boberek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 witam ma ktos taki spoilerek u siebie w B6 ładnie pasuje bo tu zdjecie nie jest za speclajne moze ktos podrzuci foto a moze jakis zakup grupowy ?? http://cgi.ebay.pl/AUDI-A4-DACHSPOILER-NEU_W0QQitemZ150204814308QQihZ005QQcategoryZ40200QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Flyer Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ja moze i bym sie skusil... ale fajnie byloby zobaczyc dokladniejsze zdjecia - jak ten daszek ma sie do linii auta itd.
alvaro Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 tańsze są (i niby dobre - tak twierdził ktoś z forum) od tego typa z allegro - Michał wiesz o które mi chodzi...
EndriuGiz Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 no wyglada fajnie ale dla mnie odpada bo mam sedana
Iverson Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 A nie wiecie czasem czy podejdzie do B5-pytam tak na przyszłość??
Adik Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Daszek do Avanta B6 i B7: http://www.allegro.pl/item296047604_audi_a4_avant_8e_b6_b7_spoiler_s_line_tuning.html
boberek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2008 no wygląda sympatycznie wiem gdzie stoi te czarne audi ze zdjacia wiec podjade przy okazji zobaczyc
Flyer Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 boberek, zrob pare fotek! obowiazkowo!
carnivore1 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Czy udało się może komuś dokładniej obejrzeć ten spoiler albo zrobić jakieś foto? Bo chętnie bym go zakupił ale tak jak wcześniej Flyer pisał warto by było się temu najpierw przyjrzeć...?
Wąski Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Hej mój szwagier ma ten spoiler/nawet to chyba jego Audi/ mogę poprości go podjedzie na spota w Krakowie lub mogę zrobić zdjęcia.Z tego co mówił pasował bez problemu. Zapytam o szczgóły
Cuber Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Hej mój szwagier ma ten spoiler/nawet to chyba jego Audi/ mogę poprości go podjedzie na spota w Krakowie lub mogę zrobić zdjęcia.Z tego co mówił pasował bez problemu. Zapytam o szczgóły to sie jeszcze nie pokazał na spocie ?? pojawcie sie we dwoje oblookamy co i jak z tym daszkiem
Wąski Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Hej mój szwagier ma ten spoiler/nawet to chyba jego Audi/ mogę poprości go podjedzie na spota w Krakowie lub mogę zrobić zdjęcia.Z tego co mówił pasował bez problemu. Zapytam o szczgóły Rozmawiałem teraz z nim na gg i to jest ten sam to sie jeszcze nie pokazał na spocie ?? pojawcie sie we dwoje oblookamy co i jak z tym daszkiem [br]Dopisany: 15 Luty 2008, 19:03 _________________________________________________http://www.allegro.pl/item296047604_a...t_8e_b6_b7_spoiler_s_line_tuning.htmlOd tego gościa kupił.
Gość trueogre Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Hej mój szwagier ma ten spoiler/nawet to chyba jego Audi/ mogę poprości go podjedzie na spota w Krakowie lub mogę zrobić zdjęcia.Z tego co mówił pasował bez problemu. Zapytam o szczgóły to sie jeszcze nie pokazał na spocie ?? pojawcie sie we dwoje oblookamy co i jak z tym daszkiem dokładnie wpadnijcie na spocika do galerii oblookamy na żywo :>
Wąski Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Hej mój szwagier ma ten spoiler/nawet to chyba jego Audi/ mogę poprości go podjedzie na spota w Krakowie lub mogę zrobić zdjęcia.Z tego co mówił pasował bez problemu. Zapytam o szczgóły to sie jeszcze nie pokazał na spocie ?? pojawcie sie we dwoje oblookamy co i jak z tym daszkiem dokładnie wpadnijcie na spocika do galerii oblookamy na żywo :> I jakie wrażenia po oglądnięciu na żywo?
Cuber Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 szczerze to nie powaliło mnie na kolana..... :gwizdanie: tak jak mówił twój szwagier ze troszke źle zamontowane......
Cuber Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Nie zrobiliscie fotek? się Nam zapomniało...... :gwizdanie: pozatym kto miał głowe do myślenia jak ledwo co wracalismy z KCH :th:
Wąski Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Nie zrobiliscie fotek? Zdjęcia mogę zrobić w tygodni.Jak są zainteresowani [br]Dopisany: 18 Luty 2008, 20:05 _________________________________________________ szczerze to nie powaliło mnie na kolana..... :gwizdanie: tak jak mówił twój szwagier ze troszke źle zamontowane...... szczerze to nie powaliło mnie na kolana..... :gwizdanie: tak jak mówił twój szwagier ze troszke źle zamontowane...... Wiesz jak to jest jak nie montujesz sam ,tylko ktoś jeszcze nie ma doświadczenia.Myślę że troszeczkę popracować nad nim i było by ok.Wszystko kwestia gustu..
Flyer Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zdjęcia mogę zrobić w tygodni.Jak są zainteresowani Pewnie, ze sa! Jest ich conajmniej paru
Rekomendowane odpowiedzi