krzyniek Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Jedna z przyszłych niedziel? :gwizdanie: ja jestem za ale nie 18 września
Armi Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Mi też pasuje. Zaraz napiszę do jeszcze jednego kolegi z WG :gwizdanie:
Obsession Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No i mi też Pasi Kowi wcisnę do sedana ten zderzak? nie mam składanych siedzeń
Kowi87 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 No i mi też Pasi Kowi wcisnę do sedana ten zderzak? nie mam składanych siedzeń hmm moze sie uda raczej napewno sie uda to co piszemy sie na niedziele 11.09 na godzinke hmm 16
Obsession Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 no ja będę odsypiał po nocy, ale myślę, że wstanę [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 18:07_________________________________________________przesunęły mi się plany z soboty na niedzielę i nie będę mógł wpaść w tym terminie, ale mogę w każy inny dzień :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 no ja będę odsypiał po nocy, ale myślę, że wstanę [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 18:07_________________________________________________przesunęły mi się plany z soboty na niedzielę i nie będę mógł wpaść w tym terminie, ale mogę w każy inny dzień :gwizdanie: to pisz kiedy możesz
Obsession Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 jak na złość wszystko pod górkę dobra, żeby już nie komplikować to wpadnę w niedzielę o 16 tyle, że nie posiedzę za długo..
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 jak na złość wszystko pod górkę dobra, żeby już nie komplikować to wpadnę w niedzielę o 16 tyle, że nie posiedzę za długo.. [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2011, 12:54_________________________________________________Jak cos to godzina jest luźna w góre
Armi Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Temat spota jakoś ucichł - postanowiłem go trochę rozkręcić. Na razie jest nas 4 Ja, Krzyniek, Kowi, Obsession. Napisałem PW do kilku osób, może będą chcieli przyjechać i poznać ludzi (i auta ).
pawullonn Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 witam koledzy to o której jutro spocik z chęcią bym wpadł zapoznać się
Armi Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Pewnie koło 16 (raczej po). Zaraz zadzwonię do organizatora, żeby pierwszy post edytował i wpisał odpowiednią godzinę i datę
Kowi87 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 koledzy ja będę jutro Spot oficjalnie o 16 na parkingu TESCO od strony Warszawy, no chyba ze macie coś przeciwko, badź znacie lepsze ustrone miejsce na ciemne interesy jako gosć prowokator tej jutrzejszej szopki, zapraszam wszystkich z mamami, ciotkami wójkami i najwazniejsze SIOSTRAMI na parking jednego z lepszych marketów tego miasta 11.09 niedzielnego dnia Pańskiego
Armi Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Luke poinformował mnie, że będzie kolejną osobą na spocie
pawullonn Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Dzięki raz jeszcze za super spędzony czas i dawajcie znać kiedy zorganizujecie coś nowego, przyjadę na 100%
Armi Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Luke, szkoda że na Krzyńka nie poczekałeś - przyjechał na skuterze Parę pikczersów:
uki Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 miło było, miejmy nadzieje że uda się następny spot zorganizować w nie mniejszym gronie :> Armi ja jeszcze byłem jak Krzyniek przyjechał z kolegą i koleżanką na dwa skutery . A co Ciebie tam wystawało z pod osłony?? I jeszcze jedno , ze złego profilu uchwyciłeś mojego ulepa
Rekomendowane odpowiedzi