Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kierunkowskazy przednie w stylu amerykańskim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki Trzesiu za foto podglądowe i przyznam nawet fajnie to wyglada :wink:

Prosta sprawa ze nie ma to jak polifty ale nie ma czasu na zabranie sie do rzeźby:kwasny:

Opublikowano

Hmmm plus z minusem mowisz ?minus mam z kostki tej głownej od lampy :) a jutro postaram sie spreawdzic reszte :)

U mnie tak to wyglada :)

<a  href=116f0db83a431979m.jpg' alt='116f0db83a43

Opublikowano

Ja tą samą folią co oklejałem lampę okleiłem żarówkę żeby zobaczyć jak to wygląda i jak dla mnie jest dobrze wiec tak zostało.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

koledzy czy ktoś by mi mógł powiedzieć czy da rade podpiąć włącznik świateł USA do włącznika ASR i co trzeba było przerobić

Opublikowano

Przez przekaznik i hula

Opublikowano

a jakis schemat mozna prosic i jaki przekaznik?

Opublikowano

przekaźnik od halo np z lifta (posiadam na sprzedaż) a schemat znajdziesz w warsztacie pod tytułem "podłączenie przycisków poliftowych"

Opublikowano

witam koledzy ja teraz będę rezał i u siebie takie kierunki usa mam już oklejenie folią ale jeszcze chcę zrobić jeszcze aby świeciło się jak w usa. nabyłem dzisiaj żarówki w sklepie z częściami do aut amerykańskich i zakupiłem żarówki sprzedający nawet nie wiedział o jakiej mocy one są dopiero teraz w necie po numerze żarówki 1157NA sprawdziłem że ta żarówka ma napięcie 27W/8W i teraz mam do was pytanie czy nic się nie stanie jak wsadzę takie żarówki czy jednak musi być standard 21W/5W

Opublikowano

27w to sporo, ja bym wsadzil standardowe 5/21, zreszta samo 8w bedzie juz raziło

Opublikowano

no to muszę sobie poszukac jakiegoś innego sklepu bo w tym akurat mieli tylko takie a na allegro to trochę cyna mają wysokie

a macie może jakiegoś sprzedawce takich żarówek bo ja dzisiaj już kolejne 2 sklepy obleciałem i mieli ale tylko takie żarówki jak pisałem bo że ponoć takie kładzione są do amerykanów

Opublikowano

Ja do siebie brałem od tego gościa jakieś 1,5roku temu i do tej pory działają jak należy:

http://allegro.pl/bosma-4131-zarowka-12v-21-5w-bay15d-amber-i4874770284.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Motoryzacja-3_Cz%C4%99%C5%9Bci+samochodowe-620_O%C5%9Bwietlenie-623_%C5%BBar%C3%B3wki-4140

Koledzy zamawiali i też problemu nie było żeby się paliły szybko.

Opublikowano

Ja do siebie brałem od tego gościa jakieś 1,5roku temu i do tej pory działają jak należy:

http://allegro.pl/bosma-4131-zarowka-12v-21-5w-bay15d-amber-i4874770284.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Motoryzacja-3_Cz%C4%99%C5%9Bci+samochodowe-620_O%C5%9Bwietlenie-623_%C5%BBar%C3%B3wki-4140

Koledzy zamawiali i też problemu nie było żeby się paliły szybko.

dzięki właśnie zamówiłem nie wiem czemu ale jak szukałem to mi wyskakiwały tylko 7 pozycji z całej polski coś chyba nie tak działa przeglądarka skoro po twoim linku było ogłoszenie

Opublikowano

też zawsze miałem problem ze znalezieniem żarówki poprzez wyszukiwarkę, wchodziłem na email i brałem link do gościa z allegro i u niego zawsze była dostępna :) Jeden bolec trzeba będzie zeszlifować żeby weszła w oryginalną oprawkę.

Opublikowano

widocznie chodliwe są takie żarówki skoro na allegro co po niektóre to ceny są wysokie

koledzy dotarły do mnie już żarówki i teraz zabieram się za przygotowanie instalacji pod nie i chce podłączyć plus po stacyjce z pod kierownicy a to dlatego że mam moduł drl i po prostu więcej by tego stylu usa nie było niż by był i dla tego pomysł jest aby podłączyć do plusa po stacyjce lub do stałego oczywiście szło by przez przełącznik i teraz mam pytanie czy mogę to zasilić że z pod kierownicy szło by na jednym kablu przez przełącznik potem dał bym jeszcze bezpiecznik dla zabezpieczenia przed jakimś zwarciem czy jak tylko nie wiem jakiej wartości dać bezpiecznik no i czy potem pod maską z tego kabla mogło by się rozgałęzić na dwie lampy czy od samego poczatku musi iść osobno na 2 lampy czyli przełącznik troszkę inny aby podłaczyć 2 kable na raz i dwa bezpieczniki prosze o pomoc bo chciał bym jutro zacząć podłączanie instalacji a w weekend zajać się lampami

Opublikowano

dajesz plus po stacyjce, zaraz za plusem (przed przełącznikiem) dajesz bezpiecznik, i wypuszczasz 1 kabelek do lampy prawej, i jeden kabelek puszczasz od prawej do lewej w uszczelce maski np, i wsio w temacie

Opublikowano

To nie ma aż takiej mocy żeby ciągnąć dwa przewody. Całość podłącz do +12v po włączeniu zapłonu(nie będziesz zapominał wyłączać) pomiędzy tym podłączeniem a włącznikiem daj bezpiecznik 1A. Od włącznika ciągniesz przewody do komory silnikowej i doprowadzasz do poszczególnych lamp. Żadnej filozofii nie ma.

Opublikowano

aha czyli nie muszę ciągnąć od kabiny dwóch przewodów tylko mogę pociagnąć do jednej z lamp a potem z tej lampy do drugiej. czy ten bezpiecznik 1A to jest wystarczająco

bo żarówki jakie teraz posiadam to 21/5 W