KERCZI Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 note ma lepsza rozdzialke i jest ciut szybszy i ma rysik i tak kazdy z nich smiga sensownie dopiero na JB 4.1...
Krumak Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Trzeba będzie się chyba wybrać do jakiegoś większego sklepu i porównać oba na żywo
gregfr Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Panowie potrzebuje porady w kwestii tabletu. Co wybrać: Galaxy TAB 2 10.1 czy Galaxy Note 10.1?? Potrzebuję urządzenia głównie do surfowania po sieci Sprzedam Ci swojego tableta Asus Transformer ma JB 4.1 i modul 3g Bry
Krumak Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Panowie potrzebuje porady w kwestii tabletu. Co wybrać: Galaxy TAB 2 10.1 czy Galaxy Note 10.1?? Potrzebuję urządzenia głównie do surfowania po sieci Sprzedam Ci swojego tableta Asus Transformer ma JB 4.1 i modul 3g Bry Dzięki, ale wolę szajsunga, a wgranie JB nie stanowi dla mnie problemu.
huberts Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Ja z lewej strony waliłem młotkiem dobrze ponad godzinę zanim wylazła (żadne WD40 i inne wynalazki nie pomogły, a pryskałem już dobre 4 dni wcześniej), za to z prawej wyskoczyła luźno i elegancko:naughty: Najlepsze to jest tak na jakiejś dziurze ta śruba się skrzywi, wtedy to tylko pozostaje to rozwiercić, a dojście też nie jest tam najlepsze. Ogólnie to nie udało im się to mocowanie, bo otwór jest tej samej średnicy co śruba, powinien być luz tak jak to się robi normalnie i nie zapiekałoby się to, ew. zrobić tam jakąś kalamitkę, czy mocowanie każdego wahacza osobono:wink:
PABLO Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Sprzedam Ci swojego tableta Asus Transformer ma JB 4.1 i modul 3g Zaczyna brakować kasy na mody B6:naughty:
fantowski Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Sprzedam Ci swojego tableta Asus Transformer ma JB 4.1 i modul 3g Zaczyna brakować kasy na mody B6:naughty: kasa jest tylko części brak
gregfr Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 hahaha, dokladnie fantowski Wiesz Pablo, ze od dawna chce go sprzedac bo nie podoba mi sie android Wczoraj zrobilem program u Daniela, wywalilem kata u Witka (swoja droga to ladnie zawalony byl) i...... skonczylem - malutka zapie.....a az milo wiecej nie modze.... przez dluzszy czas przynajmniej
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 no wlasnie czesci brak, BOSERON sciagaj eSkowe listwy
boseron Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 no wlasnie czesci brak, BOSERON sciagaj eSkowe listwy nigdy w życiu, to jedno co zostało najbardziej mnie kręci Kerczi dawaj grila eskowego ---------- Post dopisany at 12:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:58 ---------- Wąski dziękuje za wyczerpująca odpowiedz
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 no wlasnie czesci brak, boseron sciagaj eskowe listwy nigdy w życiu, to jedno co zostało najbardziej mnie kręci Kerczi dawaj grila eskowego ---------- post dopisany at 12:59 ---------- poprzedni post napisany at 12:58 ---------- wąski dziękuje za wyczerpująca odpowiedz kup se
boseron Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 w garażu już siedzą RS6 tki w 18 calach zastanawiam sie tylko czy dam rade na nich w BT jak walnie śniegiem chyba nie zmienie...... zobaczymy prognozy ---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ---------- no wlasnie czesci brak, boseron sciagaj eskowe listwy nigdy w życiu, to jedno co zostało najbardziej mnie kręci Kerczi dawaj grila eskowego ---------- post dopisany at 12:59 ---------- poprzedni post napisany at 12:58 ---------- wąski dziękuje za wyczerpująca odpowiedz kup se kup se listwy w ASO
KERCZI Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 no pewnie jak tak dalej pojdzie to tak trzeba bedzie zrobic...
FANTOMAS Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 w garażu już siedzą RS6 tki w 18 calach zastanawiam sie tylko czy dam rade na nich w BT jak walnie śniegiem chyba nie zmienie...... zobaczymy prognozy---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ---------- no wlasnie czesci brak, boseron sciagaj eskowe listwy nigdy w życiu, to jedno co zostało najbardziej mnie kręci Kerczi dawaj grila eskowego ---------- post dopisany at 12:59 ---------- poprzedni post napisany at 12:58 ---------- wąski dziękuje za wyczerpująca odpowiedz kup se kup se listwy w ASO nie gadaj z człowiekiem z cytrusowej sieci
radimm Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Bry! Wczoraj zrobilem program u Daniela... Grzesiek ile Daniel Cię policzył? Pany nie ma ktoś jakiś znajomości w hurtowni alkoholu w Krk? Albo znacie jakąś tanią i dobrą? Wóde na wesele muszę kupić
Dumel Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Bry! Wczoraj zrobilem program u Daniela... Grzesiek ile Daniel Cię policzył? Pany nie ma ktoś jakiś znajomości w hurtowni alkoholu w Krk? Albo znacie jakąś tanią i dobrą? Wóde na wesele muszę kupić Kolego ja kiedyś tam brałem w Bochni w hurtowni alkoholi niedaleko galerii Rondo.. i zrobili mi bardzo dobrą cenę.. z tego co pamiętam to różnica była ok 1zł na butelce np z hurtownią 'Alti' w Niepołomicach..
gregfr Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 z tego co wiem to standardowo mnie podliczyl, czyli 8
-RamzeS- Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Bry! Wczoraj zrobilem program u Daniela... Grzesiek ile Daniel Cię policzył? Pany nie ma ktoś jakiś znajomości w hurtowni alkoholu w Krk? Albo znacie jakąś tanią i dobrą? Wóde na wesele muszę kupić szukaj w marketach ja jak kupowalem w lipcu to okazało sie że taniej było w markecie niż w hurtowni
PABLO Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 nie gadaj z człowiekiem z cytrusowej sieci
Rekomendowane odpowiedzi