Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

były już w acie - ale nie mają więcej jak pół roku na oko :good:

naprawdę za***iście fajne - tylko nie mam stoperów z tyłu :disgust:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no bede musiał obadać sprawę, ale to dopiero na wiosnę, zimę sobie na luzaczka przelatam na gumie :wink4:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 22:40_________________________________________________ale mi sie podoba ta strona 69 :kox:

Opublikowano

:polew:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 22:05_________________________________________________a tak na serio to znalazłem ciekawą alternatywe :kox:

1200937416

http://allegro.pl/org-tuning-vw-golf-iv-polo-audi-seat-leon-skoda-i1213425366.html

chyba doszedł mi jeszcze jeden mod :gwizdanie:

Świetnie wyglądają - widziałbym coś takiego u siebie :)

Co do rezania to taśma dwustronna - do zdjęcia będzie trzymać :polew:

69 :cool1:

Opublikowano
  • Autor

do zdjecia jak najbardziej :kox:, coś się wymyśli, o ile wogóle wskoczy to do auta :wink4:

Opublikowano

niech wskakuje. i zaraz po tym awx albo avf + pierdoły :good:

69 :good:

Opublikowano
  • Autor

niech wskakuje. i zaraz po tym awx albo avg + pierdoły :good:

69 :good:

masz literówke AVF :decayed:, tego bym nawet bardziej chciał bo więcej niutków w serii :decayed:, potem Turbo BRD, wtryski AL, centrzzalny ICek, i powinno sie już dobrze odpychać, ale to dalsza przyszłość, narazie rezam popierdółki :wink4:

Opublikowano

faktycznie, pomyłka :decayed:

do tego klimatronic - którego chyba jeszcze nikt nie zrezał :decayed:

ale to już chyba wyższa szkoła jazdy

Opublikowano
  • Autor

Klima, jak już to bedzie rezana, na samym końcu :decayed:, jakoś nie jest mi to do szczęścia potrzebne :wink4:, ale większość poliftów, ma właśnie konsole pod klimę, i chcąć wymieniać konsole, co jest w planach, to trzeba bedzie klimkę ogarnąć :naughty:[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 11:08_________________________________________________chyba ze uda mi sie gdzieś wyrwać taką :gwizdanie:, myśle że po małej rzeźbie ogrzewanie by chodziło, na tych pokrętłach :good:

74245118.jpg

Opublikowano

Panowie kupował ktoś szkła do siebie od tego allegrowicza, bo zastanawiam się czy ich nie wziąść :gwizdanie:

jakie szkła ?[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 21:30_________________________________________________

zrezal zrezal :good: jest watek na forumie, jeden magik wiecej robi niz gada :naughty:, ladnie se to ogarna i jeszcz kilka innych rzeczy w elektryce :good:

Opublikowano
  • Autor

Panowie kupował ktoś szkła do siebie od tego allegrowicza, bo zastanawiam się czy ich nie wziąść :gwizdanie:

jakie szkła ?

Jak zwykle zapomniałem linka :wallbash:http://moto.allegro.pl/audi-a4-wklad-szklo-lusterka-lusterko-1999-01-podg-i1180278459.html

Chodzi o wkłady lusterek, bo chetnie zmontuje sobie podgrzewane, a szkła tez by pasowało wymienić to nie wiem czy sie nie oplaca takich kompletnych łyknąć :mysli:

A z modów, wskoczyło oświetlenie środka i bagażnika w białych LEDach :kox:, no i w końcu naprawiłem podświetlanie zapalniczki :good:[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2010, 00:08_________________________________________________Panowie poratujcie, bo nie mam kasy na mody :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157036.0

Opublikowano

Seba1_2 rezał u siebie, w tym swapa na AWX'a :kox:

Opublikowano

Ślepy te wkłady do Ciebie nie podejda, inaczej wyprofilowane jest lusterko poliftowe :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ślepy te wkłady do Ciebie nie podejda, inaczej wyprofilowane jest lusterko poliftowe :gwizdanie:

karwa, nawet nie popatrzyłem że to do polifta :wallbash:, ogólnie to chyba bedzie kicha ze znalezieniem prawego wkładu do lustra z anglika, czyli zostaje rzeźba :decayed:

Opublikowano

karwa, nawet nie popatrzyłem że to do polifta :wallbash:, ogólnie to chyba bedzie kicha ze znalezieniem prawego wkładu do lustra z anglika, czyli zostaje rzeźba :decayed:

poszperaj dobrze na alledrogo,

ale nie masz tylko w tym angliku podgrzewania czy jest zniszczona tafla? zostaw aglika wrezaj mu mate tylko stopke mocujaca lusterko do karoserii wymien na swoja EU, jak cos pytaj solarka on to rezal i jest lux

Opublikowano
  • Autor

poszperaj dobrze na alledrogo,

ale nie masz tylko w tym angliku podgrzewania czy jest zniszczona tafla? zostaw aglika wrezaj mu mate tylko stopke mocujaca lusterko do karoserii wymien na swoja EU, jak cos pytaj solarka on to rezal i jest lux

właśnie anglika mam grzanego, i jest już na europejskiej stopce, tylko lustra mi zaczynają od spodu podzerać :confused4:, i chciałem wymienić z całym szkłem :gwizdanie:, no ale prawe zostawie tak jak jest a do lewego kupię matę i szklo :wink4:, no i muszę całą wiązkę ciągnąć do luster :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 09:12_________________________________________________No i w środku zrobiło sie przyjemnie :gwizdanie:, Jeszcze tylko kiera i taborety :przebiegly:

pakietowietlenieled.jpg

pakietowietlenieled2.jpg

pakietowietlenieled3.jpg

Opublikowano

slepy, jakie diody i ile sztuk kupiłeś ?

Opublikowano

ledzik za***iście się prezenci - i tak jak mówię, w alu pedałach jakby się odbijał to miód malinka :good:

Opublikowano

no te lady daja po oczach :naughty: musze zmienic u siebie na takie jak masz jakas fote jak one wygladaja to pokaz :good:

Opublikowano
  • Autor

slepy, jakie diody i ile sztuk kupiłeś ?

do czego? bo ostatnio dość sporo diod kupowałem :gwizdanie:

ledzik za***iście się prezenci - i tak jak mówię, w alu pedałach jakby się odbijał to miód malinka :good:

już rozmawiałem w tej sprawie, i jest nadzieje że bedą :przebiegly:

no te lady daja po oczach :naughty: musze zmienic u siebie na takie jak masz jakas fote jak one wygladaja to pokaz :good:

które, które piszcie o które wam chodzi?

Opublikowano

Mi chodziło o rodzaj diód do wnętrza: pod nogi, do podsufitki i ajk się orientujesz to jakie są w lampkach w tylnych słupkach...