Paszczak Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Witam, wczoraj przy cofaniu tyłem lekko dotknałem ogrodzenia i teraz nad zderzakiem na srebrnym kolorze mam troszke koloru zielonego z ogrodzenia ;/. Czy moze to przetrzec po prostu zmywaczem do paznokci czy jakis inny zabieg mnie czeka ?? Dodam ze nowego koloru jest minimalnie ale i tak chce sie go pozbyc . Pozdrawiam
Pawlo 2004 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Zmywacz powinien sobie z tym poradzic jeśli to nie jest rysa tylko pozostałosci z ogrodzenia. Najlepiej byłoby użyć pasty polerskiej i po zarysowaniu nie będzie śladu
vertus69 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Spróbuj pasty Tempo jest tania i z takim przypadkiem powinna dać rade.
ziby00 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 jak tylko została farba z ogrodzenia to nie ma problemu zlikwidujesz pastą polerską ale jak został portsowany lakier to tylko zostaje polerka mechaniczna
kajzera Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 jeśli mała rysa i niegłęboka to polerka ręczna wystarczy i nie zapomnij o TEMPO
Kamyk Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 jak z tyłu to rzeczywiście może być Tempo zejdzie bez problemu - kupisz w pierwszym lepszym sklepie z artykułami lakierskimi itp spokojnie i bez paniki, też to przeszedłem a zmywacz odpuść, w drugiej kolejności mechanik i lakiernik z padem
Paszczak Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 Witam, w jednym miejscu jest delikatna rysa a w drugim rysa i kolor ogrodzenia. kupie ta paste tempo i nałożyć i wetrzec czy czekac az wyschnie ?? Ta pasta usunie kolor ogrodzenia rozumiem tak ? Pozdro
probi101 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 polerować kolistymi ruchami, a później wytrzeć pozostałości pasty.
probi101 Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Tego to nie wiem, ale różne są pasty lekko ścierne i to samo zadanie spełniają.. Poszuka to znajdzie :>
Paszczak Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 Chyba znalazlem http://cgi.ebay.co.uk/Tempo-Scratch-Polishing-Paste-wax-120grm-tube-/160486450322?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item255dbce492 dzieki Panowie
raffik Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Nie Nie Panowie!!!!!! Tylko nie TEMPO z firmy K2-to jakaś paranoja!Nic nie działa... To Musi być TEMPO z firmy której nazwa zaczyna się na D....... jakoś tak-nazwy firmy nie pamiętam.Koszt około 8zł.Próbowałem K2-nic,dopiero koleś mi naświetlił że to musi być z tej drugiej firmy i dopiero poszło.Polecam.
japan Opublikowano 12 Maja 2011 Opublikowano 12 Maja 2011 to DRUCHEMA http://allegro.pl/pasta-tempo-orginal-lekko-scierna-bialystok-i1548351603.html i rzeczywiście jest o niebo lepsza od tej z K2
Rekomendowane odpowiedzi