Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde ja w niedziele i obeszlem wszystko i niebylo mi dane zobaczyc twojego :facepalm:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grubo

Opublikowano
  • Autor

kurde ja w niedziele i obeszlem wszystko i niebylo mi dane zobaczyc twojego :facepalm:

W niedzielę zwinalem się po 11 ;)

Grubo

dzięki :hi:
Opublikowano

aaaa ja dopiero ok 14 bylem :D

Opublikowano
  • Autor

aaaa ja dopiero ok 14 bylem :D

jeszcze pewnie będzie okazja, najbliższa to chyba Pogoria Treffen 18.07, bo na dubit chyba za późno zgłoszenie poszło, bo nie mam żadnego info od nich ;)
Opublikowano

nawet niewiedzialem ze na pogori cosik bedzie :decayed:

Opublikowano

Na pogorii musimy Michała uchwycić i jakąś sesje razem skitrać ;) Tylko że ja będe przed bramą bo się nie dostałem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Na pogorii musimy Michała uchwycić i jakąś sesje razem skitrać ;) Tylko że ja będe przed bramą bo się nie dostałem :decayed:

Jakos damy rade, pewnie za pozno zgloszenie poszlo ;), ja tal wyslalem na DubIt, ale brak odpowiedzi takze pewnie tez d*pa :D, mysle jeszcze nad South Elite, ale nie wiem czy nie bede w tym czasie na wakacjach :/
Opublikowano

Jakos damy rade, pewnie za pozno zgloszenie poszlo ;), ja tal wyslalem na DubIt, ale brak odpowiedzi takze pewnie tez d*pa :D, mysle jeszcze nad South Elite, ale nie wiem czy nie bede w tym czasie na wakacjach :/

rock'n'low się załapałem :D ja wakacje dopiero przełom października/listopada :decayed: Także żaden zlot mi nie koliduje :grin:

Opublikowano
  • Autor

rock'n'low się załapałem :D ja wakacje dopiero przełom października/listopada :decayed: Także żaden zlot mi nie koliduje :grin:
No ja myślę właśnie ostatni tydzień lipca, albo początek sierpnia, jeszcze nie wiem kiedy dostanę pozwolenie na budowę, a chciałbym być chociaż jak będą zaczynać przy tym ;)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na pogorii musimy Michała uchwycić i jakąś sesje razem skitrać ;)Tylko że ja będe przed bramą bo się nie dostałem :decayed:

No co Ty? Dzisiaj dostałem info, że masz zaproszenie (jutro będę wiedział na 100%) :wink:

Może gdzieś w spamie Ci się zaplątało?

Zresztą nawet na fejsie TK jest Twoja fura :naughty:

https://www.facebook.com/TuningKingz/photos/gm.476202609217387/10153377852971427/?type=1&theater

Paweł sorry za OT

Opublikowano

Na pogorii musimy Michała uchwycić i jakąś sesje razem skitrać ;)Tylko że ja będe przed bramą bo się nie dostałem :decayed:

No co Ty? Dzisiaj dostałem info, że masz zaproszenie (jutro będę wiedział na 100%) :wink:

Może gdzieś w spamie Ci się zaplątało?

Zresztą nawet na fejsie TK jest Twoja fura :naughty:

https://www.facebook.com/TuningKingz/photos/gm.476202609217387/10153377852971427/?type=1&theater

Paweł sorry za OT

Doszło pare dni później jak to pisałem ;) Mam nadzieje będziesz i uda się strzelić jakąś sesje z Tobą i Ślepym :kox:

Opublikowano

Będę :wink:

Ale nie mam wjazdu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Na mojej już pół centymetra kurzu, bo stoi od Nysy nie ruszana :facepalm: jutro po robocie jadę zakładać cambery, a w piątek mam nadzieję że uda się ją doprowadzić do porządku :D

Opublikowano

Ja tez zapomniałem o selekcji, :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Taka sytuacja na tył wpada camber 3 stopnie

6ca26b39ae89c364f48584943ecb8efe.jpg

Dzisiaj odbieram to może wpadnie jakieś spyphoto ;)

Opublikowano

te czarne ma fajne kółko

Opublikowano

Widziana na Pogorii, robi robotę ;)

Opublikowano

Łoooo kur... ile tu spamu :grin: nie zaglądałem tu jakiś czas, auto pięknie wygląda więc co się dziwić :)

Opublikowano

Aczy też znajome :wink: z Łącka????