Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry:

mam pytanie do osob jadacych na zlot do BT, dobieraliscie sie juz kto z kim w pokoju ??? bo pasuje mi sie gdzies dopisac !!!

milego dnia zycze :hi:

:hi:wszystkich

dokładnie... podpinam się pod zapytanie

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:

mam pytanie do osob jadacych na zlot do BT, dobieraliscie sie juz kto z kim w pokoju ??? bo pasuje mi sie gdzies dopisac !!!

milego dnia zycze :hi:

:hi:wszystkich

dokładnie... podpinam się pod zapytanie

Krzysiek chyba ze sami stworzymy pokoj 4 osobowy, bo z tego co pisal jarko takie pozostaly, jeszcze 2 Krakusow trzeba znalezc i mamy komplet

Opublikowano

Boseron k**wa.... Znowu 6pkt i 300zł. Zrób coś...

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

uuuuu :kwasny: gdzie i za co?

Opublikowano

3raz w ciągu miesiąca = 18pkt

Zawsze to samo - prędkość

Boseron zrób coś z kolegami

Pod Olkuszem

Opublikowano

zapewne na S.Sawickiego :naughty:

Opublikowano

Kerczi, a masz CB ? W miesiacu 18 pkt...:kwasny: masakra :kwasny:

trzeba widziec tez plusy, za rok w jednym miesiacu wszystkie sie skasuja :grin: sorry, nie moglem sie powtrzymac :hi::wink:

bry:hi:

Opublikowano

Mam... W domu :-) musze zacząć używać...

Opublikowano

pisał że pod Olkuszem, zatem nie na naszym terenie, u Nas są spoko niebiescy :naughty:

Karol i widzisz..... było zmieniać furmanke na mocniejszą i szybszą :wink: a mówiąc poważnie zapisz sie na kurs obniżający o 6 pkt dobrze Ci radze aha....

i załóż tą tablice na przód, bo za chwile to będziesz sobie mógł tą ładną blende przykleić ale do autobusu MPK :decayed:

Opublikowano

pisał że pod Olkuszem, zatem nie na naszym terenie, u Nas są spoko niebiescy :naughty:

Karol i widzisz..... było zmieniać furmanke na mocniejszą i szybszą :wink: a mówiąc poważnie zapisz sie na kurs obniżający o 6 pkt dobrze Ci radze aha....

i załóż tą tablice na przód, bo za chwile to będziesz sobie mógł tą ładną blende przykleić ale do autobusu MPK :decayed:

a sa jeszcze te kursy?

Opublikowano

Furacz Rdzewka robi robote, będe sie na Nim wzorował :slina:

1-RDZEWEK1.jpg

Opublikowano

a sa jeszcze te kursy?

miały byc zniesione ale jeszcze są :wink:

---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ----------

Furacz Rdzewka robi robote, będe sie na Nim wzorował :slina:

:grin: nie mogłem się powstrzymać :wink:

Opublikowano
Najprawdopodobniej alufelgii są pociągnięte bezbarwnym, musisz go ściągnąć tym:

SCANSOL ZIELONY do usuwania lakierów farby lakiery (3040297036) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Scansola używaj w wentylowanym pomieszczeniu! Po nałożeniu scansola pędzlem, odczekaj jak pisze producent, zdzieraj lakier szpachelką z drewna. Schodzi łatwo, zwykle 2-3 warstwy i masz surowe aluminium.

Jeśli nie ma głębokich rys aby wżer to zacznij polerkę czymś w okolicach ~300, później wodny 400, 600 i dalej jak wymieniłeś.

Nałożyłem dziś scansol na felgę i niestety nie wchodzi w reakcję, żel leży na feldze jak w puszce :decayed: i nic, poczekam jeszcze chwilę, zmyje to i jadę papierem ściernym, zobaczymy co będzie

Opublikowano

Na te lapanki teraz to sa tylko 2 wyjscia.... albo CB, albo jechac na zajaca.... w krk juz tak 3-4 razy uniknalem lasera, ten przede mna nie byl zadowolony :decayed:

Zrobilo sie tak gesto z radarami, ze trzeba po miescie z CB jezdzic :facepalm::kwasny: albo przepisowo jak ja prez wieszosc czasu :decayed: przyzywczajenie z niemcowni :decayed:

Same 4-ki do BT zostaly ?:shock3:

ej Pany, bo ja tez nie mam pokoju do BT, a mam moja partnereczke :P kto by chcial nas przygarnac ? :wstydliwy:

obiecuje ze bedziemy grzeczni (w miare mozliwosci) :decayed:

Opublikowano

piękna pogoda :wink: wyprowadzę b2 na spacer po zimie :decayed:

Opublikowano

tylko uważaj żeby sie ze smyczy nie zerwała :wink:

---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ----------

ja wiem że jestem w pokoju z Trnsitem i jeszcze mamy 2 miejsca podobno Fantowski i Pablo ma być z Nami a jak pojedzie to jeszcze Lenox.... zresztą mi to obojętne byleby swoim byli w pokoju co by sie nikomu nic nie przykleiło do rączki , niestety mój umysł non stop pracuje w tym kierunku , takie tam zboczenie zawodowe

Opublikowano

No to mielibyscie fajny pokoj... tez bym wolal z kims znajomym z naszych spotow...

Opublikowano

tylko uważaj żeby sie ze smyczy nie zerwała :wink:

---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ----------

ja wiem że jestem w pokoju z Trnsitem i jeszcze mamy 2 miejsca podobno Fantowski i Pablo ma być z Nami a jak pojedzie to jeszcze Lenox.... zresztą mi to obojętne byleby swoim byli w pokoju co by sie nikomu nic nie przykleiło do rączki , niestety mój umysł non stop pracuje w tym kierunku , takie tam zboczenie zawodowe

... tam chyba tacy nie jezdza?! w koncu wiekszosc z forum...

Opublikowano

No na letnim podobno ktoś podpierdolil grilla z auta....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.