Stichy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Panowie a coś takiego tylko na wydech po obu stronach? Żadnej różnicy w montażu nie ma tylko to że ma dwie rurki No i u mnie swirek sie pojawil jak zobaczylem ten dyfuzorek - tez mam granatowego avanta wiec czemu nie Tylko takie male pytanko - ten dyfuzorek jest to wersja s-line czy s a moze zwylky? A kolor to pewnie cos w grafit - taki jak kratka w zderzak?
cool506 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 pokazcie fotu jak juz to zamontujecie na dwa wydechy na tej białej ładnie sie to prezentuje, obawiam sie tylko ze z bliska bedzie lipa bo nie wierze ze idealnie pasuje ulozenie zderzaka b6 pod dyfuzor b7
Stichy Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Z tego co wyczytalem to niebardzo to pasuje, ale podgrzewaja dyfuzor i go formuja - wg mnie idzie dopasowac
greg2505 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 widziałem tą dokładkę na żywo u Dominika wygląda jak orginał wszystko dobrze spasowane
Stichy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A ten dyfuzorek jest ze zwyklej wersji czy s-line?
greg2505 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 na jedną stronę kilka postów wcześniej masz foto
Stichy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 no jasnowidzem nie jestem - jeszcze :gwizdanie: Tych dokladek jest chyba 3 rodzaje a numeru na zdjeciu nie ma
greg2505 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 no jasnowidzem nie jestem - jeszcze :gwizdanie: Tych dokladek jest chyba 3 rodzaje a numeru na zdjeciu nie ma jak chcesz numer dokładki to napisz do dominika
olek_BB Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 jak planujecie wklejanie dokładki to też dobrze wygląda od B7 cabrio. Chciałem też u siebie takie coś zrobić ale poddałem się bo, plastiko-spawacze kręcili nosem, że to może się nie trzymać jak ori, że zimą cofając np w zaspę może pęknąć i takie tam i mnie zniechęcili. Średnio śpiewali mi 200 za taką robotę (liczą ok 1zł za cm a trzeba to kleić/spawać z dwóch stron). Zakupiłem więc dokładkę z 1.8T (wiem szału nie robi), wydech z BRD na dwie strony i końcówki 80mm i wygląda jak dla mnie OK. Tak czy inaczej jak się ktoś zdecyduje to wklejać i dobrze to zostanie zrobione to na pewno będzie ciekawię wyglądać
ZAPi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 jak planujecie wklejanie dokładki to też dobrze wygląda od B7 cabrio. Chciałem też u siebie takie coś zrobić ale poddałem się bo, plastiko-spawacze kręcili nosem, że to może się nie trzymać jak ori, że zimą cofając np w zaspę może pęknąć i takie tam i mnie zniechęcili. Średnio śpiewali mi 200 za taką robotę (liczą ok 1zł za cm a trzeba to kleić/spawać z dwóch stron). Zakupiłem więc dokładkę z 1.8T (wiem szału nie robi), wydech z BRD na dwie strony i końcówki 80mm i wygląda jak dla mnie OK. Tak czy inaczej jak się ktoś zdecyduje to wklejać i dobrze to zostanie zrobione to na pewno będzie ciekawię wyglądać pokaz zdjecie
olek_BB Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 wiem, że fotka średnia ale coś tam widać
Stichy Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 No ale to przeciez dokladka z B6 na dwie strony
olek_BB Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 No ale to przeciez dokladka z B6 na dwie strony Oczywiście, że to jest zwykła dokładka z do B6 1,8T, przecież pisałem dwa posty wcześniej :gwizdanie: ale skoro kolega ZAPi chciał bym wkleił jak to wygląda z wydechem z BRD to dodałem
uhu2 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 wiem, że fotka średnia ale coś tam widać Ciekawy pomysl z tym wydechem z BRD
P-U-M-A Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Panowie przerabiał ktoś może dokładkę zderzaka s-line aby miała otwory na 2 strony. Może czymś dobrze wyciąć i po prostu pomalować całość.
greg2505 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 adamoo w s-line wycinał otwory ale pod wydech rs
HiRide Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Chyba nie doczytalem wiec zapytam-dlaczego nie zakladacie dokladki ori z wyjsciem na dwa wydechy ? Ten dyfuzor z b7 zywcem przyklejony do zderzaka z b6 wyglada na aucie fatalnie bo nie pasuje optycznie. Zaczelo sie od krzywych podrobek listw drzwiowych s-line,teraz te dyfuzory Jak tak dalej bedzie to zrobia sie z tych aut takie ulepy jak calibry i bmw ....
greg2505 Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 każdy ma swój gust ale do b6 ori zderzak z dyfuzorami wg mnie jest dużo ładniejszy niż b7
HiRide Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 każdy ma swój gust ale do b6 ori zderzak z dyfuzorami wg mnie jest dużo ładniejszy niż b7 ktory zderzak z b6 masz na mysli ?
Rekomendowane odpowiedzi