Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dawalem tylko nie pamiętam jakie - oczywiście w plakatówkę.. ale w sklepie ci powinien doradzić jaki do jakiej żarówki :good:

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no zorientuje sie dzisiaj, widziałem ze w klamki dawali 1Kohm, jutro powinienem zamknąć temat oświetlenia, czyli kratki, diody w podsufitkę, i podświetlane nogi :decayed:, reszta jak dorwę odpowiednie graty, bo czaje się na nowe boczki, wszystkie w elektryce i z lampkami :good:

Opublikowano

a nogi świecisz na biało rozumiem? :decayed:

i chyba jeszcze drzwi ci zostaną?:

lamp02.jpg

Opublikowano

plan jest na wymienienie całego oświetlenia w środku na Ledowe Białe, co by do poliftowego FIsa pasowało :przebiegly:

no zostaną tylko drzwi, ale tak jak pisałem szukam kompletnych tapicerek :gwizdanie:

Opublikowano

michu co ty za padło znow kupiles i kiedy sprzedasz ? ;d passata dalej masz i golfa?

Sorry za ot slepy :wink4:

to co widać w podpisie :wink4: passata nie ma, golf jest, audi na sprzedaż. świerzo z niemiec przywieziona :gwizdanie:

Slepy - OT przez tego wyżej :naughty:

Opublikowano

nic nie dawalem :decayed: same diody a srodek w ledach wyglada :kox: wiem bo mam :kox:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 16:42_________________________________________________Slepy jak tam kratki :przebiegly: skonczyles juz? rozmawiales z tym gosciem od czesci od anglikow?

Opublikowano

pisał wyżej, że skończył :good:

Opublikowano

ale fotki mialy byc :wink4: i diody w panelu :wink4:

Opublikowano

nic nie dawalem :decayed: same diody a srodek w ledach wyglada :kox: wiem bo mam :kox:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 16:42_________________________________________________Slepy jak tam kratki :przebiegly: skonczyles juz? rozmawiales z tym gosciem od czesci od anglikow?

y

kratki skończone, jednak wczoraj nie ogarnąłem zadnych fotek bo nie miałem jak, dzisiaj coś ustrzelę i wkleje :cool1:,

z tym chłopkiem nie gadałem teraz, bo nie mam czasu, nawet zadzwonić, jestem w trakcie zmiany pracy, i nie ma na nic czasu :thumbdown:

Teraz tak, wywierciłem dziurki pod diody, podciągnąłęm kabelki, ale diody nie świecą :embarrassed:, dobrze ze jeszcze tego nie polutowałem, ktoś mi powie co może być?

Opublikowano

a biegunowosc jest ok? :) jak bedziesz wiedzial co z tymi kartkami to pisz

Opublikowano

brak prądu? :decayed:

Opublikowano

raczej nie bo wpiąlem sie do postojówek, i napewno prąd był, nie wiem o co chodzi :kwasny:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 18:41_________________________________________________

a biegunowosc jest ok? :) jak bedziesz wiedzial co z tymi kartkami to pisz

sprawdzałem w jedną i drógą strone i kupa ;(

Opublikowano

dioda ma biegun + i - pokombinuj musi swiecic[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 18:42_________________________________________________spalona dioda? :decayed:

Opublikowano

ale obydwie :wallbash:, racze nie możliwe :no:

Opublikowano

a diody gosc dal Ci na 12V? moze dal Ci na 3V i kazda spaliles :gwizdanie:

Opublikowano

no właśnie nie wiem babeczka, mi sprzedawała, i może coś pomyliła :wallbash:, a miało to już dzisiaj świecić :wallbash:

Opublikowano

kup jeszcze jedne tylko wytlumacz ze chcesz na 12V :gwizdanie: a moze te nie mialy dobrego styku? :mysli: masz jakis zasilacz/prostownik zeby to sprawdzic?

Opublikowano

podepne je wieczorkiem pod prostownik, bo zaraz mykam na spota :kox:, jutro nie wiem czy sie wyrobie z zakupem nowych diód, jak już to w sobotę, i tak muszę kupić jeszcze jakieś diody na oświetlenie nóg :naughty:

Opublikowano

no zobaczę,coś napewno kupię, spadam na spota, jak wrócę to napisze co z tymi diodami :chytry: