Viking Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 Ostatnio widziałem A4 własnie z takim tłumikiem firmy UlTER...... gadałem z tym człowiekiem i powiedział że bardzo ładnie dostrojone są te tłumiki dedykowane specialnie pod dany model...on miał A4 1,6 i naprawdę to ładnie i wyglądało i brzmiało (nie ryczało) w dolnym zakresie obrotów praktycznie jak seryjny tłumik....... Jak ktoś miał coś takiego lub planuje zakup to proszę o spostrzeżenia i uwagi......
Viking Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Opublikowano 23 Marca 2006 Witam Darek!!! Możesz rozwinąć o co chodzi z tym NEWBIE bo nie za bardzo wiem o co chodzi.... Pozdawiam......
Lukas Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 Jest taki dział gdzie sie wita i przedstawia nowy uczestnik klubu i nazywa sie NEWBIE o tutaj : http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewforum.php?f=3
dampol Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ja w sumie to tylko końcówke ultera założyłem reszte składałem sam i mi sie dźwięk podoba ale powoli robi sie głośno,// usunąlem katalizator wspawałem strumienice,// srodkowy wyciąłem wspawałem rure,// i koncowy wyciąłem i zamiast niego wspawałem przelotówke i końcówke ultera super wyglada i fajny ma głos! w sumie nie miałem tego w planie lecz po wycięciu katalizatora( niestety cos sie podtapiał,bylem zmuszony) audiczka miała głos jak polonez! wiec wspawałem strumienice i tak sie zaczęło.......
Rekomendowane odpowiedzi