boseron Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 moze wcześniej wlana była woda do zbiorniczka i zamarzło albo jakis lipny płyn
mczekaj5 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Też nie:( bo takimi małymi kroczkami po szklaneczkach wlałem już 1.5 butli czyli w sumie jakieś 7-8L.. najprawdopodobniej jakiś syf tam siedzi w środku, muszę to sprawdzić bo śmigam głownie po trasach a raz na 150 km trzeba uzupełniac w taką pogodę.. a to jest męczące:(
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 mczekaj , mam dla Ciebie tą naklejkę , chcesz ją czy nie? Ps. mnie po wyskoczeniu na FISie braku płynu wchodzi równiutkie 5 litrów
mczekaj5 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Oczywiście że chcę pisałem do Ciebie na priva czy jest opcja jej odebrania koniecznie rezerwuj ją i trzymaj dla mnie ;> dziękuje CI bardzo a masz może wersję z mangesem czy samą naklejkę...? Czyli około 5 L.. no to dobrze musze to rozgrzebać i sprawdzę co tam się dzieje. Czy trzeba mieć FIS by pokazywało kontrolkę końca płynu w spryskiwaczu ? czy bez kompa także coś sie zapali:>
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 ale jaja ... faktycznie pisałeś [teraz sprawdziłem] , sorry ale nie zauważyłem tego pw naklejkę cały czas trzymam dla Ciebie a jedną dostał kerczi. Na najbliższym spocie Ci dam , o ile będziesz pozdro[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 17:27_________________________________________________sama naklejka
mczekaj5 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 No pisałem pisałem dobra nic się nie stało:) tka będę na spocie także spotkamy się i mi dasz:) fajnie bardzo się cieszę ale powiedz mi czy będzie na magnesie czy sama naklejka;)
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 przecież Ci napisałem w poprzednim poście że sama naklejka :gwizdanie:
mczekaj5 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Dobra czyli samą naklejkę a nie wiesz kto może mieć taki mały kawałek magnesu albo skąd to wziąć..?[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 17:32_________________________________________________Tak tak ale dopowiedziałeś a ja w tym samym czasie napisałem odpowiedź ważne że naklejka będzie bardzo się cieszę
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 nie wiem [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 17:34_________________________________________________nie pamiętam kto to robił
mczekaj5 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 OK a ktoś może pamięta z Was ? kto robił albo skąd wziąć magnesy pod naklejkę?
KiniaJ Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Trzeniu tez mi mi obiecales naklejke :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
mczekaj5 Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Kinga wiadomo coś z autem nowego ? Chyba Perfidny miał jeszcze jedną..:>
KiniaJ Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Kinga wiadomo coś z autem nowego ? Chyba Perfidny miał jeszcze jedną..:> nie wiem, i nie wiem czy chce wiedziec narazie to i tak nie mam se na czym tego przykleic
Rekomendowane odpowiedzi