Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jakbym takiego gnoja złapał z rns-em oj oj...... do tej pory nie słyszałem zeby te radyjka dzwigali..... gdzie to było dokładnie w krakowie na jakiej ulicy i kiedy ?

Na Ugorku... Z niedzieli na poniedzialek zdarzenie mialo miejsce.

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
G R U S Z K A Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin :)

Przyłączam się do życzeń. Sto lat :-)

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
niby tak ale ma to ten minus że nie mogę dorwać 215 w 19" w rozsądnej cenie, a obawiam się czy 225 tam wejdzie bez przycierania ;-)

najwyżej się dotrze trochę :decayed: a jak z dostępnością 215? Ja jak nie sprzedam swoich felg to szukam na lato gumy 215

a kutwa sory jak pisałem tego posta w glowie mialem ze ty szykasz 205, dupneło mi sie :decayed:

okazji 215/35 w 19 nie ma ;-) Raz tarfiłem na 2 sztuki yokohamy za 600 zł. 205 nigdzie nie widziałem ;-) Na 17" nie będziesz miał problemu ale jak już szukasz to szukaj węższych ;-)

215/45:

8_215_40_R17_Nankang_NS2_2_595.jpg

195/40:

8_195_40_R17_595.jpg

Opublikowano

100 LAT gruszka1.jpg

Opublikowano
niby tak ale ma to ten minus że nie mogę dorwać 215 w 19" w rozsądnej cenie, a obawiam się czy 225 tam wejdzie bez przycierania ;-)

najwyżej się dotrze trochę :decayed: a jak z dostępnością 215? Ja jak nie sprzedam swoich felg to szukam na lato gumy 215

a kutwa sory jak pisałem tego posta w glowie mialem ze ty szykasz 205, dupneło mi sie :decayed:

okazji 215/35 w 19 nie ma ;-) Raz tarfiłem na 2 sztuki yokohamy za 600 zł. 205 nigdzie nie widziałem ;-) Na 17" nie będziesz miał problemu ale jak już szukasz to szukaj węższych ;-)

215/45:

http://tyrestretch.com/cache/8_215_40_R17/8_215_40_R17_Nankang_NS2_2_595.jpg

195/40:

http://tyrestretch.com/cache/8_195_40_R17/8_195_40_R17_595.jpg

ładny rancik :naughty:

Opublikowano

Gruszka kupiłem Ci na urodziny nowego RS6 który się właśnie pojawił, mam nadzieje że nie będziesz miał za złe :wink:

Opublikowano

PABLO dziękuję na Ciebie można zawsze liczyć :wink:

Opublikowano

Proszę bardzo :wink:

Opublikowano

Panowie dzięki za życzenia, Pablo jak auta nie dostanę dzisiaj to mój adwokat sciągnie kasę nawet z twojej Babci.

mojej znajomej buchli dzis w nocy roczną X1 z pod domu na ogodzonym osiedlu w zielonkach widać jakieś łajzy powychodziły

Opublikowano

ech trzeba kupić jakieś volvo albo nissana

Opublikowano
  • Autor
ech trzeba kupić jakieś volvo albo nissana

Juz Cię widzę w Nisanie Micra :naughty:

Opublikowano

no za***iste auto, zdawalem prawko na nim :)

Opublikowano
no za***iste auto, zdawalem prawko na nim :)

to wiele tłumaczy :eusathink:

Grucha najlepszego :wink:

Opublikowano
radzę uważać na jakiekolwiek transakcje z użytkownikiem o nicku: karbonek , jakiś tydzień temu wysłałem mu alternator do audi A4 B5 , alternator w idealnym stanie, ale karbonek wymyślił że jest skrzywiona ośka o jakieś setne części milimetra bo sprzęgiełko niby lekko pływało, nawet nagrał filmik w dużym powiększeniu gdzie coś minimalnie było widać, po za tym również był problem gdyż mój alternator był valeo (oczywiście dostał zdjęcia alternatora i widział numery itd.) ale stwierdził że chciał Boscha a nie valeo i że go oszukałem i chce zwrotu, no ok nikogo nie oszukałem ale jak chce zwrócić to nie będę mu robił problemów z tym że nie zgodziłem się na zwrot kosztów wysyłki bo valeo czy bosch to bez róznicy oba psują a alternator nie był uszkodzony, początkowo nie miał nic przeciwko że nie zwrócę za wysyłkę, tylko napiał że ma nadzieje że zmienię zdanie i chociaż oddam za przesyłkę w jedną stronę. Alternator wrócił do mnie i zaraz jak tylko mogłem zrobiłem przelew zwrotny. Alternator sprawdzałem w domu i nie widzę żadnych wad ani aby ośka była krzywa czy coś w tym rodzaju. Dzisiaj napisał że pieniądze doszły, natomiast straszy mnie policją o 20 zł i że go wprowadziłem w błąd i oszukałem.

nie jestem oszustem a alternator jest 100% sprawny, mogę kiedyś nawet podjechać z nim na spota i każdy zobaczy że jest w idealnym stanie i nie ma się do czego przyczepić, piszę to gdyż nie chce być posądzony o naciąganie forumowiczów gdyż są to pomówienia a pewnie niedługo karbonek założy jakiś temat na forum lub tym podobne oczerniając moją osobę... :kwasny:

Jednym słowem warszawka... :whistling: Kolejny kamyk wrzucony do ogródka wzajemnej niechęci krakowsko - warszawskiej :wink:

---------- Post dopisany at 16:25 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ----------

Perfect timing - Fishki.pl :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
Jednym słowem warszawka... Kolejny kamyk wrzucony do ogródka wzajemnej niechęci krakowsko - warszawskiej

:thumbup1:
Opublikowano
narty ??

potrzebuje kupić kask i gogle :wink: reszte juz mam

A ja buty ale się na tym kompletnie nie znam :decayed:

Opublikowano

Właśnie odebrałem auto od mechanika. Założył mi nowe zawieszenie FEBI BILSTEIN (przy okazji łożysko PP). Ciekawe jak długo będzie hulać :whistling:

Opublikowano

A czemu nie doplaciles do lema?

Opublikowano

Miazga...c2147483648130820102039.jpg

Opublikowano

konkretna miazga , co już Ci sie 3 litry znudziło :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.