Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

mistrzu co tam nic nie modzisz w OOOO? :wink4:

:no:,nie ma czasu cały tydzień jestem 400km od domu :thumbdown:, tylko na niedziele zjezdzam

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mistrzu co tam nic nie modzisz w OOOO? :wink4:

:no:,nie ma czasu cały tydzień jestem 400km od domu :thumbdown:, tylko na niedziele zjezdzam

no to bania :confused4:
Opublikowano
  • Autor

spokojnie, spokojnie :wink4:, póki co przyszło ubezpieczenie do suki, no i dzisiaj zrobiony przegląd :gwizdanie:, gościu stwierdził że nie może dobrze wybadać górnych wachaczy, bo jest za duże koło i za nisko siedzi :evil:, ale wszystko jest ok :cool1:

Opublikowano

Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Mnie to koleś wygonił i kazał założyć normalne koła i zawieszenie dedykowane do tego samochodu :decayed:

wiesz że się nie dziwie :decayed:, u mnie jest sporo wyżej, a już miał problemy z oglądniećiem tego :polew:

Opublikowano
  • Autor

i co nie podbil ci przegladu ? :decayed:

podbił podbił :naughty:,powiedziałem że na wiosne wymieniałem wszystkie wachacze górne, i podbił :naughty:

Opublikowano

podbił podbił :naughty:,powiedziałem że na wiosne wymieniałem wszystkie wahacze górne, i podbił :naughty:

:polew: :polew: to tak jak u mnie pyta sie czy mam gasnice.Gdzie pan trzyma chciał bym zobaczyc.A ja ze w garazu

:polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

podbił podbił :naughty:,powiedziałem że na wiosne wymieniałem wszystkie wahacze górne, i podbił :naughty:

:polew: :polew: to tak jak u mnie pyta sie czy mam gasnice.Gdzie pan trzyma chciał bym zobaczyc.A ja ze w garazu

:polew: :polew:

Mi się nawet o gaśnicę nie pytał :wink4: światełka, amory i zawieszenie przód :wink4:

Opublikowano

wiesz że się nie dziwie :decayed:, u mnie jest sporo wyżej, a już miał problemy z oglądniećiem tego :polew:

To u mnie gościu miał problemy z górnymi i w końcu zapytał tylko czy nic nie puka :decayed: Powiedziałem że jest gites i odjechałem... tydzień temu sprawdzam u kumpla na kanale a tu dolne wahacze wyjechane że masakra :gwizdanie: a je akurat oglądał od dołu... więc nie wiem jak u was ale u mnie przegląd to czysta formalność... Chyba że masz 30- letniego maluszka :polew:

Opublikowano
  • Autor

To u mnie gościu miał problemy z górnymi i w końcu zapytał tylko czy nic nie puka :decayed: Powiedziałem że jest gites i odjechałem... tydzień temu sprawdzam u kumpla na kanale a tu dolne wahacze wyjechane że masakra :gwizdanie: a je akurat oglądał od dołu... więc nie wiem jak u was ale u mnie przegląd to czysta formalność... Chyba że masz 30- letniego maluszka :polew:

mam znajomgo diagnostę, także wolę żeby mi wszystko dokladnie sprawdził :wink4:, jednak bezpieczeństwo ponad wszystko :good:

Opublikowano

No dokładnie... Nie mówie tu o nie podbijaniu przeglądu ale chociaż mógł powiedzieć co mam do wymiany... :disgust: nie zapomnę jak robiłem przegląd po sprowadzeniu to podjechał tym kinem do sprawdzenia świateł i odjechał... A lewa lampa biła całkowicie w kosmos :wallbash: dopiero musiałem go upominać. Na szczęście za każdym razem jak odwiedzam kumpla to wjeżdżamy na kanał i sprawdzamy dokładnie wszystko. Może jak już założę gwint i nowe wahacze to nie będzie zonków :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No napewno nie :wink4:

Opublikowano

A tak z ciekawości zapytam... Na zimę podnosisz gwint do samej góry? :gwizdanie: Bo ja będę zakładał na dniach jak przyjdzie paczuszka i zastanawiam się jak to będzie w zimie skoro taka hardcorowa ma być :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A tak z ciekawości zapytam... Na zimę podnosisz gwint do samej góry? :gwizdanie: Bo ja będę zakładał na dniach jak przyjdzie paczuszka i zastanawiam się jak to będzie w zimie skoro taka hardcorowa ma być :decayed:

Ja bede szukał seryjnego zawiasu na zimę :wink4:, szkoda mi niszczyć gwint :wink4:

Opublikowano

O kurde... Wszyscy ściągają gwint na zimę a ja zakładam :mysli: Może tą zimę prześmigam bo nie mam kasy chwilowo na serię dodatkowo. Najwyżej będę się bujał Favoritką :polew:

Opublikowano
  • Autor

jak nie znajdę nic w dobrej kasie to też zostanie gwint :wink4:, ale wolałbym go sciągnąć i odświeżyć :wink4:, dzisiaj na trzepakach wyszło 70% także jest git :good:

Opublikowano

A co masz na myśli mówiąc "odświeżyć"? Bo w kwestii gwintu jestem laikiem a przed założeniem wypadałoby coś zrobić żeby przez zimę się nie zapiekł :rolleyes: Czym najlepiej smarować?

Opublikowano
  • Autor

smar miedziany :cool1:,muszę malnąć sprężyny bo są lekko przyrdzewiałe, no i ogólnie wyszysćić i zakonserwowac :good:

Opublikowano

ciekaw co by ciemniaki powiedzieli jakbys podjechal na ustawianie zbieznosci a oni by nie mieli obnizaczy :gwizdanie:

Opublikowano

furka :good: