Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ślepy, czyżby się szykowało jakieś videooo? :kox:

takie amatorskie :gwizdanie:

Widzę, że chcesz również zapoczątkować jakiś nowy trend z klapą :naughty:

no bedą wloty od malczana :decayed:, a tak na serio Ojciec reza Buggy z Malucha i części sie walają po warsztacie :wink4:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 14:16_________________________________________________mała próbka, muszę jeszcze kupić rurki na tory, bo póki co wykorzystuję starą rurkę od wody, i metalowy kątownik, i nie jeździ to tak jak sie należy, ale to już po urlopie bo dzisiaj wyjazd :decayed:

Nieźle kombinujesz z tym statywem :good: Ja rig shot'a mam w planach :decayed:

naoglądałem się troszkę filmików w sieci :decayed:, jutro możę podrzucę jakieś pojedyńcze ujecia, jak sie uda znaleźć chwilę czasu :wink4:

Szkoda, że każde drobne drgania widać... poszukaj programów do komputerowej stabilizacji obrazu :wink4:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no ślepy, czyżby się szykowało jakieś videooo? :kox:

takie amatorskie :gwizdanie:

Widzę, że chcesz również zapoczątkować jakiś nowy trend z klapą :naughty:

no bedą wloty od malczana :decayed:, a tak na serio Ojciec reza Buggy z Malucha i części sie walają po warsztacie :wink4:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 14:16_________________________________________________mała próbka, muszę jeszcze kupić rurki na tory, bo póki co wykorzystuję starą rurkę od wody, i metalowy kątownik, i nie jeździ to tak jak sie należy, ale to już po urlopie bo dzisiaj wyjazd :decayed:

Nieźle kombinujesz z tym statywem :good: Ja rig shot'a mam w planach :decayed:

naoglądałem się troszkę filmików w sieci :decayed:, jutro możę podrzucę jakieś pojedyńcze ujecia, jak sie uda znaleźć chwilę czasu :wink4:

Szkoda, że każde drobne drgania widać... poszukaj programów do komputerowej stabilizacji obrazu :wink4:

jest tak, bo jeden tor miałem z rórki, a drugi z kątownika, i nie jechało to tak jak sie należy :wink4:, jutro jadę obadać jakieś dobre rury, do tego i powinno być ok, jak nie pomoże to mam jeszcze plan na FlyCama :wink4:, i wtedy bedzie igła :good:

co do RigShota, za***ista sprawa, tylko ori kosztuje, a żeby coś zrezać to trezba niezłe przyssawki dorwać :gwizdanie:

Opublikowano

Czaje się na przyssawki do montażu szyb czołowych. Znalazłem jakieś z udźwigiem do 350kg, także powinny dać radę :wink4:

Z filmami też się chcę trochę pobawić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Czaje się na przyssawki do montażu szyb czołowych. Znalazłem jakieś z udźwigiem do 350kg, także powinny dać radę :wink4:

Z filmami też się chcę trochę pobawić :decayed:

no jak cos ogarniesz to daj znać, bo też bym sobie takie coś przyrezał :wink4:

Opublikowano

Ślepy co za wzór nabyłeś :mysli: daj na pw

jak dojdą to wrzucę foty, niestety nie bede pierwszy na forum z tym wzorem :chytry:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________Dzisiaj przyszło kółko na zime :kox:, Stan igła, jestem za***iście zadowolnony z zakupu :evil:

koon.jpg

Dzisiaj zdążyłem je tylko przemyć, bo niedawno wróciłem z pracy, niebawem wrzucę na auto i cyknę jakieś foto :kox:

ładny wzór jak to się zwie?

Opublikowano
  • Autor

Ślepy co za wzór nabyłeś :mysli: daj na pw

jak dojdą to wrzucę foty, niestety nie bede pierwszy na forum z tym wzorem :chytry:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2011, 22:20_________________________________________________Dzisiaj przyszło kółko na zime :kox:, Stan igła, jestem za***iście zadowolnony z zakupu :evil:

koon.jpg

Dzisiaj zdążyłem je tylko przemyć, bo niedawno wróciłem z pracy, niebawem wrzucę na auto i cyknę jakieś foto :kox:

ładny wzór jak to się zwie?

to jest zimowe kółko z A8 D2 :wink4:

Opublikowano

pawełku jak ten wosk dodo ? spisuje się ? szukam do mojego lakieru czegoś i tyle tego że hói wi co wybrać :)

Opublikowano
  • Autor

pawełku jak ten wosk dodo ? spisuje się ? szukam do mojego lakieru czegoś i tyle tego że hói wi co wybrać :)

miesiąc na aucie, myty może z trzy razy, i juz się kończy, także trzeba bedzie niebawem aplikować, nie jest już pod ręką taki gładziutki jak z początku :wink4:, ja teraz na zimę bede brał Collonite 476, chyba że mnie gotówka puści to 915 :naughty:, podobno bardzo wytrzymały :good:

Opublikowano

slepy mam chyba to o co ci chodzi do telefonu..... to ma być zamontowane na dole kolo lewarka od biegów tak ? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

slepy mam chyba to o co ci chodzi do telefonu..... to ma być zamontowane na dole kolo lewarka od biegów tak ? :mysli:

tak, po stronie pasażera, masz jakieś foto? :naughty:

Opublikowano

fajne koło :kox: ile za nie wyblaszkowałeś ? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

fajne koło :kox: ile za nie wyblaszkowałeś ? :mysli:

o zimę CI chodzi? 900zł, z wysyłką :wink4:

Opublikowano

jooooooo :decayed: opony w dobrym stanie masz na nich ?

Opublikowano
  • Autor

jooooooo :decayed: opony w dobrym stanie masz na nich ?

w bardzo dobrym, tylko one są z a8, i jest balon 225/60, z tyłu nie ma problemu, ale z przodu mam może z 0,5cm do zwrotnicy od opony :gwizdanie:, bliżej zimę podjadę do znajomka i pójdę na zamiankę opon na 205/55 :mysli:

Opublikowano

Wroce z pracy to poszukam i podrzuce ci zdjecie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Wroce z pracy to poszukam i podrzuce ci zdjecie :wink4:

:good:

Opublikowano

Slepy, jakiego środka używałeś do czyszczenia szyb?

Wczoraj poleciałem z polerką mechaniczną (efekt średni bo bałem się, że przypalę lakier ale rysy pod klamkami poschodziły) ale brudne szyby (myłem płynem do mycia szyb) mi popsuły efekt :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Slepy, jakiego środka używałeś do czyszczenia szyb?

Wczoraj poleciałem z polerką mechaniczną (efekt średni bo bałem się, że przypalę lakier ale rysy pod klamkami poschodziły) ale brudne szyby (myłem płynem do mycia szyb) mi popsuły efekt :wink4:

Ja używałem Meguiars Glass Cleaner, tego do rozcieńczania, dostałem go w gratisie 100ml, i wychodzi z niego 1litr gotowego środka :wink4:, tylko on występuje jedynie w opakowaniach 5litrowych, a od września ma być podobno zakaz sprzedaży testerów, takze jak cos to kupuj na czasie, albo odezwij sie na Priv ;)

Opublikowano

sory ze tak poźno ale wyleciało mi z głowy.

nie jest w najlepszym stanie wiec jesli o to chodzi, napisz ile mozesz dac i wysle ci przy okazji :wink4:

dsc00051v.jpg

Opublikowano

a co to??