Gość trueogre Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 e tam opowiadasz z tym harrym czy ta nasza pogoda sie wreszcie zdecyduje bo juz mnie szlak trafia raz ciepło raz zimno raz mgła raz mróz potem leje i ciągle brudne przez tą chlapę jeban*ą :ranting1:a Harry jest fajny na pewno lepszy niż posty nie których spamerów :polew:
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 Ogrowaty zrobiłęs juz magnesik ? Panowie moze wszyscy co jada do Wisły sie zaoopatrza w magnesiki klubowe.... przeciez to nie są jakieś wysokie koszta.....
Gość trueogre Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Ogrowaty zrobiłęs juz magnesik ? Panowie moze wszyscy co jada do Wisły sie zaoopatrza w magnesiki klubowe.... przeciez to nie są jakieś wysokie koszta..... o kur*wa na śmierć o tym zapomniałem, jade jutro rano do nich, jak ktoś coś potrzebuje, np. jakiś Cuberek jakąś część magnesika to proszę o info :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 hehe ja robie od Nowa całosc bo kurde sie mi porysowały strasznie .....
Tukan Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Ja tez chce magnesik,ale musze zapewnw sam tam podjechac zeby zmierzyc i kolor dobrac
Gość trueogre Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 hehe ja robie od Nowa całosc bo kurde sie mi porysowały strasznie ..... zamówić Ci jutro ?? Ja tez chce magnesik,ale musze zapewnw sam tam podjechac zeby zmierzyc i kolor dobrac no na pewno musisz podjechać z tym kolorem żeby dobrali, bo ze zdjęcia bym nie ryzykował
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 ja tam sobie magnesik odpuszcze Ty jesteś z Huty wiec Cie rozumiem
Gość trueogre Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 ja tam sobie magnesik odpuszcze Ty jesteś z Huty wiec Cie rozumiem dokładniee, przyklei sobie gumiaka jako płetwę rekina i będzie :polew:
sokolnh Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 ja tam sobie magnesik odpuszcze Ty jesteś z Huty wiec Cie rozumiem dokładniee, przyklei sobie gumiaka jako płetwę rekina i będzie :polew: wiesz co, jakoś nie chce zeby moja b5 wygladała jak Twoja b6
Gość trueogre Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 ja tam sobie magnesik odpuszcze Ty jesteś z Huty wiec Cie rozumiem dokładniee, przyklei sobie gumiaka jako płetwę rekina i będzie :polew: wiesz co, jakoś nie chce zeby moja b5 wygladała jak Twoja b6 spoko, życia by ci brakło na rezanie a efekt i tak byłby daleki od oryginału :polew:Max co za avatar
sokolnh Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Sokol a o co Ci chodzi z moją B6 ? nie z Twoją, napisałem do Ogra
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Opublikowano 7 Lutego 2008 Sokol a o co Ci chodzi z moją B6 ? nie z Twoją, napisałem do Ogra no to masz szczescie bo by było
sokolnh Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Sokol a o co Ci chodzi z moją B6 ? nie z Twoją, napisałem do Ogra no to masz szczescie bo by było no to lajcik, bo bałem sie że mozesz mi zrobić wjazd na osiedle
mega13 Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Więcej się nie dało?? W NT biało, zaczynało lać jak wyjeżdżałem!! Max co z moimi HIDami?? Bo już latarką muszę świecić pod koła bo nic nie widać [br]Dopisany: 07 Luty 2008, 14:33 _________________________________________________Ahaaaa, co w tym dziwnego że kupiłem A6 za 600euro?? :evil: Bo na Urzędzie Celnym się dziwili. Jak bym chciał dać więcej to bym tu kupił a nie tułał się po świecie.... :tongue4:
PABLO Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Więcej się nie dało?? W NT biało, zaczynało lać jak wyjeżdżałem!! Max co z moimi HIDami?? Bo już latarką muszę świecić pod koła bo nic nie widać [br]Dopisany: 07 Luty 2008, 14:33 _________________________________________________Ahaaaa, co w tym dziwnego że kupiłem A6 za 600euro?? :evil: Bo na Urzędzie Celnym się dziwili. Jak bym chciał dać więcej to bym tu kupił a nie tułał się po świecie.... :tongue4: Ja dałem 100 euro
Rekomendowane odpowiedzi