Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
huya za dlugie, ja do SS dalem caly odboj od golfa a stary wyrzucilem i zglebilem na 58.5

tak czy siak i tak pewnie bedziesz bujal na odboju:grin:

pewnie tak:decayed:, ja obciąłem dobre 2,5cm:wink:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
huya za dlugie, ja do SS dalem caly odboj od golfa a stary wyrzucilem i zglebilem na 58.5

tak czy siak i tak pewnie bedziesz bujal na odboju:grin:

pewnie tak:decayed:, ja obciąłem dobre 2,5cm:wink:

ja jutor wydzieram SS i KW wrzuce to porownam ale wydaje mi sie ze to samo bedzie
Opublikowano
  • Autor

zbieram też graty pod maskę jeszcze parę detali i można składać:decayed:

DSC_8870.jpg

Opublikowano

Slepy gdzieś nabył osłony? jak natkniesz się na jeszcze jeden komplet daj znać bo też szukam:wink:

Opublikowano
  • Autor
Slepy gdzieś nabył osłony? jak natkniesz się na jeszcze jeden komplet daj znać bo też szukam:wink:

Udało się znaleźć na allegro, co jakiś czas wpisywałem w szukajke vr5, i się trafily;), jakby się coś nawinelo, to będę o Tobie pamietal:thumbup:

Opublikowano

Polecam haslo passat 2,3 na czesci nawet w google grafika, wiekszosc fotek jest z tablicy

Opublikowano
  • Autor

Tych na Czesci obdzwonilem z 20 i wszędzie sprzedane:D

Opublikowano
Tych na Czesci obdzwonilem z 20 i wszędzie sprzedane:D

ja tez obdzwoniłem kilka takich ogłoszen i d*pa az trafiłem ..... no teraz pod maska bedzie o kilka lat młodsze auto

Opublikowano
  • Autor

albo grubo albo wcale:kox:

2014-04-25%2018.30.22_1.jpg

Opublikowano

daily to to nie będzie:kox::decayed:

Opublikowano

No Paweł..... Szeroko :brawo:

Opublikowano
  • Autor
No Paweł..... Szeroko :brawo:

no zobaczymy jutro jak to się poskłada wszystko:wink:, wybieracie sie do krk?

Opublikowano

mysle ze jak zglebisz to rant siadzie rowno z nadkolem a moze sie schowa, no ale poczekam na final:wink:

Opublikowano
  • Autor
mysle ze jak zglebisz to rant siadzie rowno z nadkolem a moze sie schowa, no ale poczekam na final:wink:

no też na to licze jutro sie wszystko okaże, mam jeszcze w zanadrzu dystans 15mm, jakby coś nie grało, no i mniej jak et35 nie uda się zrobić, bo wtedy do zacisku mam jakieś 2-3mm, pozatym 10mm raczej nie dostanę z kołnierzem, zobaczymy :whistling:

---------- Post dopisany 26-04-2014 at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany 25-04-2014 at 23:31 ----------

koło z grubasza spasowane, progi założone, niestety z jutrzejszego zlotu lipa, bo jedno koło, nie jest od kompletu, nie pasuje rozstaw śrub, jest inne Et i otwór centrujący:kwasny:, dobre koło przyjdzie dopiero we wtorek:wink:, progi zmontowane, resztę dzisiaj odpuściłem, bo bez jednego koła i tak lipa, zostało, wkleić listwy z s4, przespawać wydech,poprawić spasowanie zderzaka przedniego, prysnąć dyfuzor czarnym Dipem, i ustawić wysokość na gotowo:wink:

póki co 59 przód 59,5 tył ale na tyle mam założoną jedną 18 i jedną 15, także pewnie sie coś jeszcze zmieni:wink:

2014-04-26%2015.43.25.jpg

2014-04-26%2015.41.14.jpg

Auto ujepane, bo wczoraj była taka ulewa że szał, w przyszłym tygodniu, mam zamiar ogarnąc delikatną korektę i położyć wosk, wtedy się ogarnie sesyjke:wink:

Opublikowano
:slina:
Opublikowano

przód by mógł jeszcze usiąść :jerk:

Opublikowano
  • Autor
przód by mógł jeszcze usiąść :jerk:

bede chciał coś urwać jeszcze, czekam aż założe cztery koła takie same, bo ta 15 z balonem jest wyzsza od 18, i mogą potem wyjść różnice:wink:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano
  • Autor

A i odboje musiałem skrócić, bo siadło na 62,5cm i nie chciało niżej zejść:decayed:, szybka rozbiórka i obciąłem 4,5cm, na zaś:kox:, przód wystaje jakieś 5mm do rantu felgi, tył 15mm, i tak kminie czy tak zostawić:whistling:, wygląda elegancko, ale nie wiem co na to miejscowi policjanci:grin:

Opublikowano

jak posadzisz to cos sie jeszcze schowa minimalnie koło,dobrze wygląda ale efekt będzie dopiero po ogarnięciu,działaj działaj:naughty: