BrunoNH Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 :hi: Udanego weekendu... :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Luty 2009, 09:27_________________________________________________ a cos znowu narobił? Nex narobil to malo powiedziane ;( PABLO jesli chodzi Ci o takiego lysego to u niego wlasnie bylem i nic mi nie powiedzial poza tym, ze musze jechac na zbieznosc Dzis pojade na zbieznosc na makuszynskiego...
PABLO Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 PABLO jesli chodzi Ci o takiego lysego to u niego wlasnie bylem i nic mi nie powiedzial poza tym, ze musze jechac na zbieznosc Dzis pojade na zbieznosc na makuszynskiego... Tak to właśnie o nim mówiłem, kiedyś tam jezdziłem ale chłop tak naprawdę mało się zna na rzeczy, nawet nie da się do nie go wjechać bo musieli deski podkładać żebym mógł wjechać swoją audiką Także odradzam Ja w poniedziałek jade zrobić zbieżność do serwisu na os. słoneczne, brat tam zawsze jezdzi do kumpla i nigdy nie narzekał na nich A tak po za tym to witam ludziska
infernox Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Panowie gdzie w Krakowie najlepiej się udać aby wykonać naprawę w miarę szybko najlepiej od ręki . problem jest następujący: gdy mam zimny silnik nie zapalają mi wszystkie gary, samochód drga, silnik nie pracuje równo no i brak mu mocy. Zakładam ze problemem są kable albo świece, chyba ze się zapłon rozregulował. Problem pojawił się jak przyszła odwilż, niestety mechanik do którego zazwyczaj mykam ma czas dopiero za 2-3 tygodnie. Na mechanice się raczej nie znam więc sam nie chcę grzebać, Samochód to B5 Avant 1.8 z 96r PS. Ewentualnie czy ktoś z krakowskich klubowiczów ma VAGa i zechciałby pomóc, zdiagnozować co się dzieje.
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Kamil kto mi kupi [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 14:22_________________________________________________ Panowie gdzie w Krakowie najlepiej się udać aby wykonać naprawę w miarę szybko najlepiej od ręki . problem jest następujący: gdy mam zimny silnik nie zapalają mi wszystkie gary, samochód drga, silnik nie pracuje równo no i brak mu mocy. Zakładam ze problemem są kable albo świece, chyba ze się zapłon rozregulował. Problem pojawił się jak przyszła odwilż, niestety mechanik do którego zazwyczaj mykam ma czas dopiero za 2-3 tygodnie. Na mechanice się raczej nie znam więc sam nie chcę grzebać, Samochód to B5 Avant 1.8 z 96r PS. Ewentualnie czy ktoś z krakowskich klubowiczów ma VAGa i zechciałby pomóc, zdiagnozować co się dzieje. zapytaj Kamila
jarko Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Panowie gdzie w Krakowie najlepiej się udać aby wykonać naprawę w miarę szybko najlepiej od ręki . problem jest następujący: gdy mam zimny silnik nie zapalają mi wszystkie gary, samochód drga, silnik nie pracuje równo no i brak mu mocy. Zakładam ze problemem są kable albo świece, chyba ze się zapłon rozregulował. Problem pojawił się jak przyszła odwilż, niestety mechanik do którego zazwyczaj mykam ma czas dopiero za 2-3 tygodnie. Na mechanice się raczej nie znam więc sam nie chcę grzebać, Samochód to B5 Avant 1.8 z 96r PS. Ewentualnie czy ktoś z krakowskich klubowiczów ma VAGa i zechciałby pomóc, zdiagnozować co się dzieje. Benzynka na gazie... Hmm, moze Nex by cos wiedział Pisz do niego PW.
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6324616,Malopolskie_drogi__dobrze_tylko_z_kasa.html może się uda
boseron Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Panowie gdzie w Krakowie najlepiej się udać aby wykonać naprawę w miarę szybko najlepiej od ręki . problem jest następujący: gdy mam zimny silnik nie zapalają mi wszystkie gary, samochód drga, silnik nie pracuje równo no i brak mu mocy. Zakładam ze problemem są kable albo świece, chyba ze się zapłon rozregulował. Problem pojawił się jak przyszła odwilż, niestety mechanik do którego zazwyczaj mykam ma czas dopiero za 2-3 tygodnie. Na mechanice się raczej nie znam więc sam nie chcę grzebać, Samochód to B5 Avant 1.8 z 96r PS. Ewentualnie czy ktoś z krakowskich klubowiczów ma VAGa i zechciałby pomóc, zdiagnozować co się dzieje. ja wszelkie naprawy wykonuje ul. krzywdy w płaszowie za tandetą, jest tam koleś który specjalizuje sie w VW i AUDI, na imie ma Jurek,
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 ciekawe BMW http://moto.pl/MotoPL/1,88389,6325236,BMW_serii_7_wjezdza_w_autobus___.html
boseron Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 tyle elektroniki i......... nie reaguje
KERCZI Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 DOWCIP : ♫ Data zdarzenia Walentynki, miejsce zdarzenia Apteka: - Dzień dobry. - Skończyły się!
siemian Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 oj Kerczi a Ty ostatnio to same dowcipy rzucasz... :gwizdanie: :gwizdanie: Choć mnie się to podoba. Dobry dowcip nie jest zły :>
infernox Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Panowie gdzie w Krakowie najlepiej się udać aby wykonać naprawę w miarę szybko najlepiej od ręki . problem jest następujący: gdy mam zimny silnik nie zapalają mi wszystkie gary, samochód drga, silnik nie pracuje równo no i brak mu mocy. Zakładam ze problemem są kable albo świece, chyba ze się zapłon rozregulował. Problem pojawił się jak przyszła odwilż, niestety mechanik do którego zazwyczaj mykam ma czas dopiero za 2-3 tygodnie. Na mechanice się raczej nie znam więc sam nie chcę grzebać, Samochód to B5 Avant 1.8 z 96r PS. Ewentualnie czy ktoś z krakowskich klubowiczów ma VAGa i zechciałby pomóc, zdiagnozować co się dzieje. ja wszelkie naprawy wykonuje ul. krzywdy w płaszowie za tandetą, jest tam koleś który specjalizuje sie w VW i AUDI, na imie ma Jurek, boseron a posiadasz do nich jakiś namiar, telefon
boseron Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Panowie gdzie w Krakowie najlepiej się udać aby wykonać naprawę w miarę szybko najlepiej od ręki . problem jest następujący: gdy mam zimny silnik nie zapalają mi wszystkie gary, samochód drga, silnik nie pracuje równo no i brak mu mocy. Zakładam ze problemem są kable albo świece, chyba ze się zapłon rozregulował. Problem pojawił się jak przyszła odwilż, niestety mechanik do którego zazwyczaj mykam ma czas dopiero za 2-3 tygodnie. Na mechanice się raczej nie znam więc sam nie chcę grzebać, Samochód to B5 Avant 1.8 z 96r PS. Ewentualnie czy ktoś z krakowskich klubowiczów ma VAGa i zechciałby pomóc, zdiagnozować co się dzieje. ja wszelkie naprawy wykonuje ul. krzywdy w płaszowie za tandetą, jest tam koleś który specjalizuje sie w VW i AUDI, na imie ma Jurek, boseron a posiadasz do nich jakiś namiar, telefon jak wjedziesz na krzywdy od tandety to cały czas prosto i za jakies 1 km po prawej stronie na rogu stoi taki budynek biały parterowy na podwórku stoi troche samochodów, pozatym wisi szyld VW , AUDI, gość zna sie na rzeczy, tel gdzies miałem jak znajde to podam Ci.
nex Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 infernox jak chcesz info to pisz na PW to Ci kogoś polece
Gość TrueOgre Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 kto mi kupi nie wiem kto, ale już Ci kupić to chcę się karnąć
nex Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 sokol mój komputerek juz będzie u mnie najprawdopodobniej w poniedziałek
Rekomendowane odpowiedzi