ba$ior Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam, Planuje na wiosnę pomalować felgi pod kolor auta czyli na czarno. Czy malować same ramiona na czarno a rant zostawić srebrny czy zrobić odwrotnie czyli pomalować rant na czarno a ramiona pozostawić srebrne ?? Tak jest obecnie A tak ma być czarny rant: Proszę o poradę i opinie oraz "pomalowanie" w photoshopie chętnej osoby rantu na czarno i zostawienie środka srebrnego.
ykk Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Ja bym zostawil tak jak jest, tylko zafundowal bym jeszcze polerke rantu.. :th:
eMeM Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 czarny rant da tyle, ze bedzie wizualnie zlewal sie z opona i fela bedzie sie wydawala o rozmiar mniejszy osobiscie to bym w ogole wywalil te felgi i zalozyl jakies ktore beda pasowac do tego auta - no ale jezeli koniecznie chcesz zostac przy nich - spoleruj ranty
ba$ior Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam, Chłopaki prosiłem o opinie na temat lakierowania felg a nie polerki rantów
ykk Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam, Chłopaki prosiłem o opinie na temat lakierowania felg a nie polerki rantów Zatem: Nie maluj rantow w kolor, bo jak to kolega wczesniej powiedzial: czarny rant da tyle, ze bedzie wizualnie zlewal sie z opona i fela bedzie sie wydawala o rozmiar mniejszy Wymaluj ramiona. (i zrob polere rantu )
ba$ior Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2008 Tak chcę zrobić ale z ta polerą to nie wiem czy mój "bodyshop" da rade...
Gość rob Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 rant tylko srebrny i najlepiej wypolerowany
Iverson Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 jak przegladasz zagraniczne fora audi to widzisz na zdjęciach ,że przeważnie felga jest czarna a rant wypolerowany, to samo zrób u siebie da to najlepszy efekt.
ba$ior Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam, Z polarewaniem rantu jest problem bo po polercen nie mozna juz nalozyc lakieru bo nie ma do czego sie przykleic Efekt jest fajny ale do czasu az zaczna sie pojawiac plamy... Sprobuje polerki i czarnych ramionek. Dzieki za rady.
sokolnh Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam, Z polarewaniem rantu jest problem bo po polercen nie mozna juz nalozyc lakieru bo nie ma do czego sie przykleic Efekt jest fajny ale do czasu az zaczna sie pojawiac plamy... Sprobuje polerki i czarnych ramionek. Dzieki za rady. jak nie mozna jak mozna nałożyć lakier z tym, że jesli nim pomalujesz przepolerowany rant to nie bedzie sie aż tak błyszczał ale ochroni przed wzerami, mozna tez nie lakierowac i co jakis czas przepolerowac pastą lekkościerną i tez powinno być dobrze pozdro
Gość Keżor Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 dorzuciłęm czarne ranty , ale chyba lepiej z czarnymi ramionami
ba$ior Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2008 dorzuciłęm czarne ranty , ale chyba lepiej z czarnymi ramionami Dzienx !! Fajnie to wyglada !! Mi sie podoba Nie wiem co wybrac A jak bys jeszcze w drugim zdjeciu do tych czarnych ramion rancik spolerwoal w photoshopie...?
Nowak_zg Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 ja bym zrobil czarne ramiona i polerke rantu a teraz poza tematem: zrob z lampami tak jak zrobil kezor ze swoimi valeo czyli wloz do pieca ( efekt bedzie mega ) jak bedziesz miec caly czarny grill / czarne ramiona felg i czarne lampy
sumo Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Czarna felga i rant na lustro. Malowac rantu nie musisz. Cały sezon jeździłem z wypolerowanym rantem i prawie nic nie stracił na połysku, a profilaktycznie przed nowym sezonem bierzesz szmatke, paste i ranty świecą się jak psu jaja
seba1-2 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 zgadzam się z większością kolegów wymaluj ramiona a ranty wypoleruj będzię super efekt
ba$ior Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Opublikowano 4 Lutego 2008 ja bym zrobil czarne ramiona i polerke rantu a teraz poza tematem: zrob z lampami tak jak zrobil kezor ze swoimi valeo czyli wloz do pieca ( efekt bedzie mega ) jak bedziesz miec caly czarny grill / czarne ramiona felg i czarne lampy Nie będę wkładał reflektorów do pieca. Kupie czarne lampy z białym kierunkiem.[br]Dopisany: 16 Styczeń 2008, 20:07 _________________________________________________Witam, Co sądzicie o pomalowaniu ramion lakierem z wersji AUDI Titanium ??
Iverson Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Tragedii nie ma ale ja bym ładował czarne!!
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam, Co sądzicie o pomalowaniu ramion lakierem z wersji AUDI Titanium ?? Ładnie A co sadzisz o białych ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=120215882726&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=002
Rekomendowane odpowiedzi