wrclaguna Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 będzie tam tor ? Film czy lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 kurde tak blisko to grzechem by było nie jechać a co do tego pasa to jest fajny mozna pojechac prywatnie duzo motocyklistw tam jeżdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 mozna pojechac prywatnie można ,ale na własną odpowiedzialnośćorganizatorzy zlotu nie ponoszą za to odpowiedzialności z ośrodka do pasa jest rzut kamieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Oby tylko do 15 maja były jeszcze wolne miejsca :gwizdanie: Trzeba się w końcu wybrać na coś większego i zintegrować z resztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 obserwuję sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 obserwuję sytuację nie obserwuj tylko się zapisuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 obserwuję sytuację nie obserwuj tylko się zapisuj nie powiem-miło wspominam bagażnik Twojego auta,a raczej jego zawartość... :gwizdanie: BTW-myślicie,ze dałoby rade wylądować na tym pasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 obserwuję sytuację nie obserwuj tylko się zapisuj nie powiem-miło wspominam bagażnik Twojego auta,a raczej jego zawartość... :gwizdanie: BTW-myślicie,ze dałoby rade wylądować na tym pasie? domjenick z UK się lotem wybierasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 kurde coś Blisko...179km może się zreflektuję ..ale muszę zobaczyć czy dadzą urlop i czy żona będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 kurde coś Blisko...179km może się zreflektuję ..ale muszę zobaczyć czy dadzą urlop i czy żona będzie zawsze możesz jak w sobotę pracujesz po robocie choć na jedną noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 się Pomyśli :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 nie rozumiem tekstów : "blisko , trzeba byłoby sie wybrać" , to wy jedzieice dla imprezy czy dlatego ze jest blisko ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 obserwuję sytuację nie obserwuj tylko się zapisuj nie powiem-miło wspominam bagażnik Twojego auta,a raczej jego zawartość... :gwizdanie: BTW-myślicie,ze dałoby rade wylądować na tym pasie? Ja 15stego sierpnia wyjezdzam od siebie, mozna sie spotkac na promie i europe przejechac razem jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 BTW-myślicie,ze dałoby rade wylądować na tym pasie? Ja 15stego sierpnia wyjezdzam od siebie, mozna sie spotkac na promie i europe przejechac razem jak chcesz wow - zayebisty pomysł szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 z UK się lotem wybierasz do Bukowiny przyleciałem,ale na obecną chwilę,czeka mnie remont w domu,samo się nie zrobi... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Powiedzcie mi jak to jest z tymi quadami, bo widzę, że tylko 2 do dyspozycji są. Jest jakiś tor wytyczony czy można śmigać wszędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ja niestety nie bede mial wolnego pomimo ze to weekend...ale na jeden dzien przyjade bankowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Powiedzcie mi jak to jest z tymi quadami, bo widzę, że tylko 2 do dyspozycji są. Jest jakiś tor wytyczony czy można śmigać wszędzie? i jedno i drugie....masz na 1h quada za daną kwote i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 coś cienizna z zapisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 coś cienizna z zapisami może wszyscy czekają na ciebie bo widzą nie ma moskala to ch*** co to za zlot ja tam się zapisałem właśnie dlatego że ciebie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi