PABLO Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 nex w końcu pasek ma glebe Kuźwa zmienili wygląd na fejsie "bessęsu" ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- Dobrze że czarnego nie wybrali ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- Siedzi dwóch kolesi w kinie, a przed nimi taki wielki, łysy drechol, grube karczycho, złoty kajdan na szyi - z dziewczyną siedzi. Jeden z tych kolesi do drugiego: - Stary, założę się z tobą o 50 zeta, że nie klepniesz łysego w glace. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi i klepie łysego w glace. Łysy się odwraca, a koleś: - Krzychu, to Ty? A nie... To przepraszam... Łysy: - Żaden Krzychu, k**wa, dotknij mnie jeszcze raz to Ci jebne! i się odwraca. Na to ten pierwszy koleżka do drugiego: - Stary, świetnie to rozegrałeś, ale idę z tobą o 200 zeta, że go drugi raz nie klepniesz. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli sobie ten drugi i pac łysego w glace. Łysy zjeżony się odwraca, a koleś: - Krzychu, no k**wa, 8 lat w podstawówce, ze 3 lata w jednej ławce przesiedzieliśmy, Krzychu, no nie pamiętasz mnie? Łysy: - k**wa, nie byłem w żadnej podstawówce, zaraz ci tak przypierdole, że się nie pozbierasz! Zaczyna się podnosić, żeby wylutować kolesiowi, ale dziewczyna łapie go za rękaw i mówi: - No daj spokój, Józek, film jest, a Ty będziesz jakiegoś cieniasa bił, chodź do pierwszego rzędu i ogladajmy... Łysy niezadowolony idzie z dziewczyną do pierwszego rzędu, siadają. Pierwszy koleś znowu do drugiego: - Stary, naprawdę jestem pod wrażeniem, nieźle to wymyśliłeś, ale idę o 1000, że go trzeci raz nie klepniesz. - No dobra, w sumie co mi szkodzi - myśli ten drugi. Idą do drugiego rzędu, siadają za łysym i koleś wali łysego w łeb. Łysy się odwraca, na maksa napięty, a koleś: - Krzysiu, to ja tam na górze jakiegoś łysego w glace napierdalam, a Ty tu w pierwszym rzędzie siedzisz!
D4NTE Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Pany ta kiera by podeszła do B6? KIEROWNICA AUDI A8 D3 do 2004 roku (3095296293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
fantowski Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 I jak Fantowski, siadł program? chyba siadł problem to miałem, żeby wjechać do niego na warsztat.. więc rezał na zewnątrz... jest mega różnica
PABLO Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 fanti szaleje ostatnio z modami ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- W końcu nie możemy byle czym jechać do BT
fantowski Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Pany ta kiera by podeszła do B6?KIEROWNICA AUDI A8 D3 do 2004 roku (3095296293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. chyba sobie żartujesz fanti szaleje ostatnio z modami ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- W końcu nie możemy byle czym jechać do BT módl się o pogodę to pojedziemy na lecie..
Rubio Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Gwint założyłem to jutro się pojawię Co do detailingu to hobbystycznie się zajmuję... Tutaj można zobaczyć moje prace: Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Opel Astra Bertone Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Renault Megane II Na dniach jeszcze wrzucę Dodga Rama Na więcej zdjęć nie było czasu
radimm Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 I jak Fantowski, siadł program? chyba siadł problem to miałem, żeby wjechać do niego na warsztat.. więc rezał na zewnątrz... jest mega różnica no to elegnacko gratuluje, musisz mnie przewieść jak to to jezdzi teraaz
PABLO Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Ta A8 dlatego taka tania bo silnik 3.7l więc kupa:decayed: Ale fakt faktem potaniały, 4.2V8 bym przygarnął módl się o pogodę to pojedziemy na lecie.. Pogodę załatwię nie martw się
darecy Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Gwint założyłem to jutro się pojawię Co do detailingu to hobbystycznie się zajmuję... Tutaj można zobaczyć moje prace: Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Opel Astra Bertone Kosmetyka aut :: Zobacz temat - Renault Megane II Na dniach jeszcze wrzucę Dodga Rama Na więcej zdjęć nie było czasu auta wylizane na medal - chciałbym też takiej sztuki czystości się nauczyć
PABLO Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Biker Prank In Cinema Funny tv Sponsor - YouTube za***ista reklama. ---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- Ale tej nikt nie przebije
D4NTE Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Biker Prank In Cinema Funny tv Sponsor - YouTubeza***ista reklama. ---------- Post dopisany at 23:51 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- Ale tej nikt nie przebije
PABLO Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 to kto jutro stawia KFC ? Nowy jak przyjedzie
boseron Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 Łukasz jak tam tłumiki ? może puste , nie przeszkadza mi to
DeXteR_NH Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 bry:hi: kto się dziś melduje na spocie?
Rekomendowane odpowiedzi