mrogal Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 no efekt PRO, jaki to jest rozmiar kółek? dziewięt-naście
Rafal_ Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Nie będą się wycierać moje sie nie wycieraja Moje też nie ale ślepego tak ja zrobiłem ten błąd że godzinę po malowaniu miałem wszystko złożone i ruszałem pasami, lakier ni był wystarczająco wyschnięty i sie zrobiło dziadostwo a nie chciało mi sie tego rozbierać ponownie [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 17:48_________________________________________________zmotywowałem sie i wziąłem sie za wyczyszczenie felg zimowych, stan przed użyte środki Pierwszy ogień TENZI ALUX, tani środek a radzi sobie bardzo dobrze APC Meguiars Glinka IPA Wosk Collinite 476s Pierwsze mycie Tenzi :gwizdanie: Drugie Mycie Małe porównanie Najgorsze były wnęki :gwizdanie: Pierwszą felgę zrobiłem ręcznie, potem przypomniałem sobie o filu na trzpieniu I efekt po Dekle po APC Niby czyste, ale Glinka pokazała jaka jest prawda I na koniec zabezpieczenie woskiem TAk jest teraz gratki za wytrwałość, fela
junior_tdi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 ta 19... mniejsze chyba raczej...
slepy Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Nie będą się wycierać moje sie nie wycieraja Moje też nie ale ślepego tak ja zrobiłem ten błąd że godzinę po malowaniu miałem wszystko złożone i ruszałem pasami, lakier ni był wystarczająco wyschnięty i sie zrobiło dziadostwo a nie chciało mi sie tego rozbierać ponownie [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 17:48_________________________________________________zmotywowałem sie i wziąłem sie za wyczyszczenie felg zimowych, stan przed użyte środki Pierwszy ogień TENZI ALUX, tani środek a radzi sobie bardzo dobrze APC Meguiars Glinka IPA Wosk Collinite 476s Pierwsze mycie Tenzi :gwizdanie: Drugie Mycie Małe porównanie Najgorsze były wnęki :gwizdanie: Pierwszą felgę zrobiłem ręcznie, potem przypomniałem sobie o filu na trzpieniu I efekt po Dekle po APC Niby czyste, ale Glinka pokazała jaka jest prawda I na koniec zabezpieczenie woskiem TAk jest teraz dobra robota też używam collinite 476 tyle że do nadwozia,felg jeszcze nie woskowałem muszę spróbować na lakierze też jest , a felgi warto zabezpieczyc no efekt PRO, jaki to jest rozmiar kółek? 7J16, dzisiaj wpadły oponki zimowe na nie, ale w tym tygodniu chyba nie ogarnę jeszcze pakietu zima no efekt PRO, jaki to jest rozmiar kółek? dziewięt-naście wyglądają na mniejsze dobrze by było , ale byłby sztos, lato na 18, a zima w 19 [br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 22:27_________________________________________________Przyszedł kolejny element układanki
slepy Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 jaki duży kaseciak I like, Old School, Bro
seba1-2 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 to kiedy mistrzu zrobisz mi ten czarny dach od środka
slepy Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 to kiedy mistrzu zrobisz mi ten czarny dach od środka kiedy Ci pasuje , jak coś to podbijaj na pw
przemciotorun Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 kiedy skladasz te swoje wszystkie graty
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 kiedy skladasz te swoje wszystkie graty pewnie na wiosnę panie , zbiera sie tego troszki, widziałem że sie do CLH zabierasz , tez mam zamiar to ogarnąć
przemciotorun Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja robie tylko coming home i to dostosowana pod moje auto... w sumie to podmie
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja robie tylko coming home i to dostosowana pod moje auto... w sumie to podmie ojciec miał to w poprzednim aucie i jest kozak ,
przemciotorun Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 bedzie git! dam info co i jak jak ogarne to u siebie..
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 bedzie git! dam info co i jak jak ogarne to u siebie.. ok, ja jak znajdę chwilkę czasu to ogarnę to, homelink, już ogarnięty i działa jak się nalezy, cały czas chodzi mi po głowie klima, ale sam nie wiem
przemciotorun Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 no nie pitol skad zes wyrwal sloneczniki pod homelink kurna ostatnio tez szukalem juz nawet z passata i golga IV ale bida..
Michał Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 no nie pitol skad zes wyrwal sloneczniki pod homelink kurna ostatnio tez szukalem juz nawet z passata i golga IV ale bida.. niewidomy ma homelinka w tunelu, w panelu sterowania navi
Rekomendowane odpowiedzi