spanky Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 proszę bardzo WAUZZZ8DZWA251975 brak historii ...
Buba Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 proszę bardzo WAUZZZ8DZWA251975 brak historii ... bo te samochody są bezawaryjne albo ściągniete z krajów, gdzie ma dostępu do danych
martin a4 Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 Auto zostało sprowadzone ze Szwajcarii 2lata temu
Flyer Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Auta ze Szwajcarii maja widoczna w Polsce historie. Jak kupowalem swoje S4 rok temu, to normalnie historie dostalem w ASO.
spanky Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Auta ze Szwajcarii maja widoczna w Polsce historie. Jak kupowalem swoje S4 rok temu, to normalnie historie dostalem w ASO. jak napisalem wyzej, niestety to auto nie ma historii w ASO ...
Buba Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Auta ze Szwajcarii maja widoczna w Polsce historie. Jak kupowalem swoje S4 rok temu, to normalnie historie dostalem w ASO. widocznie nie było ze szwajcarii bo z tego co pamietam to w Polskim ASO nie dostaniesz info o tamtych autach, bedzie brak historii
Flyer Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Auta ze Szwajcarii maja widoczna w Polsce historie. Jak kupowalem swoje S4 rok temu, to normalnie historie dostalem w ASO. widocznie nie było ze szwajcarii bo z tego co pamietam to w Polskim ASO nie dostaniesz info o tamtych autach, bedzie brak historii chlopie, przeciez wiem skad kupilem auto i skad byly jego dokumenty... a historia byla prawie do samego konca.
spanky Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 to moze sprzedajacy napisze cos wiecej , co bylo w aucie robione, gdzie bylo uderzone itp ... i jaki to ma realny przebieg bo 167 324 km z ogloszenie otomoto jakos do mnie nie przemawia ...
martin a4 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 Jest Tel kto będzie zainteresowany to zadzwoni i zapyta co mam wypracowanie cale napisać z historia samochodu bądźmy poważni
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 to moze sprzedajacy napisze cos wiecej , co bylo w aucie robione, gdzie bylo uderzone itp ... i jaki to ma realny przebieg bo 167 324 km z ogloszenie otomoto jakos do mnie nie przemawia ... juz poprzedni wlasciciel na innym forum napisal, ze ma ponad 100k km wiecej :>
spanky Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 to moze sprzedajacy napisze cos wiecej , co bylo w aucie robione, gdzie bylo uderzone itp ... i jaki to ma realny przebieg bo 167 324 km z ogloszenie otomoto jakos do mnie nie przemawia ... juz poprzedni wlasciciel na innym forum napisal, ze ma ponad 100k km wiecej :> wiem, namierzylem juz to info [dzieki Buba] ... Jest Tel kto będzie zainteresowany to zadzwoni i zapyta co mam wypracowanie cale napisać z historia samochodu bądźmy poważni po co dzwonic i pytac jak w glupim ogloszeniu kombinujesz , a Ty mowisz że mam byc poważny ... prosze ...
Buba Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 to moze sprzedajacy napisze cos wiecej , co bylo w aucie robione, gdzie bylo uderzone itp ... i jaki to ma realny przebieg bo 167 324 km z ogloszenie otomoto jakos do mnie nie przemawia ... :> nie wiem czy ten emot jest na miejscu... ja bym dał
lucabianco Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Jeżeli ma nawet te 300 tys to jeżeli prawdą jest to co wymienione w niej to śmiało można łykać. Za 23 tys nie kupi się lepszej.
Radekst Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 odpuście sobie tego krętacza http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C13881437&t=audi_s4_audi_s4_b5_turbo_rs6
Rekomendowane odpowiedzi