Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakos mi ten zloty nie lezy do Twojego koloru budy ale zobacze jak siadzie na furze:wink:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W tej kolorystyce będzie malina:jerk: Czekam na efekt końcowy:kox: Mam nadzieję że zobaczymy się na jakimś zlocie:decayed:
na OEM+ wypadalo by sie na:sexinbed:lić :grin:
Opublikowano

Slepy ale jedna rzecz przed założeniem opon, ściągnij klar z rantów i popraw polerkę:whistling:

W tej kolorystyce będzie malina:jerk: Czekam na efekt końcowy:kox: Mam nadzieję że zobaczymy się na jakimś zlocie:decayed:

Mrogal wypijemy:naughty:

Opublikowano
  • Autor
Slepy ale jedna rzecz przed założeniem opon, ściągnij klar z rantów i popraw polerkę:whistling:

Zostanie chyba jak jest, nie chce mi się z tym bawić, a mi się podoba tak jak jest;)

A co do OEMa to w tym roku nie odpuszczę:D

Opublikowano

Zostanie chyba jak jest, nie chce mi się z tym bawić, a mi się podoba tak jak jest;)

masz racje ;) narazie nie zaczepiaj dopoki nie zaczna sie utleniac
Opublikowano
jakos mi ten zloty nie lezy do Twojego koloru budy ale zobacze jak siadzie na furze:wink:

1536715_625077450879708_1934378214_n.jpg

wedlug mnie kolorystyka jest prawidlowa:kox:

Opublikowano
  • Autor

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1536715_625077450879708_1934378214_n.jpg

no jeszcze jakbym lakier do takiego stanu doprowadził to już byłby sztos:kox:

Opublikowano

ślepy w takim świetle każdy jeden bedzie wygladał za***iście, grunt tylko przemyć:wink:

Opublikowano

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1536715_625077450879708_1934378214_n.jpg

na vt srednio to wygladalo dlatego czekam na efekt koncowy i lepsze foto:wink:
Opublikowano

slepy umyj strucla i pojedź na wieczór na chocby orlen i zrób tam fote z długim naświetlaniem, wrzuć ori rozdziałke a zobaczysz że twój bedzie podobnie sie świecił, teee dzisiejsze fotoszopy:slina:

Opublikowano
  • Autor
ślepy w takim świetle każdy jeden bedzie wygladał za***iście, grunt tylko przemyć:wink:

no ale coś tam naszmalcowane musi być, po bezdotyku, tego chyba nie bedzię:decayed:

Opublikowano

będzie też, aby tylko dużo zimnego światła było :decayed: bo to cały myk w tych zdjeciach z hali:wink:

Opublikowano
  • Autor
będzie też, aby tylko dużo zimnego światła było :decayed: bo to cały myk w tych zdjeciach z hali:wink:

jakąś polerkę i tak sie strzeli, bo i tak oba zderzaki i progi do malowania:whistling:

---------- Post dopisany 20-03-2014 at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany 17-03-2014 at 23:23 ----------

Gwint wrócił z regeneracji, wszystkie amory z nowymi wkładami i dodatkowo utwardzone, do tego nowe przednie nakrętki, kręcą się aż miło:decayed:, odebrałem też sprężyny z piaskowania i malowania, na dniach bede chciał to poskładać, pod koniec marca lakiernik ma ogarnąć zderzaki, i bedziemy się zbroić na sezon:decayed:

---------- Post dopisany 21-03-2014 at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany 20-03-2014 at 23:15 ----------

DSC_8604.jpg

DSC_8606.jpg

DSC_8609.jpg

Opublikowano

weź to panie załóż, a nie nas trzymasz w niepewności :facepalm:

Opublikowano
:kox: świetna kolorystyka i te czerwone dekielki :jerk:
Opublikowano

jaram się:kox:

Opublikowano
  • Autor

progres:

ogarnięte tylne hamulce, na jesien planuje regenerację u Dava, narazie brak funduszu:wink:

Zacisk.jpg

Wykręciłem EGR żeby go zaślepić

EGR.jpg

Z racji że poszło w miarę sprawenie rozkręciłem kolektory dolotowy i wylotowy, dolot był tak zapchany że szok:shock3:, na fotce lekko dłubnięte, w przyszłym tygodniu biorę się za moczenie i wypalanie reszty:wink:

Kolektor.jpg

No i mała zapowiedz tego co bedzie pod maską:wink:, da radę ściągnąć sam ten plastikowy pas?

15A0rubki.jpg

Opublikowano

idzie.... kurna z tymi kolektorami to i mnie to czeka....

Opublikowano

Podeslal bys linka do takich srubek na pw

Opublikowano
  • Autor
Podeslal bys linka do takich srubek na pw

To jest wersja próbna pomalowalem je sprayem, szukaj na allegro śrub do mocowania tarcz hamulcowych w rowerze;) ja wpisywałem w szukajke śrubki złote

Ja bede brał te ZŁOTE NIERDZEWNE ŚRUBY ŚRUBKI DO SZYB i OWIEWEK A2 (4054394959) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 08:13 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ----------

idzie.... kurna z tymi kolektorami to i mnie to czeka....

Da radę ściągnąć sam dolotowy tylko trzeba mieć przedłużke, u mnie pięć śrub poszło spoko, z jedna musiałem powalczyc