak najbardziej na +
michu93 Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 ja już się wypowiadałem. auto ok, ale te sonaryyy ale wizja jest przekox
DiAMOND Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Tylne lampy mogłeś od razu wymienić na poliftowe a tak masz przedliftowe zawieszenie gwintowane? zmień kierunki na białe, pokaz wnętrze ps. uważaj na przednie przyciemnione szyby misiaczki mogą się przyczepić tak samo diagnosta w przeglądzie technicznym
WIŚNIA Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 zmieniaj na 1.8t szatan jak dla mnie, tylko kup w Q bo mi tego brakuje ;(
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Opublikowano 6 Maja 2011 Tylne lampy mogłeś od razu wymienić na poliftowe a tak masz przedliftowe zawieszenie gwintowane? zmień kierunki na białe, pokaz wnętrze ps. uważaj na przednie przyciemnione szyby misiaczki mogą się przyczepić tak samo diagnosta w przeglądzie technicznym hehhe i co mi zabirą dowód ? 20 zł i mam spowrotem szyby w dół i przegląd przechodzi :hi: :naughty: nie mam jaskini zrobionej w aucie wiec takiego przypalu nie ma :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:38_________________________________________________ zmieniaj na 1.8t szatan jak dla mnie, tylko kup w Q bo mi tego brakuje ;( wizja 1.8 to gdzieś środek lata planuje zakupić audi anglika w 1.8 T przeszczepić a reszta na części lepiej mnie to wyniesie jak kupowanie silnika i skrzyni oraz pozostałych elemętów narazie zakladam pakiet eski i lampy fl [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:41_________________________________________________ przy swapie na 1.8T to chyba hamulce seryjne nie ujadą a tak auto kox kieras znasz mnie :naughty: :naughty: wiesz że to ogarne :cool1: wydaje mi się że inne elementy też ... przeguby , łozyska itp kiedyś mocno się orientowałem w sprawie swapa na 1.8 T jak nie mogłem dostać auta z tym silnkiem ... wyrwać dobry silnik w dobrej kasie to loteria ... a dobre 1.8 T to ponad 3 k gnoja trzeba mieć zmiany jak najbardziej na + [br]Dopisany: 06 Maj 2011, 22:41_________________________________________________kieras znasz mnie wiesz że to ogarne
Kierownik Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 ja zrezygnowałem ... i coraz bardziej myślę nad zmianą auta
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 ja zrezygnowałem ... i coraz bardziej myślę nad zmianą auta ja wiem ze jak juz zainwestuje to nie sprzedam auta bo ile dostane 7 tys? hehe wole zostawic
quattro87 Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 lepiej poszukaj quattro nic tego nie przebije :>
davidoff82 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 ja zrezygnowałem ... i coraz bardziej myślę nad zmianą auta Ja sie zastanawiam nad swapem tak jak kolega... mam szwagra w UK i chyba będę myślał o 1,8T na swapa. Mam fajną bude zadbaną, troche podłubane i szkoda by mi było mojego ADP oddać za grosze... Będę obserwował kolego Twój wątek może sie zmobilizuje przy Tobie. Na codzień śmigam Smartem ForFour 1,3 i przesiadka do Audi 1,6 wybitnie boli.... Felgi masz kox
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 ja zrezygnowałem ... i coraz bardziej myślę nad zmianą auta Ja sie zastanawiam nad swapem tak jak kolega... mam szwagra w UK i chyba będę myślał o 1,8T na swapa. Mam fajną bude zadbaną, troche podłubane i szkoda by mi było mojego ADP oddać za grosze... Będę obserwował kolego Twój wątek może sie zmobilizuje przy Tobie. Na codzień śmigam Smartem ForFour 1,3 i przesiadka do Audi 1,6 wybitnie boli.... Felgi masz kox powiem ci tak kupilem w ladnym stanie i z dobrym wyposazeniem audike ze 1.6 to 1.6 ale wozi jak narazie wdzięcznie tyłek myśle nad swapem i resztą modów ale z postanowieniem ze nie sprzedam tego samochodu nigdy bo to mi się nie oplaci bd zawsze w rodzinie czerwona audiczka :cool1: tez mysle kupic anglika i przeszczep zrobic resztę sprzedac na części [br]Dopisany: 09 Maj 2011, 22:15_________________________________________________ :hi:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 14:55_________________________________________________ :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 11:10_________________________________________________
jedrekx Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 nie podobają mi się nowe lampy.. zwykłe, poliftowe depo byłyby lepsze..
mrogal Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Dopisany: 20 Sierpień 2011, 11:10[/size]_________________________________________________ widzę że jesteś niereformowalny, ale Twoj cyrk Twoje małpy
Rekomendowane odpowiedzi