fantowski Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 podziękował za spocika... moja choroba pogłębia się.. chyba musze wziąć coś na opamiętanie..
-RamzeS- Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 panowie dzięki za spota. GABRIEL jesteś moim guru dzięki wielkie oraz dla kolegi z a3 no i lennox jeszcze raz wielkie dzięki aż się nie chciało z auta wychodzić
Cuber Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 Dzieki za Spota Panowie ps. Gabriel jak coś to dzwonie do Ciebie rano , nie zapomnij zabrać do autka wtrysków Jak coś
Lucazzz Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Również dzięki za spota, Pablo dzięki za ramy:wink: Aha, kończcie już z ta podsufitka...
PABLO Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Dzięki za spota Chłopaki dalej tam rezają..
Trzastek Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Dzięki za spota Pany. Ciekawe o której rezacze skończyli "sufit" ?
gregfr Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 skonczylismy o 00:20 wszystko cacy i gra gitara gabriel jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc razem z kolega, inaczej dalej bym tam siedzial :notworthy: ide spac bo wstaje za 3 h
remus_kraków Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Panowie dzisiaj jednak nie wpadnę. Nie dam rady a na logi dynamiczne umówie się z kolegą Lennoxem w innym czasie. Kolego Maćku spoko, nie rób takich oczu. Diagnozować będziesz moją Audiane :-) A jak u Ciebie dzisiaj z czasem. Zrobimy tą diagnozę czy nie. pozdrawiam
lennox Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Kolego Maćku spoko, nie rób takich oczu. Diagnozować będziesz moją Audiane :-) A jak u Ciebie dzisiaj z czasem. Zrobimy tą diagnozę czy nie. pozdrawiam Kolego Michale, u mnie w ogóle kiepsko z czasem. Może kolega Boseron da radę, ZTCW jest zawsze chętny na VAGowanie ---------- Post dopisany at 08:20 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- panowie dzięki za spota. GABRIEL jesteś moim guru dzięki wielkie oraz dla kolegi z a3 no i lennox jeszcze raz wielkie dzięki aż się nie chciało z auta wychodzić spoczko, next time oblukamy:wink:
Wąski Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Porsche 911 Restored & Modified by Singer | CarTechnica już nie długo ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:34 ---------- dzięki za spota
_Gabriel_ Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Rowniez dzieki za spota wszystkim:wink:
gregfr Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 lenox, Tobie tez dzieki wielkie z tymi pasami, to ladnie sprawe zalatwiles sam bym pewnie tego nie ogarnal wszystkim co pomagali bardzo dziekuje :notworthy:, suficik super sie prezentuje, a ja mam palce cale spuchniete i pociete
KERCZI Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Panowie mam do sprzedania dwie opony sportcontact 2 235/40 ZR 18 95Y 6MM Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
PABLO Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Fajnie że to ogarnęliście, a ten orangutan był ponownie u was by się zwijać? ---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:38 ---------- skonczylismy o 00:20 Mówiłem na spocie że zejdzie wam do 24:00 więc tylko o 20 minut się pomyliłem Trzastek PW.
gregfr Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 to i tak dobry czas, bo troche ponad 3 h, a na forum napiane w temacie ze wymiana sufitu trwa 4 h, jak ktos dobrze ogarnia temat orangutana juz nie bylo zostaly 4 fury to juz mu moze nie przeskadzalo poza tym jak zobaczyl caly sufit w kawalkach to stwierdzil ze i tak nic nie osiagnie
radimm Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Siema Pany! Ale mnie załadował w kakało właściciel mieszkania które wynajmuje , kutasior nie zapłacił rachunku do elektrowni za prąd i wczoraj rano przyszli elektrycy wysokich napięć i mnie odcieli (a ja mam wszystko na prąd: ogrzewanie, podgrzewanie, kuchenka itp.) dopiero dzisiaj podłączyli z powrotem.... ahaaaa dzięki za spota
nex Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Radzik, halogeny kleiłeś zółtą folią? Jak to się spisuje w warunkach atmosferycznych
Rekomendowane odpowiedzi