Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze wcześniej wlana była woda do zbiorniczka i zamarzło albo jakis lipny płyn :mysli:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też nie:( bo takimi małymi kroczkami po szklaneczkach wlałem już 1.5 butli czyli w sumie jakieś 7-8L.. najprawdopodobniej jakiś syf tam siedzi w środku, muszę to sprawdzić bo śmigam głownie po trasach a raz na 150 km trzeba uzupełniac w taką pogodę.. a to jest męczące:(

Opublikowano

mczekaj , mam dla Ciebie tą naklejkę , chcesz ją czy nie? :)

Ps. mnie po wyskoczeniu na FISie braku płynu wchodzi równiutkie 5 litrów :wink4:

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano

Oczywiście że chcę pisałem do Ciebie na priva czy jest opcja jej odebrania :) koniecznie rezerwuj ją i trzymaj dla mnie ;> dziękuje CI bardzo a masz może wersję z mangesem czy samą naklejkę...?

Czyli około 5 L.. no to dobrze musze to rozgrzebać i sprawdzę co tam się dzieje. Czy trzeba mieć FIS by pokazywało kontrolkę końca płynu w spryskiwaczu ? czy bez kompa także coś sie zapali:>

Opublikowano

ale jaja ... faktycznie pisałeś [teraz sprawdziłem] , sorry ale nie zauważyłem tego pw :decayed:

naklejkę cały czas trzymam dla Ciebie a jedną dostał kerczi. Na najbliższym spocie Ci dam , o ile będziesz :wink4:

pozdro[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 17:27_________________________________________________sama naklejka

Opublikowano

No pisałem pisałem :) dobra nic się nie stało:) tka będę na spocie także spotkamy się i mi dasz:) fajnie bardzo się cieszę:) ale powiedz mi czy będzie na magnesie czy sama naklejka;)

Opublikowano

przecież Ci napisałem w poprzednim poście że sama naklejka :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra :) czyli samą naklejkę a nie wiesz kto może mieć taki mały kawałek magnesu albo skąd to wziąć..?[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 17:32_________________________________________________Tak tak ale dopowiedziałeś a ja w tym samym czasie napisałem odpowiedź:) ważne że naklejka będzie :) bardzo się cieszę:)

Opublikowano

nie wiem :no:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 17:34_________________________________________________nie pamiętam kto to robił

Opublikowano

Działa wam gg :?:

Opublikowano

Działa wam gg :?:

:tak:

Opublikowano

Tak

Opublikowano

mi tez działa :decayed:

Opublikowano

dziala ale co chwile pada

Opublikowano

Kinga wiadomo coś z autem nowego ? Chyba Perfidny miał jeszcze jedną..:>

nie wiem, i nie wiem czy chce wiedziec :)

narazie to i tak nie mam se na czym tego przykleic :confused4: