Krycha Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 A mi nie grzeją, trza się za to zabrać, bo coraz częściej by się przydawały
slepy Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 w B6 na pokrętełku jest 6 stopni ustawienia grzania, ja jak używałem to max na 2-3. Kiedyś kumpel ustawił na 6, to zaczął podskakiwać, bo go w dupsko parzyło no właśnie też o tym myślałem, oglądałem na allegro włączniki i na niektórych też jest 6 pozycji , może jakby je zastosować i używać na niskich wartośćiach to bedzie ok a Te? http://moto.allegro.pl/maty-grzewcze-grzejne-podgrzewanie-foteli-tuning-i1331003334.html czy ori podgrzewane fotele miały maty też w oparciu? Tak nie bedziesz miał nic takiego
Krycha Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Nie, muszą być fotele śmiecie żeby mi się opłacało to wyciągać
slepy Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 Nie, muszą być fotele śmiecie żeby mi się opłacało to wyciągać no właśnie wiem o tym, dlatego szukam jakiejś alternatywy , myślę że w samym siedzisku by wystarczyły te maty , jak myślicie?
przemciotorun Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 odpusc te maty a linkow, bo sie bedziesz pierdoczyl i jeszcze sie okarze ze nic z nich nie bedzie
slepy Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 odpusc te maty a linkow, bo sie bedziesz pierdoczyl i jeszcze sie okarze ze nic z nich nie bedzie no ale dorwać ori maty, to jest sieka , wiem bo Grzesiek88, już sporo czasu szuka , a może by zdały egzamin sam nie wiem, i tak bede je rozbierał to by to założył, no ale sam nie wiem, grzanie by się sprzydało, bo coraz zimniej
przemciotorun Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 wiem o co chodzi ja swoich tez szukalem z pol roku ale bylo warto
slepy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 wiem o co chodzi ja swoich tez szukalem z pol roku ale bylo warto Maty ori już dogadane , teraz tylko przełączniki, i dorobienie wiązki Po weekendowych mrozach fura odmówiła posłuszeństwa, i tył siadł mi jak na Airridzie ;( Amorki od gwintu, bedą musiały pewnie się zregenerować Z wójkiem moskalem dogadałem już zawieszkę od parówy, także przed świętami pewnie wpadnie seria
Reggi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 co tam, co tam wracasz Czaję się Wracam.. najpóźniej wyjazd w piątek
slepy Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 co tam, co tam wracasz Czaję się Wracam.. najpóźniej wyjazd w piątek , to kiedy wysyłać
Reggi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 co tam, co tam wracasz Czaję się Wracam.. najpóźniej wyjazd w piątek , to kiedy wysyłać Jak nie używasz to wyślij nawet jutro Napisz w środku karteczkę od kogo i numer tel. dopisz żółte nici + skóra lambo i będę wiedział o co biega
slepy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 co tam, co tam wracasz Czaję się Wracam.. najpóźniej wyjazd w piątek , to kiedy wysyłać Jak nie używasz to wyślij nawet jutro Napisz w środku karteczkę od kogo i numer tel. dopisz żółte nici + skóra lambo i będę wiedział o co biega leży i czeka sobie obdarta na Twój powrót , Wyślę w tym tygodniu
slepy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Tylko wyślij razem ze znaczkiem spoko, spoko , i nie zapomnę o karteczce, jak ostatnio , ragga a ogarniałeś może już temat podgrzewania kiery?
Reggi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ragga a ogarniałeś może już temat podgrzewania kiery? Nie i prawdopodobnie nie ogarnę bo ..nie mam czasu, ani trochę chęci zdobywac co raz to nowych umiejętności I bez tego ciężko mi wydobyc się z roboty regulaminowo ( 18:00 )..no ale po moim powrocie to się zmieni
slepy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 ragga a ogarniałeś może już temat podgrzewania kiery? Nie i prawdopodobnie nie ogarnę bo ..nie mam czasu, ani trochę chęci zdobywac co raz to nowych umiejętności I bez tego ciężko mi wydobyc się z roboty regulaminowo ( 18:00 )..no ale po moim powrocie to się zmieni ok, spoko, tak kminiłem, zeby dołożyć bo by się sprzydało, ale i tak trzebabyłoby kombinować jak to podpiąc potem :gwizdanie:, kierkę wyślę jeszcze w tym tygodniu , dasz cynka i zrobie przelew
Reggi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie ma sprawy Co do kiery.. znajdź se gorącą kochanicę na fotel pasażera to podgrzewana kiera nie będzie potrzebna
slepy Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie ma sprawy Co do kiery.. znajdź se gorącą kochanicę na fotel pasażera to podgrzewana kiera nie będzie potrzebna Mam, mam taką, ale za nim do niej dojadę to wiesz , zrobię grzane fotele, to i tak bedzie ciepło
Rekomendowane odpowiedzi