Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

od Taliba? :mysli:

Opublikowano

to jak zadarmo

też jestem tego zdania :decayed:, a w porównaniu do naleśników jest bajka :kox:, zastanawiam się jak zabrać się za podgrzewanie :mysli:

od Taliba? :mysli:

:good:, wzieliśmy z OGrem, na pół, on sobie wziął oparcie z rękawem na narty, a ja wziąłem fotele i siedzisko :good:

Opublikowano

tak też myślałem, grubo się zastanawiałem nad kubełkami za 5 stów, ale zrezygnowałem, trochę żałuję :wallbash:

idealny stan, mój wzór tapicery, elektrycznie regulowane

co kubeł to kubeł

Opublikowano

tak też myślałem, grubo się zastanawiałem nad kubełkami za 5 stów, ale zrezygnowałem, trochę żałuję :wallbash:

co kubeł to kubeł

ja ostatnio licytowałem komplet, z grzaniem i elektryczna lędźwią, tyle że były spod wawy, poszły za 200zł, moim maksimum było 150, jakbym miał kasę to bym je łyknął, ale te nie są złe, tymbardziej za tą kasę :wink4:, jak mi się bedzie chciało to dołożę grzane stołki :mysli:

są jakieś uniwersalne maty, cy tylko ori?

Opublikowano

zolozenie mat w fotele (dwuch) to ok 3-4 h no chyba ze trafisz na czerwone polskory (masakra) ale temat juz opanowany, ogolnie, i tak bedziesz zdejmowal poszycie bo masz poprzecierane, mate najlatwiej przykleic na gabke a potem spowrotem przypiec material do gabki za pomoca tych drutow, czytalem na forum ze ktos nie dal rady z tymi drutami i uzul tych plastikowych opasek/trytytek/czy jak tam kto zwal...

Opublikowano

co kubeł to kubeł

ja ostatnio licytowałem komplet, z grzaniem i elektryczna lędźwią, tyle że były spod wawy, poszły za 200zł, moim maksimum było 150, jakbym miał kasę to bym je łyknął, ale te nie są złe, tymbardziej za tą kasę :wink4:, jak mi się bedzie chciało to dołożę grzane stołki :mysli:

Sprzedawał gość z Siedlec :cool1: ?

Opublikowano

mat szukaj ori, najlepiej z jakis rozwalonych foteli za pare groszy

Opublikowano

zolozenie mat w fotele (dwuch) to ok 3-4 h no chyba ze trafisz na czerwone polskory (masakra) ale temat juz opanowany, ogolnie, i tak bedziesz zdejmowal poszycie bo masz poprzecierane, mate najlatwiej przykleic na gabke a potem spowrotem przypiec material do gabki za pomoca tych drutow, czytalem na forum ze ktos nie dal rady z tymi drutami i uzul tych plastikowych opasek/trytytek/czy jak tam kto zwal...

ok, bede myślał, tylko czy muszą być ori maty, czy są jakieś takie na zasadzie tych do grzania lusterek, uniwersalne?

co kubeł to kubeł

ja ostatnio licytowałem komplet, z grzaniem i elektryczna lędźwią, tyle że były spod wawy, poszły za 200zł, moim maksimum było 150, jakbym miał kasę to bym je łyknął, ale te nie s :mysli:ą złe, tymbardziej za tą kasę :wink4:, jak mi się bedzie chciało to dołożę grzane stołki :mysli:

Sprzedawał gość z Siedlec :cool1: ?

chyba tak, i poszły nie za 200zł, tylko za 160 czy coś koło tego, tak kojarzę

Opublikowano

czemu nikt nic nie pisał :disgust:

rozbierałem fotel na części, później składałem, nie jest źle :wink4:

Opublikowano

czemu nikt nic nie pisał :disgust:

rozbierałem fotel na części, później składałem, nie jest źle :wink4:

Pucek, na allegro wiszą za***iste materiały kubełki grzane i z elektryczną ledzwią za 600zł, a może by cos jeszcze urwał :good:

Opublikowano

Za 600zł to ja te skóry siwe sprzedałem :decayed:

Opublikowano

Za 600zł to ja te skóry siwe sprzedałem :decayed:

wiem, jakbym miał klimę, i jakbym robił to bym je kupił :wink4:

Opublikowano

skóry mi się nie widzą :tongue4:

tylko materiał, lub pół skóra + alkantara :kox:

widziałem te za 600 zł, fakt, stan extra, ale to 600 zł

Opublikowano

skóry mi się nie widzą :tongue4:

tylko materiał, lub pół skóra + alkantara :kox:

widziałem te za 600 zł, fakt, stan extra, ale to 600 zł

trochę sporo :wink4:, teraz mi został podłokietnik, halo i obszycie boczków w drzwiach, i plany na ten rok wykonane :good:[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 17:08_________________________________________________Panowie co myślicie o tym, zdało by to egzamin, czy raczej lipa? a i czy ori podgrzewane fotele miały maty też w oparciu?

http://moto.allegro.pl/maty-grzewcze-samochodowe-12-v-nowe-i1324813296.html

Opublikowano

Panowie co myślicie o tym, zdało by to egzamin, czy raczej lipa? a i czy ori podgrzewane fotele miały maty też w oparciu?

Wbudowany termostat na 70ºC

jajka to sobie na twardo ugotujesz :decayed: :decayed:

Opublikowano

Panowie co myślicie o tym, zdało by to egzamin, czy raczej lipa? a i czy ori podgrzewane fotele miały maty też w oparciu?

Wbudowany termostat na 70ºC

jajka to sobie na twardo ugotujesz :decayed: :decayed:

no właśnie to mnie zainteresowało :blink:, jaką temperaturę dają orginalne maty?, szukam jakiejś alternatywy :mysli:

Opublikowano

w B6 na pokrętełku jest 6 stopni ustawienia grzania, ja jak używałem to max na 2-3. Kiedyś kumpel ustawił na 6, to zaczął podskakiwać, bo go w dupsko parzyło :)

Generalnie grzanie pupy ma swoje plusy i minusy. Znam osoby, które w zimę jeździły na grzaniu non stop i teraz przynudzają, że ich korzonki bolą czy coś w tym stylu, bo z rozgrzanymi plerami wychodzili na mróz...

Opublikowano

czy ori podgrzewane fotele miały maty też w oparciu?

Tak :wink4:
Opublikowano

w b5 też jest skala 1-6, ustawione mam na 1 i jest ok, nawet czasem za ciepło :wink4: