marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam Panowie, jako ze jestem na kupnie letnich oponek, kiedy myslicie zmieniac? Bo przy takiej pogodzie to spokojnie mozna by smigac w letnich butach, gorzej jakby syplo sniegiem Ja narazie odpuszczam , dopiero luty więc pogoda jeszcze może zaskoczyć.
Tytus Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Marcinie, u Ciebie w gorach to i w kwietniu moze sypnac
sokolnh Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 ja chyba na wyjazd do wisły założe letnie :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Marcinie, u Ciebie w gorach to i w kwietniu moze sypnac No właśnie , nawet teraz troszke sypie.
mega13 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Marcinie, u Ciebie w gorach to i w kwietniu moze sypnac No właśnie , nawet teraz troszke sypie. Wczoraj rano jak jechałem do NT to na obidowej było bialutko, nawet drogi nie było widać :confused4:
sokolnh Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 które lampy na tył do sedana, czerwonego bedą lepiej wygladały, po I czy po II lifcie ?
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 które lampy na tył do sedana, czerwonego bedą lepiej wygladały, po I czy po II lifcie ? ja bym zakładał po II lifcie Co do opon ja chyba tez na jazde do wisły zmieniam na Letnie
Gość trueogre Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 które lampy na tył do sedana, czerwonego bedą lepiej wygladały, po I czy po II lifcie ? ja bym zakładał po II lifcie Co do opon ja chyba tez na jazde do wisły zmieniam na Letnie też myślałem o letnich na Wisłę, ale pożyjemy zobaczymy jak będzie z aurą :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 które lampy na tył do sedana, czerwonego bedą lepiej wygladały, po I czy po II lifcie ? ja bym zakładał po II lifcie własnie nie wiem, które sobie zostawić w każdym razie jedne sobie zostawie a drugie pojdą do żyda ( bez skojarzeń )
Gość trueogre Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 które lampy na tył do sedana, czerwonego bedą lepiej wygladały, po I czy po II lifcie ? ja bym zakładał po II lifcie własnie nie wiem, które sobie zostawić w każdym razie jedne sobie zostawie a drugie pojdą do żyda ( bez skojarzeń ) Nie no żadnych skojarzeń......a po co Cuberowi lampy od B5 ? :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 które lampy na tył do sedana, czerwonego bedą lepiej wygladały, po I czy po II lifcie ? ja bym zakładał po II lifcie własnie nie wiem, które sobie zostawić w każdym razie jedne sobie zostawie a drugie pojdą do żyda ( bez skojarzeń ) Nie no żadnych skojarzeń......a po co Cuberowi lampy od B5 ? :polew:
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 Nie no żadnych skojarzeń......a po co Cuberowi lampy od B5 ? tak samo mi są potrzebne jak tobie kaganiec + kolczatka co byś ze smyczy sie nie wyrywał........
Gość trueogre Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Nie no żadnych skojarzeń......a po co Cuberowi lampy od B5 ? tak samo mi są potrzebne jak tobie kaganiec + kolczatka co byś ze smyczy sie nie wyrywał........ :polew: ale ja lubię się zrywać ze smyczy :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 ale ja lubię się zrywać ze smyczy hm... no to gruby łanćuch załatwi sprawe...
Gość trueogre Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 ale ja lubię się zrywać ze smyczy hm... no to gruby łanćuch załatwi sprawe... znasz mnie, jak tylko na horyzoncie ładna suka się zjawi dam radę i z grubym łańcuchem :polew:
Rekomendowane odpowiedzi