fayera Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Już się uporałem-kabel od lusterka ok odczepiłem tylko nikt nie wspomniał o gumie z prawej strony( patrząc od strony środka)na 2 zatrzaski/wciski i o dziwo u mnie wyszedł ten bolec z gniazda no ale mechanizm kupiłem wcześniej
marewel Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Pamietajcie ze prowadnica szyby razem z linka jest dostepna w IC zamiennik made in italy.
Wąski Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Znasz cene? W Polcar ma cenę 120 zł Hart 170zł a IC 160 zł
adadur Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Gdyby ktoś potrzebował info jak się wymienia mechanizm szyby to tu jest piękny filmik:
miro_x Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 marewel znalazłem taką aukcję na allegro http://moto.allegro.pl/podnosnik-szyby-audi-a4-od-2002-nowy-elek-lewy-prz-i2025947949.html czy to jest ten mechanizm zamienny i jak z jego jakością. Ja już raz naprawiałem linkę i wytrzymała 2 lata. albo taki sam mechanizm. Ciekawe jak z jakością http://moto.allegro.pl/audi-a4-01-08-podnosnik-szyby-linka-l-jakosc-i2027764490.html
wirusekx Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 witam:) drodzy forumowicze co sądzicie o tym zestawie NOWY PODNOŚNIK SZYBY AUDI A4 01-07 LEWY PRZÓD FV (2494609963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy może lepiej kupić org używkę?
zenonch Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Witam wszystkich . Mam podobny problem co steve69 i myślałem że to wina tej rolki , lecz po zdemontowaniu tapicerki i odkręceniu silniczka bez wyjmowania ramki z szybą obejrzałem tą rolkę i jest ok , linka prawidłowo nawinięta , rolka nie uszkodzona . Co innego może być przyczyną . Pozdrawiam Zenon .
studziany Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 A Panowie, napiszcie mi jak później spasować ramkę drzwi do listwy karoserii. U mnie przy lusterku guma ramki drzwi nie dolega do listwy karoserii ok 3mm i ni cholery nie idzie tego wyregulować, żeby dolegało.
likes Opublikowano 22 Listopada 2013 Opublikowano 22 Listopada 2013 witam mam problem wciskam na pilocie zamknięcie i kierunki nie mrygają drzwi zamyka oprócz przednich prawych,alarm sie włącza.Co się mogło stac?Stawiac do majstra czy samemu próbowac działac?
Rekomendowane odpowiedzi