krzyniek Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Krzyniek na to wygląda ze bede sam, Armi odpada, robert odpada, reszta zamkneła sie w sobie Jeśli bedzie lało to robimy tego spota no właśnie się zastanawiam.... pomyślimy jeszcze jutro (zależy od pogody) nie zawsze wszystkim damy radę termin dopasować
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 no z terminami to wiem ze nie każdemu spasujemy ale jeśłi chłopaki z Siedlec nie przyjadą to ja proponuje to przełozyć, bo co nam z spota w 2 :gwizdanie: Kto byłby wrazie czego zdecydowany na czwartek
krzyniek Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 no z terminami to wiem ze nie każdemu spasujemy ale jeśłi chłopaki z Siedlec nie przyjadą to ja proponuje to przełozyć, bo co nam z spota w 2 :gwizdanie: Kto byłby wrazie czego zdecydowany na czwartek tak też zrobimy - tylko niech się inni też wypowiedzą
kalik Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Troszkę kropi i się wszyscy boją... w Siedlcach się spociło przy -20 st C. Ja korzystam z okazji dyspensy od żony i przyjeżdżam. Drugi raz może już nie być taka łaskawa....
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Troszkę kropi i się wszyscy boją... w Siedlcach się spociło przy -20 st C. Ja korzystam z okazji dyspensy od żony i przyjeżdżam. ok to i ja będe
RafGar Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Ja bym w czwartek przyjechał. Tylko jakoś popołudniu ponieważ w środę wieczorem może być mały
krzyniek Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 Troszkę kropi i się wszyscy boją... w Siedlcach się spociło przy -20 st C. Ja korzystam z okazji dyspensy od żony i przyjeżdżam. ok to i ja będe no to i ja
Kowi87 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 jedziemy jade i ja po 12 wyjazd, niestety sam bo nikt nie poparł wyjazdu
Góral.tz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja bym pojechał ale na grodzisk dziś jadę na kanapki :gwizdanie: :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja bym pojechał ale na grodzisk dziś jadę na kanapki :gwizdanie: :gwizdanie: zmień trase
Góral.tz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja bym pojechał ale na grodzisk dziś jadę na kanapki :gwizdanie: :gwizdanie: zmień trase ta do was na 13 na grodzisk na 19 nie ma opcji troszkę nie po drodze
Góral.tz Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 miętki jesteś no może powiem tak stężenie %%%%% zawartych w wydychanym powietrzu jakby nie mieści się jeszcze w normach
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 dzięki wszystkim za spota fajnie że przyjechaliście - miło było poznać was osobiście tak na szybko :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 tak tak Krzyniu fajnie było uścisnąć Twoją łopatę
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 tak tak Krzyniu fajnie było uścisnąć Twoją łopatę o Tobie nie pisałem :polew:żart
kalik Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Zaraz i ja wrzucę foty... Tylko nr zamażę...
Korzeń Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Krzyniek nie widziałeś tej srebrnej B5 na obwodnicy zapakowanej po sufit jak d*pę za sobą ciągnęła?
Kowi87 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 No podziękował za spotkanko Co prawda krzyniek nie wpuścił na salony do Tesco ale i tak było za***iście [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 15:10_________________________________________________ Krzyniek nie widziałeś tej srebrnej B5 na obwodnicy zapakowanej po sufit jak d*pę za sobą ciągnęła? WPR w Tedeiczku Wyprzedzałem ją Goniła za wami jak wlecieliscie na obwodnice
Rekomendowane odpowiedzi