Gracjan Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Widzę jesteś ostro zdesperowany:grin: Tarcze do wymiany
slepy Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 Widzę jesteś ostro zdesperowany:grin:Tarcze do wymiany tarcze jeszcze zdrowe, tylko auto nie jeżdzone z miesiąc, i wygląda jak wygląda:wink:
slepy Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 Zwracam honor jak odbiorę graty od lakiernika, to sie wszystko, porobi na tip-top:wink:
przemciotorun Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Widzę jesteś ostro zdesperowany:grin:Tarcze do wymiany tarcze jeszcze zdrowe, tylko auto nie jeżdzone z miesiąc, i wygląda jak wygląda:wink: kurna u mnie przez takie nie jezdzenie tarcze musialy tokarza odwiedzic.....bo straszna lipa z hamowaniem byla....
Zemis Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Paweł daj znać jak swoje będziesz mył, polerował i dopieszał to może i ja swoim pażdzierzem podjade to w końcu wypijemy to obiecane piwko:)
slepy Opublikowano 28 Maja 2012 Autor Opublikowano 28 Maja 2012 Widzę jesteś ostro zdesperowany:grin:Tarcze do wymiany tarcze jeszcze zdrowe, tylko auto nie jeżdzone z miesiąc, i wygląda jak wygląda:wink: kurna u mnie przez takie nie jezdzenie tarcze musialy tokarza odwiedzic.....bo straszna lipa z hamowaniem byla.... przepaliłem dzisiaj wóz, i jest wszystko ok:wink:, w końcu w środe zderzaki idą do malowania, i biorę sie za wiązki do halo, DRL i otwierania klapy:wink:
przemciotorun Opublikowano 28 Maja 2012 Opublikowano 28 Maja 2012 jest oki slepy sie bierze za drl a ja dzis ogarnalem temat
slepy Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 jak masz załączane? dodatkowy guzik? czy na jakimś przekaźniku to dawałeś, i jak sie świeci DRL, to postoje też muszą?
Kowi87 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Ja mam u siebie na 2 przekaźnikach DRL zrobione, gaszą je postoje
przemciotorun Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Ja mam u siebie na 2 przekaźnikach DRL zrobione, gaszą je postoje ja mam tak samo tylko na jednym przekazniku
Kowi87 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 U mnie to składa sie z 2 przekaźników, wyłacznika i własnego bezpiecznika, ale niestety schematu nie mam jak to mi sklecił elektryk
przemciotorun Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 mi wiazke robil gwerty przy okazji bixa, mam to podpiete po stacyjke, po przekreceniu zaplonu zapalaja sie drl a po przeloczeniu na postojowki gasna... w sumie te zarowki diodowe pobieraja minimalny prad takze przez ten moment od przekrecenia zaplonu do odpalenia auta nie zaszkodza aku... dlatego nie zakladalem zadnego dodatkowego wlacznika
Kowi87 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 mi wiazke robil gwerty przy okazji bixa, mam to podpiete po stacyjke, po przekreceniu zaplonu zapalaja sie drl a po przeloczeniu na postojowki gasna... w sumie te zarowki diodowe pobieraja minimalny prad takze przez ten moment od przekrecenia zaplonu do odpalenia auta nie zaszkodza aku... dlatego nie zakladalem zadnego dodatkowego wlacznika włacznik jest sensowny, choćby w przypadku jakiejś robótki:brzydkibanan: z ogrzewaniem w zime:grin:
slepy Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Opublikowano 29 Maja 2012 mi wiazke robil gwerty przy okazji bixa, mam to podpiete po stacyjke, po przekreceniu zaplonu zapalaja sie drl a po przeloczeniu na postojowki gasna... w sumie te zarowki diodowe pobieraja minimalny prad takze przez ten moment od przekrecenia zaplonu do odpalenia auta nie zaszkodza aku... dlatego nie zakladalem zadnego dodatkowego wlacznika no tak własnie chciałbym to ogarnąć, lampki też bede oddawał do Gwertego to moze mi to ogarnie przy okazji, a jak nie to sam coś wyczaruje:grin:
Rekomendowane odpowiedzi