themOn Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Witojcie! strzałka Olo Co tam slychac w wielkim swiecie?
PABLO Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 no i jest wyrezane http://images42.fotosik.pl/795/b0642a35369922e7gen.jpg ---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- troche było przeróbek bo z 3.0 TDI nie pasuje P&P ale co tam Witek zrobił profi robote Super wygląda:wink: Ja bym jednak wyrezał proste rurki jak Grzesiek ostatnio, bo takie na dół to jak fajeczka opada Końcówki proste tylko dospawać np. Ultera 80mm i będzie i nie ma że kopci Np. Model Nx07.3 Masz u mnie w temacie http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-abc-czarnuch-2-6-v6-11309/ Błyszczy się dobrze
Cuber Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 :hi:siemka wszystkim Gabriel , wtryski zakodowane w 3.0 TDI Pasują i śmigają Chociaz jak to w ASO mieli opory Twoje będą w Srodę u mnie ---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:42 ---------- Witojcie! strzałka Olo Co tam slychac w wielkim swiecie? wódeczka ?
radimm Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 no i jest wyrezane http://images42.fotosik.pl/795/b0642a35369922e7gen.jpg ---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- troche było przeróbek bo z 3.0 TDI nie pasuje P&P ale co tam Witek zrobił profi robote Super wygląda:wink: Ja bym jednak wyrezał proste rurki jak Grzesiek ostatnio, bo takie na dół to jak fajeczka opada Końcówki proste tylko dospawać np. Ultera 80mm i będzie i nie ma że kopci Np. Model Nx07.3 http://images39.fotosik.pl/312/1439b2b9ef24bf4c.jpg Masz u mnie w temacie http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-abc-czarnuch-2-6-v6-11309/ Błyszczy się dobrze Pablo będziesz modził coś jeszczee swojego czarnucha?
PABLO Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Pablo będziesz modził coś jeszczee swojego czarnucha? Sam nie wiem już daaawno nic nie modziłem, ksenony chce z powrotem założyć ale tym razem 4300 i jak byście mieli jakieś sprawdzone to dajcie namiary, Marek się już nie zajmuje ksenonami z tego co mówił Wąski. Obniżył bym go trochę i kminie czy jakieś fele zapodać A tak to już nic nie modzę bo wolę odłożyć kasę na nową A4. Dzisiaj byłem u mechanika sprawdzić zawieszenie i w ogóle stan auta malina, wsio ok. W tygodniu jadę pomalować błotnik bo od 19" mi błotnik wybiło:decayed: i lakier zszedł na krawędzi.
boseron Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Pablo będę zakładał koncówki ultera tylko zastanawiam sie jakie czu okrągłe ścięte czy spłaszczone ,myślałem o ulter 90 RS choć mi osobiście podobają sie bardziej owalne spłaszczone bokami i ścięte na końcu:eusathink: ---------- Post dopisany at 14:50 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ---------- nie wszystko naraz ---------- Post dopisany at 14:52 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ---------- Panowie juz czwarta osoba mówi mi ze mi silnik głośno chodzi czy moze to być spowodowane tym ze narazie nie mam osłon silnika i kratek w zderzaku bo juz zaczynam sie martwić
PABLO Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Oferta - Audi S4 - ------------------------------------------------OKAZJA---------S4-------350KM----------------------------------------------- WIT To ma być S4 zwłaszcza przód?
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Kratki raczej nie mają nic do rzeczy, ale przed dzwonkiem było chyba wszystko ok. Żeby się nie okazało że ci się coś przedstawiło chyba że rzeczywiście łożysko altka Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
boseron Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Kto w Krakowie zregeneruje mi łożysko alternatora ?
FANTOMAS Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Karolciu Gruszka a co Ty nie śpisz o 2 w nocy wow bo o tej skończył dzień kobiet bierz przykład z chłopaka nie tylko tulipanka buzi i lecę kratki wkładać i dwururkę bo przy jednej to i kocur zdechnie widać niezły z niego tygrysek był bo pisał do mnie o leczenie kanałowe czyli ostro musiało być Panowie juz czwarta osoba mówi mi ze mi silnik głośno chodzi czy moze to być spowodowane tym ze narazie nie mam osłon silnika i kratek w zderzaku bo juz zaczynam sie martwić ty tu takie inwestycje a motur się kończy
KERCZI Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Buahaha... Dwururke juz ma to najwyżej włożyć 3.0 a o tak pierdo nie se moda kolejnego P. S. A ja myślałem że już tam wszystko wyrezalem Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
gregfr Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Boseron, jak masz chwile czasu to podjedz pode mnie, mam koncowki RS w samochodzie - dzis kupilem, przymierysz sobie i zobaczysz jak Ci to wyglada. Jezeli chodzi o gorna oslone to robi ona dosc znaczna roznice, jezeli o dolne to nie powinno byc roznicy
D4NTE Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 no i jest wyrezane http://images42.fotosik.pl/795/b0642a35369922e7gen.jpg ---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:14 ---------- troche było przeróbek bo z 3.0 TDI nie pasuje P&P ale co tam Witek zrobił profi robote
nex Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Kto w Krakowie zregeneruje mi łożysko alternatora ? Łożyska się nie regeneruje tylko wymienia, mogę Ci to zrobić :-). Są tam 2 sztuki
Wąski Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Boseron no to teraz lans bans będzie po mieście Panowie gdzie w Krakowie można kupic fajna torbę najlepiej skórzaną ( chociaż nie koniecznie ) na laptopa 17 " ? Tylko błagam nie sklepy internetowe i alledrogo... jak coś wiesz gdzie mnie szukać Torebki - Man - ZARA Poland
nex Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 pochwale się, dziś zakupiłem ten sezon koza off
Rekomendowane odpowiedzi