jarko Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 jaki tam zdrajco nie bij tato ;( przez tydzień zakaz wyjścia na dwór i oddaj kluczyki od auta Na jaki znowu dwór
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Na jaki znowu dwór nie interesuj się vipku
Suli Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Oni som Jaśnie Wielmożne Państwo - u nich są dwory :tongue4: Kmiocie
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Oni kiedyś dwór widzieli na dworze będziesz spać podczas zlotu :gwizdanie:
klysek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 A Ty na polu i bedziesz zbierał robaki :polew:
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 lista zlotowa zostaje oficjalnie zamknięta te osoby co są obecnie na liście zostały zgłoszone do ośrodka (tzn liczba uczestników) mam nadzieje że nie będzie żadnych konsekwencji z tytułu rezerwacji 50 miejsc z których tylko 38 wykorzystamy no ale nikogo nie można zmuszać do zlotu
dziadek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 kurde 38 osób w tym dzieci - ale zwała aż się boję pomyśleć co będzie za rok
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 kurde 38 osób w tym dzieci - ale zwała aż się boję pomyśleć co będzie za rok pewnie chwilowy kryzysa trafiło akurat na mnie
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 kurde 38 osób w tym dzieci - ale zwała aż się boję pomyśleć co będzie za rok Się dziwisz taka pogoda jak teraz nie zachęca do wypoczynku w Polsce [br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 21:55_________________________________________________ kurde 38 osób w tym dzieci - ale zwała aż się boję pomyśleć co będzie za rok pewnie chwilowy kryzysa trafiło akurat na mnie Głowa do góry.Mniej osób równa się lepsza integracja :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Głowa do góry.Mniej osób równa się lepsza integracja :gwizdanie: w 2 ośrodkach jestem spalony ..... tak to widze w 1-szym miało być 160 osób.... nie wypaliło nic w 2-gim miało być 50 osób a będzie zaledwie 38
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Głowa do góry.Mniej osób równa się lepsza integracja :gwizdanie: w 2 ośrodkach jestem spalony ..... tak to widze w 1-szym miało być 160 osób.... nie wypaliło nic w 2-gim miało być 50 osób a będzie zaledwie 38 Te zaledwie 38 może zrobić lepszą imprezę niż te 160 co się nie zgłosiło :gwizdanie: Może następnym razem najpierw rozpytać wśród ludzi ilu będzie chętnych a dopiero później zabierać się za organizację.
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Może następnym razem najpierw rozpytać wśród ludzi ilu będzie chętnych a dopiero później zabierać się za organizację. to nie jest takie hop ośrodki rok z góry chcą wiedzieć co i jak, a ludzie nie są w stanie tyle naprzód dać znać czy będą
hubtychy Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Może następnym razem najpierw rozpytać wśród ludzi ilu będzie chętnych a dopiero później zabierać się za organizację. to nie jest takie hop ośrodki rok z góry chcą wiedzieć co i jak, a ludzie nie są w stanie tyle naprzód dać znać czy będą To coś im się chyba pomieszało.To ośrodki są dla ludzi a nie ludzie dla ośrodków. Rok z góry to można wesela planować a nie zlot. Niestety to Polska właśnie Każdy patrzy jak tu się nachapać jak najwięcej jak najmniejszym kosztem Dla Ciebie i tak szacun za zorganizowanie zlotu
Młody_drog Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Będzie dobrze, w końcu ja jadę Ja zastąpię wam te 112 osób
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ja zastąpię wam te 112 osób zaraz podlicze ile do wpłaty masz za 112 osób
RS Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No ja panowie tym razem na bank odpadam, bo pazdzioch zada nowych opon i hamulcow. Bede z 3 miechy splacac.... Czekalem do konca ale nic sie nie dalo zrobic. Kto sie z tego cieszy? A myślałem że znów się napijemy od czasów Wisły 2008r Bedzie jeszcze okazja! Nie zanosi sie zebym opuszczal fora A4
klysek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No ja panowie tym razem na bank odpadam, bo pazdzioch zada nowych opon i hamulcow. Bede z 3 miechy splacac.... Czekalem do konca ale nic sie nie dalo zrobic. Kto sie z tego cieszy? A myślałem że znów się napijemy od czasów Wisły 2008r Bedzie jeszcze okazja! Nie zanosi sie zebym opuszczal fora A4 ja do dzisiaj zakochany jestem w tej twojej B7 nie opuszczaj nas
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 do kiedy tak w ogóle trzeba zapłacić za zlot? patrzyłem w innym wątku, ale chyba jestem ślepy bo nie widzę
Rekomendowane odpowiedzi