Mad_MAX Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 SOKOL CO Z PIŁKĄ ???????????????????? Ja mam Brzeszczota jak cos
mega13 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Co tak wszyscy to MEGA przysiedli??? 2.Nie będziesz nadużywał imienia kolegi swego nadaremno..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mad_MAX Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Co tak wszyscy to MEGA przysiedli??? 2.Nie będziesz nadużywał imienia kolegi swego nadaremno..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty to przynajmniej masz in plus , a ja slysze ze ktos mowi ze "jest zjebany na maxa" to co mam myslec :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Co tak wszyscy to MEGA przysiedli??? 2.Nie będziesz nadużywał imienia kolegi swego nadaremno..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty to przynajmniej masz in plus , a ja slysze ze ktos mowi ze "jest zjebany na maxa" to co mam myslec :polew: :polew: NO :polew: :polew: :decayed: :decayed: :kox:
Gość Murzyn Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Co tak wszyscy to MEGA przysiedli??? 2.Nie będziesz nadużywał imienia kolegi swego nadaremno..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzynaście juz sie tak nie fochaj
mega13 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 SILENCE!!!! I KILL YOU!!!!!!!!!! :kox: :polew: :polew: :evil:
Gość trueogre Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 SILENCE!!!! I KILL YOU!!!!!!!!!! :kox: :polew: :polew: :evil: nie wiedziałem że mamy ahmeda na forum :polew:
Tukan Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 SILENCE!!!! I KILL YOU!!!!!!!!!! :kox: :polew: :polew: :evil: Pobrzmialo groza [br]Dopisany: Luty 08, 2008, 01:21:12 _________________________________________________ SILENCE!!!! I KILL YOU!!!!!!!!!! :kox: :polew: :polew: :evil: nie wiedziałem że mamy ahmeda na forum :polew: MegaAhmed
Gość trueogre Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zamówiłem dziś magnesik, będzie na środę :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 to nie ahmed pierszy powiedział http://www.maxior.pl/film/82231/Smieszny_Sejm ogladanicie od początku do 35s to sie dowiecie
Gość trueogre Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 to nie ahmed pierszy powiedział http://www.maxior.pl/film/82231/Smieszny_Sejm ogladanicie od początku do 35s to sie dowiecie :polew:
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 O Boshe jakie nudy w pracy poczytaj gazetke Orgowy ile CI powiedzieli za magnesik i jakie bedziesz miał zestawienie kolorów ?
sokolnh Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 jakie bedziesz miał zestawienie kolorów ? pewnie biało czerwono niebieski
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Opublikowano 8 Lutego 2008 pewnie biało czerwono niebieski to na dzien dobry by miał po szybach ...... pewnie sam bym rzucił w komunistyczne audi jak bym zobaczył
Mad_MAX Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 O Boshe jakie nudy w pracy poczytaj gazetke Juz wszystkie mozliwe przeczytalem :kox:
mega13 Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 to na dzien dobry by miał po szybach ...... pewnie sam bym rzucił w komunistyczne audi jak bym zobaczył Musiał byś się nie bać..... :kox: :tongue4: :polew: :polew:
Gość rob Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 O Boshe jakie nudy w pracy nie wszedzie
Gość trueogre Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 pewnie biało czerwono niebieski to na dzien dobry by miał po szybach ...... pewnie sam bym rzucił w komunistyczne audi jak bym zobaczył tylko nie komunistyczne Orgowy ile CI powiedzieli za magnesik i jakie bedziesz miał zestawienie kolorów ? ile to nie wiem, ale czy to ważne, przecież to tylko złotówki :polew: srebne tło i czarne litery
Rekomendowane odpowiedzi