lukjar7 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Powiedzcie mi dlaczego przy 2163 obr/ min jest takie duze cisnienie. i mam jeszcze jedno bardzo ważne pytanie, w grupie 11 na ostatniej pozycji jest napięcie n-75 i powiedzcie mi taka rzecz: czy w momencie gdy napiecie osiagnie 100% to czy całość cisnienia z turbiny trafia w kolektor dolotowy czy do atmosfery?
pre_pl Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 w grupie 11 na ostatniej pozycji jest napięcie n-75 i to nie jest napięcie, nawet nie jest napisane, że jest to napięcie... Jak sam nazwa mówi "duty cycle" czyli ilość cykli (praca tego zawora) w zadanym czasie. Ten peak, to over-boost
lukjar7 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2008 w grupie 11 na ostatniej pozycji jest napięcie n-75 i to nie jest napięcie, nawet nie jest napisane, że jest to napięcie... Jak sam nazwa mówi "duty cycle" czyli ilość cykli (praca tego zawora) w zadanym czasie. Ten peak, to over-boost czyli jesli wartość w ostatniej pozycji zaczyna rosnąć czyli zaworek zaczyna coraz częściej pracować?? a z jego pracą wiąże się to że zaczyna upuszczać ciśnienie żeby nie doszło do przeładowania? dobrze myśle?? mógłbyś wyjaśnić over-boost?
kalina Opublikowano 19 Stycznia 2008 Opublikowano 19 Stycznia 2008 A czyje to logi ? Ba tam jest mały klops ogólnie.
lukjar7 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2008 to sa logi octavi z silnikiem ALH a jaki jest klops?
kalina Opublikowano 20 Stycznia 2008 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Jak widać, coś niemoże sobie poradzić z regulacją.
lukjar7 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2008 czyli co sugerujesz sprawdzic, bo turbina w tym silniku nie ma chyba zmiennej geometrii
Rekomendowane odpowiedzi