Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a moze podesle ci ecu i zrobi mi program ? ile za taki sofcik bierze ?

z tym ze ja mam wtryski 0.216 i chcialbym tak 125 KM chociaz :)

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co to za koza? :naughty: Ale połysk że fiu fiu :gwizdanie: Słit focie można robić w drzwiach :kox:

Opublikowano
  • Autor

foto na szybko :decayed:

dsc9419.jpg

co to za seria? :bag:

:decayed:

p.s. ale za to drzwi kox :kox:

seria, seria, tak miała wygladać właśnie :naughty:, niebawem wpadnie klapa od USa :wink4:

a moze podesle ci ecu i zrobi mi program ? ile za taki sofcik bierze ?

z tym ze ja mam wtryski 0.216 i chcialbym tak 125 KM chociaz :)

PW :wink4:

co to za koza? :naughty: Ale połysk że fiu fiu :gwizdanie: Słit focie można robić w drzwiach :kox:

a nawet nie dostała polerki w tym roku jeszcze :polew:

Opublikowano

To czym Ty ją potraktowałeś że wyszło takie lustro na drzwiach? :slina:

Opublikowano

sercem, robił to namiętnie i z miłością :wink4:

Opublikowano

Chyba że tak :cool1: Ja już nie wkładam serca do pucowania bo wtedy na drugi dzień murowany deszcz :decayed:

Opublikowano

no i jak masz te 312??

Opublikowano
  • Autor

w tym roku tylko przemyty wodą z jakimś szamponem ze stacji paliw :wink4:

sercem, robił to namiętnie i z miłością :wink4:

to, to już nie długo :good:[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 21:56_________________________________________________

no i jak masz te 312??

dzwoniłem dzisiaj, do gośćia, mówi że puśći same zaciski, ale o cene mam dzwonić jutro, bo musi popatrzeć w jakim stanie to jest, myślę że do 10, powinienem miec już info, czy bedzie coś z tego czy nie :wink4:

Opublikowano

Chyba że tak :cool1: Ja już nie wkładam serca do pucowania bo wtedy na drugi dzień murowany deszcz :decayed:

ja mam alternatywę - drugie auto :naughty: a lubię poświęcać dużo czasu dla autka :good:

Opublikowano
  • Autor

ja mam alternatywę - drugie auto :naughty: a lubię poświęcać dużo czasu dla autka :good:

po dobrym nawoskowaniu fury deszcz nie straszny :wink4:, polejesz wodą i znów jest igła :kox:

Opublikowano

po dobrym nawoskowaniu fury deszcz nie straszny :wink4:, polejesz wodą i znów jest igła :kox:

no tak jest, ale bo kilku godzinach pracy żal jechać w deszcz :gwizdanie: ja muszę nowy wosk kupić i ten ręcznik. Ale nie mam jak się gdzieś wybrać, bo chory w wyru leżę :confused4:

Opublikowano

Ja zrobiłem polerkę tempo i w ten sam dzień wydmuchało uszczelkę pod głowicą... Później za każdym razem jak nawoskowałem to na drugi dzień deszcz... Wczoraj umyłem szamponem za 7 zł i dzisiaj śnieg :decayed:

Sąsiad się się śmieje że myjąc auto zaklinam deszcz :decayed:

A panie coś pisałeś kiedyś że po założeniu rozpórki już opony Ci nie trą przy skręcie... :mysli: O którą rozpórkę chodziło? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no tak jest, ale bo kilku godzinach pracy żal jechać w deszcz :gwizdanie: ja muszę nowy wosk kupić i ten ręcznik. Ale nie mam jak się gdzieś wybrać, bo chory w wyru leżę :confused4:

no bywa :decayed:

Ja zrobiłem polerkę tempo i w ten sam dzień wydmuchało uszczelkę pod głowicą... Później za każdym razem jak nawoskowałem to na drugi dzień deszcz... Wczoraj umyłem szamponem za 7 zł i dzisiaj śnieg :decayed:

Sąsiad się się śmieje że myjąc auto zaklinam deszcz :decayed:

A panie coś pisałeś kiedyś że po założeniu rozpórki już opony Ci nie trą przy skręcie... :mysli: O którą rozpórkę chodziło? :wink4:

górna rozpórka :wink4:, jest dużo lepiej, ale błotniki i tak mam zamiar podklepać,bo przy wjechaniu w dziurę przy większej prędkośći i na skręconych kołach, lubi poderwać błotnik :kox:

Opublikowano

To u mnie w zimie po wjechaniu w dziurę podrywało a teraz to przy lekkim pochyleniu budy na skręconych koła trze... :disgust: Nawet jak wyjeżdżam odemnie ze wsi na trasę i przejeżdżam na drugi pas przez delikatną koleinę :embarrassed:

Szukam rozwiązania do dobrej gleby i oszczędzenia błotników ale chyba jedyną opcją to chyba wrzucić opony 225/45 r16 żeby miały niższy profil bo mam takie na strychu...

A ból podwójny bo nadkola malowane były niecały rok temu i już lakier pęka :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

To u mnie w zimie po wjechaniu w dziurę podrywało a teraz to przy lekkim pochyleniu budy na skręconych koła trze... :disgust: Nawet jak wyjeżdżam odemnie ze wsi na trasę i przejeżdżam na drugi pas przez delikatną koleinę :embarrassed:

Szukam rozwiązania do dobrej gleby i oszczędzenia błotników ale chyba jedyną opcją to chyba wrzucić opony 225/45 r16 żeby miały niższy profil bo mam takie na strychu...

A ból podwójny bo nadkola malowane były niecały rok temu i już lakier pęka :wallbash:

no ja miałem to samo, nowy lakier na błotnikach, i załuje jak nie wiem co ze odrazu ich nie podklepałem :wallbash:

Opublikowano

slepy miałes mi klape zmierzyć :wink4:

Opublikowano

Ale się przejmujecie, ja się martwię co zrobić z tarciem opony o nadkole :decayed:

błotnik to tam kij, dawno został zaklepany i poszerzony, bez zbędnych przyrządów :)

Opublikowano
  • Autor

slepy miałes mi klape zmierzyć :wink4:

na śmierć zapomniałem, tablica ma chyba 15x31cm z tego co pamiętam :wink4:

Ale się przejmujecie, ja się martwię co zrobić z tarciem opony o nadkole :decayed:

błotnik to tam kij, dawno został zaklepany i poszerzony, bez zbędnych przyrządów :)

no ja za błotniki mam zamiar sie zabrać niebawem :tongue4:, jak tam Prosięta już siedzą :naughty:

Opublikowano

Prosięta daaaawno wyprowadzone z garażu :rolleyes:

nie mogłem ich założyć bez dobrej gleby :tongue4:

Opublikowano

ok to sprawdz jeszcze i napisz mi na gadu :) i zrób fotke jak tam lampki do rej wygladaja :)