Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wydaje mi sie ze bedzie ujnia...

:whistling:

http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/DSC_8712.jpg

Chyba zostanie tak:whistling:

http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/DSC_8717.jpg

Jak progi pójdą w zieleń to raczej nie bedzie sie rzucać w oczy, jeszcze tą czarną listwę potraktuje jakimś smarowidłem i powinno być oki:decayed:

patrzac na te fotki to w sumie moge Ci tylko tyle napisac.... a w zasadzie zacytowac podpis...

_*_*_*___B_R_U_D_N_Y___C_Z_O_Ł_G___H_A_Ń_B_Ą___T_W _O_J_E_G_O___B_A_T_A_L_I_O_N_U___*_*_*_

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
wydaje mi sie ze bedzie ujnia...

:whistling:

http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/DSC_8712.jpg

Chyba zostanie tak:whistling:

http://i1263.photobucket.com/albums/ii634/Pawel_Jodlowski/DSC_8717.jpg

Jak progi pójdą w zieleń to raczej nie bedzie sie rzucać w oczy, jeszcze tą czarną listwę potraktuje jakimś smarowidłem i powinno być oki:decayed:

patrzac na te fotki to w sumie moge Ci tylko tyle napisac.... a w zasadzie zacytowac podpis...

_*_*_*___B_R_U_D_N_Y___C_Z_O_Ł_G___H_A_Ń_B_Ą___T_W _O_J_E_G_O___B_A_T_A_L_I_O_N_U___*_*_*_

dzisiaj go umyłem:grin:, niestety nie dorobiłem się jeszcze kostki na podwórku, no i jest jak jest, teraz auto cały czas stało,także bez sensu było go nawet ruszać, po malowaniu, mam w planach go konkretnie odchwaścić, jakąś konkrętną korektę się walnie i powinno być ok:decayed:

Opublikowano
:thumbup1:
Opublikowano
I co wyciales ta listwe progowa pod próg? Bo nie widze na telefonie za bardzo, jak zostawisz spadek to tam non stop bedzie woda stala, u mnie po myjce z zlicowana listwa progowa potrafi woda stac, to tutaj bedzie juz totalnie zostawac
Kowi nie odpier,alaj lipy, po myjce recznik i sie wyciera auto do sucha:naughty:swoja droga tak samo zrobilem jak slepy, czas mnie gonil, srednio wuglada ale kiedy to widac jak sie drzwi otwiera:grin:
Opublikowano
  • Autor
I co wyciales ta listwe progowa pod próg? Bo nie widze na telefonie za bardzo, jak zostawisz spadek to tam non stop bedzie woda stala, u mnie po myjce z zlicowana listwa progowa potrafi woda stac, to tutaj bedzie juz totalnie zostawac
Kowi nie odpier,alaj lipy, po myjce recznik i sie wyciera auto do sucha:naughty:swoja droga tak samo zrobilem jak slepy, czas mnie gonil, srednio wuglada ale kiedy to widac jak sie drzwi otwiera:grin:

nałożyłeś próg na listwę, rzuć jakąś fotką w wolnej chwili:wink:

Opublikowano

no wiadomo że wycvieram, tylko chodziło mi o sam fakt, a tutaj to juz w ogóle bedzie zbiornik syfu:thumbdown:

uciecie tej listwy gumowej to 20min roboty:whistling:

Opublikowano
  • Autor

no wiadomo że wycvieram, tylko chodziło mi o sam fakt, a tutaj to juz w ogóle bedzie zbiornik syfu:thumbdown:

uciecie tej listwy gumowej to 20min roboty:whistling:

no zastanawiam się nad opcją malnięcia tych listw bo jedną i tak mam delikatnie pęknietą i pasowalo by ją ogarnąć:wink:

Opublikowano

DSC00298.jpg

M.jpg

Opublikowano
  • Autor

no nienajgorzej to wygląda, tymbardziej u mnie byłoby Si bo na ciemnym kolorze jeszcze bardziej zginie:wink:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Czym to lepiles?

Opublikowano

szpachlą wypełnione:wink: dobry byłby klej do szyb gdyby mozna by go malować

Opublikowano

Masa uszczelniająca

Opublikowano
  • Autor

No ja będę chciał to ogarnąć przed malowaniem, żeby później nie kombinować, pewnie pójdzie żywica z tym włóknem szklanym, i na to szpachlówka z włóknem;)

Opublikowano

jeszcze tylko klimka bo ciepło się zaczyna robić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie to jest teraz temat na topie, bo jest dawca, tylko muszę wiedzieć co dokładnie wchodzi w skład klimy, chłodnica sprężarka i rurki to wiem, ale com tam jeszcze trzeba?

Opublikowano

Napisz do szyby, albo Cwiary, rezali :wink:

Opublikowano

No właśnie to jest teraz temat na topie, bo jest dawca, tylko muszę wiedzieć co dokładnie wchodzi w skład klimy, chłodnica sprężarka i rurki to wiem, ale com tam jeszcze trzeba?

ma byc klimatronik czy reczna?

parownik i przy klimatroniku caly burdel pod deska plus wiazka panel. przewody wchodza w bude do tego burdelu plastikowego z wiatrakiem. Truknij do Cwiary Cwiarzynskiego wątrobe na tym zjadł :grin:

Opublikowano
  • Autor

ma byc klimatronik czy reczna?

parownik i przy klimatroniku caly burdel pod deska plus wiazka panel. przewody wchodza w bude do tego burdelu plastikowego z wiatrakiem. Truknij do Cwiary Cwiarzynskiego wątrobe na tym zjadł :grin:

Klimatronik, jak się bawić to na bogato:wink:, panel leży pod 2din, bede sie odzywał do Cwiary w takim wypadku, taką rekomendacją nie pogardzę:grin: