Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Współczuję montażu :decayed:

Moze nie bedzie tak źle, ten sam rocznik, ten sam silnik, powinno być ok :decayed:

Ja nie mam nerwów do takich rzeczy :grin: Powodzenia :good:

No dlatego Śliwka do kompletu, jedna na dobry początek, a potem się dowiezie :D

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bedzie dobrze! podejrzewam ze wszystko bedzie p&p tylko sporo rozbierania Cie czeka

Opublikowano
  • Autor

bedzie dobrze! podejrzewam ze wszystko bedzie p&p tylko sporo rozbierania Cie czeka

Wiem, ale prędzej czy późnije miałem się za to wziąść, wymiana deski chodziła za mną już dawno, 2 din leży ponad dwa lata, pozatym uzbierało się trochę ori wiązek to odrazu się je poukłada tak jak należy :wink:

Opublikowano

Ja od prawie roku nie mogę się zmobilizować żeby elektryke szyb z tylu założyć i podłączyć a Ty tak konkretnie doposażasz [emoji1]

Opublikowano
  • Autor

Ja od prawie roku nie mogę się zmobilizować żeby elektryke szyb z tylu założyć i podłączyć a Ty tak konkretnie doposażasz [emoji1]

no ja mam ramki założone od lata, a wiązka leży w garażu, także odrazu ją dołoże :D

Opublikowano

to wypowiedż się potem która lepsza śliwka...;)

Paweł powodzenia:)

Opublikowano

a ja ramki na półce, wiązkę też :decayed: Z ramkami będę musiał się bawić w nitowanie, a nigdy tego nie robiłem :kwasny:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Zrobiłem trochę porządku na pierwszej stronie, teraz jest bedziej przejrzyście, z aktualności auto przeszło przegląd, gadka standard wystające koła i xenon = strata dowodu, ale jakoś poszło, wyszło parę rzeczy do zrobienia, ale do wiosny powinienem wszystko ogarnąć, od przyszłego tygodnia auto leci na montaż klimy, potem składamy środek na poliftowych gratach :kox:

Opublikowano

To trzymam kciuki. A pas przedni kupił?

Opublikowano
  • Autor

To trzymam kciuki. A pas przedni kupił?

Nie, może uda się poskładać na Starym, a jak nie to gość ma wszystkie części i zrobi mi podmianke [emoji6], odezwę się wieczorem w sprawie tego wentylatora[emoji6]
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

gdzie i za ile wyrwałeś te graty pod klime? :) też się zastanawiałem nad założeniem u siebie ale ciężko znaleźć kompletną na części

Opublikowano
  • Autor

gdzie i za ile wyrwałeś te graty pod klime? :) też się zastanawiałem nad założeniem u siebie ale ciężko znaleźć kompletną na części

Brałem od siary, ale i tak sporo części brakujących wyszło w praniu, o tyle dobrze ze gość który mi to ogarnia ma szrot, i dużo części brałem od niego, jak skończy to napiszę ile w sumie wyszło ;)
Opublikowano

no napisz napisz bo jestem ciekaw problemów z tym związanych oraz kosztów ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Auto odebrane, całość części z robocizną wyszły 2000zł, bez klimatronika bo to miałem już wcześniej, z tym że gość mi poogarniał sporo rzeczy przy okazji, wpadła poliftowa kolumna pod kiere z ttrs, poliftowy pająk i taśma, przerobienie przycisków od halo na poliftowe,przerobienie grzania szyby, i wypuszczenie wtyczki pod zapalniczkę w tunel, klapa otwierana z pilota, i masa innych rzeczy, takze jestem mega zadowolony, fotek nie mam bo środek póki co rozgrzebany, bo teraz ja bede wkładał ori wiązkę 4 szyb, wiązkę elektrycznych siedzeń i parę innych pierdołek, potem bede bawił się w składanie, najważniejsze że wszystko działa jak fabryka, i wpadła decha poliftowa,i już ta odstająca poduszka nie straszy :kox:

Opublikowano

:kox: kolejny element ukladanki ogarniety :0

Opublikowano
  • Autor

Wkoncu zaczyna to jakoś wyglądać, dzisiaj przymiarka, ale w tygodniu wylatuje znowu cały środek :D

f1f81c69bc13de3c49f4d61625d1242f.jpg

Opublikowano

Składaj to i rób porządne foty wnętrza :kox:

Opublikowano

Zbiera sie tych kosztów troche ale w sumie prajs dobry za taka listę. Fajnie to wyglada :D

Opublikowano

Składaj to i rób porządne foty wnętrza :kox:

+1

fajny klimatronik :)

Opublikowano

kiera wymiata :naughty: