Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde slepy -brakuje ci halo... a takie ładne miejsce tam masz :kox:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 212,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

kurde slepy -brakuje ci halo... a takie ładne miejsce tam masz :kox:

no właśnie dlatego te kratki idą na handel/zamiane za seryjne, i jak tylko dorwe ori halo to rezam, bo właśnie tego mi z przodu brakuje :good:

Opublikowano

a możesz mnie oświecić, dlaczego poliftowe kratki nie pasują? przecież kształt jest chyba ten sam, a pionowe podpórki można wyciąć :tongue4:

Opublikowano

a możesz mnie oświecić, dlaczego poliftowe kratki nie pasują? przecież kształt jest chyba ten sam, a pionowe podpórki można wyciąć :tongue4:

oj chlopie duzo gadania :good:

Opublikowano
  • Autor

no ale poliftowe boczne składają sie z dwóch części kratki i zaślepki na halogen :gwizdanie:, temat przerabiany już wielokrotnie, do przedlifta trzeba zrezać zespolone halogeny z kratką, a u mnie dojdzie do tego ori siatka z RSa :slina:

Opublikowano

moge wam rozebrac i pokazac jak to w poliftach wyglada :) ale z tego co widzialem to da rade te kratki wsadzic :wink4:

Opublikowano
  • Autor

moge wam rozebrac i pokazac jak to w poliftach wyglada :) ale z tego co widzialem to da rade te kratki wsadzic :wink4:

ale chodzi o kwestię zamocowania halo, w polifcie masz przygotowane na to miejsce, a u mnie niestety trzeba rezać :good:

Opublikowano

aa :wink4: nie wiedzialem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

aa :wink4: nie wiedzialem :decayed:

ale jest na to patent, już kilka razy obczajałem jak to robił u Siebie Mrogal :cool1:, także dam radę :evil:

Opublikowano

w sobote rezanko? :decayed: czekam na efekty :decayed: zrob te klamki :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

w sobote rezanko? :decayed: czekam na efekty :decayed: zrob te klamki :tongue4:

w sobote tylko zakup materiałów, bo idę na wesele :gwizdanie:, ale od poniedziałku jak się wezmę to może w następny czwartek bedzie gotowe :polew:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 23:15_________________________________________________eee, bym zapomniał, w sobotę kupiłem gwintowniki do lewarka, biegów :slina:, także jeszcze jedno rezanko dojdzie :good:

Opublikowano

gale tniesz? :polew:

Opublikowano

ale chodzi o kwestię zamocowania halo, w polifcie masz przygotowane na to miejsce, a u mnie niestety trzeba rezać :good:

kup halo z a3 u mnie chyba z a3 wyrezalem, sam nie wiem :)

Opublikowano

slepy szkoda ze ten zderzak z polifta poszedl juz :confused4: bys mial sprawe zalatwiona w sumie za free :wallbash: ze ja wczesniej nie wiedzialem ze szukasz :wallbash:

Opublikowano

Slepy według etki do starego zderzaka montuje sie dodatkowy element aby przykręcic halo, sprawdzane na roczniku 98

schowek01yb.jpg

http://a.imageshack.us/img717/6605/schowek01yb.jpg

Opublikowano

Rokmińcie temat halo i tego magicznego elementu to zrobi się kolejny obowiązkowy mod dla przedliftów :good:

Opublikowano

Slepy według etki do starego zderzaka montuje sie dodatkowy element aby przykręcic halo, sprawdzane na roczniku 98

schowek01yb.jpg

ale wtedy element nr 11 z polifta nie pasuje ma inny luk

Opublikowano

schowek01yb.jpg

Z tym 11 to niewiem nie moge go znaleźć :gwizdanie: ale porównując go do wersji poliftowej jest inny[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 11:32_________________________________________________Ten halo montowany był tylko w 98r i chyba w góre :gwizdanie: w 97 jest jeszcze w reflektorze

Opublikowano
  • Autor

gale tniesz? :polew:

:kox:

slepy szkoda ze ten zderzak z polifta poszedl juz :confused4: bys mial sprawe zalatwiona w sumie za free :wallbash: ze ja wczesniej nie wiedzialem ze szukasz :wallbash:

no niestety, szkoda żeśmy się wcześniej nie dogadali :gwizdanie: :wallbash:

slepy, do tych kratek z rsa, wrzuc dokladke z cupry i zółte halo :decayed:

spokojnie, spokojnie, wszystko bedzie w swoim czasie :gwizdanie:, ale napewno nie zostanie w stockowej czerni ta dokładka :evil:

schowek01yb.jpg

Z tym 11 to niewiem nie moge go znaleźć :gwizdanie: ale porównując go do wersji poliftowej jest inny[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 11:32_________________________________________________Ten halo montowany był tylko w 98r i chyba w góre :gwizdanie: w 97 jest jeszcze w reflektorze

Mi po głowie i tak chodzą zespolone :kox:, co by wyglądało jak USej :gwizdanie:

Opublikowano

a nie warto poszukac na alledrogo jeszcze jakiegos zderzaka w rosadnej cenie? :wink4: