patryk332 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 Model: A4 B6 Nadwozie: Sedan Rok produkcji: 2001 Skrzynia: manualna 5-cio biegowa Silnik: 1.9 TDI 131KM Kolor: Black Wyposażenie: 2x el. szyby el. lusterka klimatyzacja dwustrefowa ABS ESP Centralny zamek 4 poduszki + 2 kurtyny 12-woltowe gniazdo w bagażniku Felgi 18" opony przód ( 225/40/18 ) Tyl ( 245/40/18 ) [06.05.2011]
AUDI_A4_2.5TDI_V6_180KM Opublikowano 7 Maja 2011 Opublikowano 7 Maja 2011 fela jak z golfa:/ plus za sedana i kolor centralny zamek, no co Ty? jak możesz napisz coś wiecej o tym cudzie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sam zakładałeś czy może seryjnie juz był))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Procek27 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Bardzo ładna sztuka, milego rezanka. Jak na moje to dokładki w kolor i grill w czarny mat. Szerokosci i bez awaryjnosci
Młody Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 fela jak z golfa:/ plus za sedana i kolor centralny zamek, no co Ty? jak możesz napisz coś wiecej o tym cudzie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sam zakładałeś czy może seryjnie juz był)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja myślę że ty mu założysz mgiełko-we spryskiwacze w super cenie Aby nie było OT to plus za kolor i felgi nawet ,nawet
marec-ki Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 fela jak z golfa:/ plus za sedana i kolor centralny zamek, no co Ty? jak możesz napisz coś wiecej o tym cudzie:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) sam zakładałeś czy może seryjnie juz był)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja myślę że ty mu założysz mgiełko-we spryskiwacze w super cenie Aby nie było OT to plus za kolor i felgi nawet ,nawet Mi się felga podoba szybki dobrze ściemnione dokładki w kolor i będzie
patryk332 Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Opublikowano 12 Maja 2011 Beda Dokładki w kolorze na pewno grill czarny mat oczywiście bez znaczka no i ze 3 cm do dołu
Ukasz699 Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 Jak felga Etabeta to dla mnie Chyba, że jakaś podjebka chińska bądź Włoska Kolor ładny
japan Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 A to dodatkowe gniazdo w bagazniku 12v to tez rarytas? pytam poważnie,bo myslałem że to w każdym jest
patryk332 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 ja sam montowalem to gniazdo bo nie bylo [br]Dopisany: 14 Maj 2011, 15:23_________________________________________________ Nowy mod Chromy na lusterka ... I Wieczorkiem Dojdzie Nowe Audio
Rekomendowane odpowiedzi